Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
San pisze:Przepraszam,że tak ni z tego ni z owego się wtrącam,ale chciałam zaproponować Anicie5 "najpiękniejszą" "ozdobę" trawnika,jaką w życiu widziałam: naturalnej wielkości sztuczną krowę z cielakiem![]()
![]()
San pisze:Przepraszam,że tak ni z tego ni z owego się wtrącam,ale chciałam zaproponować Anicie5 "najpiękniejszą" "ozdobę" trawnika,jaką w życiu widziałam: naturalnej wielkości sztuczną krowę z cielakiem![]()
![]()
San pisze:Serio serio,widziałam to dziwo na własne moje oczętaStało sobie na trawniku przy domu. Ale gdzie można dostać to nie wiem (i chyba nie chcę wiedzieć
).
![]()
Barbara Horz pisze:Przypomniało mi się jak mój znajomy zobaczył taką kaczkę w witrynie jednego z Kopenhadzkich sklepów. Języka duńskiego nie znając /i innego obcego też nie/ wszedł do sklepu i do ekspedientki powiedział : "kwa, kwa plis"
anita5 pisze:San pisze:Serio serio,widziałam to dziwo na własne moje oczętaStało sobie na trawniku przy domu. Ale gdzie można dostać to nie wiem (i chyba nie chcę wiedzieć
).
Ja widziałam barana takiego naturalnej wielkości...
anita5 pisze:Kristin, to u Ciebie można kupić takie fajne ozdoby ogrodowe???? Ale super! Już wiem, gdzie w razie czego zamawiać!![]()
![]()
kristinbb pisze:anita5 pisze:Kristin, to u Ciebie można kupić takie fajne ozdoby ogrodowe???? Ale super! Już wiem, gdzie w razie czego zamawiać!![]()
![]()
A nie za blisko??![]()
![]()
anita5 pisze:EwKo pisze:Od pewnego czasu z niejakimi obawami zagladam do tego wątku![]()
Eeeee...? Czemu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości