sweet-a pisze:dobry, niema takier rasy krówKasia_1991 pisze:No dobra, to ja pokaze swoja krofe![]()
Imie laciatka![]()
Rasa: Krowa pospolita![]()
nie ma? no to moze mleczna ?
Moderator: Estraven
sweet-a pisze:dobry, niema takier rasy krówKasia_1991 pisze:No dobra, to ja pokaze swoja krofe![]()
Imie laciatka![]()
Lucky13 pisze:sweet-a pisze:dobry, niema takier rasy krówKasia_1991 pisze:No dobra, to ja pokaze swoja krofe![]()
Imie laciatka![]()
Naprawdę?Masz krowę?![]()
Ale to nie krówkowy wątek.
Kasia_1991 pisze:Lucky13 pisze:sweet-a pisze:dobry, niema takier rasy krówKasia_1991 pisze:No dobra, to ja pokaze swoja krofe![]()
Imie laciatka![]()
Nooo to dlatego moje kociaste maja codziennie swieze mleko
Lucky13 pisze:Kasia_1991 pisze:Lucky13 pisze:sweet-a pisze:dobry, niema takier rasy krówKasia_1991 pisze:No dobra, to ja pokaze swoja krofe![]()
Imie laciatka![]()
No wiesz co!Mleko kotom?
Kasia_1991 pisze:Lucky13 pisze:Kasia_1991 pisze:Lucky13 pisze:sweet-a pisze:dobry, niema takier rasy krówKasia_1991 pisze:No dobra, to ja pokaze swoja krofe![]()
Imie laciatka![]()
No wiesz co!Mleko kotom?
Wiesz jak im smakuje?
sweet-a pisze:ja wole nie patrzeć na swoje ręceLucky13 pisze:Dzisiaj Ziutka rzuciła mi się na rękę i mam caaałą podrapaną.![]()
![]()
widocznie zasużyłaLucky13 pisze:sweet-a pisze:ja wole nie patrzeć na swoje ręceLucky13 pisze:Dzisiaj Ziutka rzuciła mi się na rękę i mam caaałą podrapaną.![]()
![]()
A Fifi kiedyś ugryzła moją ciotkę tak mocno,że musiała na pogotowie iść.
sweet-a pisze:widocznie zasużyłaLucky13 pisze:sweet-a pisze:ja wole nie patrzeć na swoje ręceLucky13 pisze:Dzisiaj Ziutka rzuciła mi się na rękę i mam caaałą podrapaną.![]()
![]()
A Fifi kiedyś ugryzła moją ciotkę tak mocno,że musiała na pogotowie iść.
sweet-a pisze:no to pewnie z żalu i tęsknoty za wami tak odreagowała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alfanel, włóczka i 18 gości