Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 08, 2013 0:58 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

kuba.kaczor13 pisze:
barbarados pisze:Facet :roll: :ryk:

a , że niby gorszy gatunek :evil:

Nie gorszy tylko inny :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie gru 08, 2013 1:02 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Ogarnę się trochę i idę spać.
Agnieszka dała mi klucze od zakładu to polecę do kotecka rano pomiziać i dać papu.
Coś czuję że ciężko mi będzie rękami ruszać bo już mnie zaczynają boleć :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 08, 2013 1:03 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Dobranoc! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 08, 2013 1:04 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Obrazek
do dziś ,tylko później
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie gru 08, 2013 1:08 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Ewa L. pisze:
kuba.kaczor13 pisze:
barbarados pisze:Facet :roll: :ryk:

a , że niby gorszy gatunek :evil:

Nie gorszy tylko inny :mrgreen:

Nie . Że lubi jak sie go mizia :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie gru 08, 2013 1:09 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Do jutra , albo i dzisiaj :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie gru 08, 2013 7:18 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Dzień dobry :) Jakie fajne wiadomości :) Na razie ma schronienie, bo strasznie się zimno zrobiło i śnieżno, a z czasem to i domek się znajdzie. Mam nadzieję :) Miłego dnia :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie gru 08, 2013 8:48 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Hejka, Ewciu :1luvu:
wspaniały apartament zrobiliście dla Tygryska - mróz, wiatr, zimnicy .... kiepsko widzę jego pobyt na dworzu :(
Teraz mu zima i źli ludzie nie straszne - dzięki Wam - może spokojnie nabierać ciałka i .... czekać na domek, taki prawdziwy co go pokocha i nigdy nie wyrzuci :ok: :ok: :ok: :ok:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Nie gru 08, 2013 9:59 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Ewa L. pisze:Właśnie wróciłam i jak mówi Madzia micha mi się cieszy. :D
Umówiłam się z koleżanką że dziś posprzątamy piwnice żeby można było zlokalizować Tygryska bo zaczął się bać i przestał przychodzić na głaski. :(
Zamknęłyśmy się w jednym z pomieszczeń piwnicznych i ostro zabrałyśmy za robotę. W którymś momencie przypomniałam sobie że nie dałam kotu kolacji. Wchodzę do pierwszej piwnicy a kocio z zaciekawieniem zerka co robimy 8O Dałam mu saszetkę to zjadł pół a potem zaczął coraz bliżej podchodzić aż w końcu dał się pogłaskać. :D
Potem już nie przeszkadzałyśmy mu i nawet gdy przyszedł do nas tata Agnieszki Tygrysek siedział z nami dopominając się głasków, miziaków i noszenia na rączkach. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zrobiłyśmy mu apartament - z kołdry legowisko , obok stołówkę a w drugim koncie toaletę. Nie wspomniałam jeszcze że Tygrysek to bardzo inteligentny i czysty kotek. Wszystkie potrzeby załatwia w kuwecie. :1luvu:

Witaj Ewciu :1luvu:
kociak musiał się zapoznać z nowym miejscem i przekonać się ,że będzie tam bezpieczny
a domek mu przeniosłaś?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie gru 08, 2013 10:05 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Ewa L. pisze:Właśnie wróciłam i jak mówi Madzia micha mi się cieszy. :D
Umówiłam się z koleżanką że dziś posprzątamy piwnice żeby można było zlokalizować Tygryska bo zaczął się bać i przestał przychodzić na głaski. :(
Zamknęłyśmy się w jednym z pomieszczeń piwnicznych i ostro zabrałyśmy za robotę. W którymś momencie przypomniałam sobie że nie dałam kotu kolacji. Wchodzę do pierwszej piwnicy a kocio z zaciekawieniem zerka co robimy 8O Dałam mu saszetkę to zjadł pół a potem zaczął coraz bliżej podchodzić aż w końcu dał się pogłaskać. :D
Potem już nie przeszkadzałyśmy mu i nawet gdy przyszedł do nas tata Agnieszki Tygrysek siedział z nami dopominając się głasków, miziaków i noszenia na rączkach. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zrobiłyśmy mu apartament - z kołdry legowisko , obok stołówkę a w drugim koncie toaletę. Nie wspomniałam jeszcze że Tygrysek to bardzo inteligentny i czysty kotek. Wszystkie potrzeby załatwia w kuwecie. :1luvu:

No to i mi się gamba cieszy
Uwielbiam takie wiadomości na dzień dobry :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wiedziałam,że kicio wyjdzie
Wytarmoś Tygryska ode mnie Ewuś,tak jak ja bym to sama zrobiła i daj buziaka w usteczka
Jak jeszcze coś Wam będzie potrzebne,pisz,dzwoń
aaaa i dzień dober :)
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie gru 08, 2013 10:24 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Cześć Ewuś :1luvu:

nie, no ja to jestem pod ogromniastym wrażeniem Obrazek

co wejdę na forum to masz nowy wątuś :D
to ja z Obrazek przychodzę :1luvu:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie gru 08, 2013 10:53 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Witajcie wszyscy razem i każdy z osobna. :1luvu:
Byłam rano u Tygryska bo koleżanka dała mi klucze od zakładu.
Kocio przespał noc spokojnie i czekał już na śniadanko. Umyłam mu talerzyk, dałam papu które wrąbał od razu. Pomizialiśmy się, pobawiliśmy psią piłeczką, myszką na wędce. Posiedziałam z nim półtorej godz.Posprzątałam po nocy kuwetkę po czym po śniadaniu walną mega kupsko i siedział przy kuwecie do puki nie sprzątnęłam urobku.
Znów jest taki jak był - miziak nad miziaki. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Chyba rzeczywiście potrzebował kilka dni na zapoznanie się z nowym miejscem.
Bardzo się cieszę. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 08, 2013 11:04 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Witaj.
Ja juŻ od rana zapitalam po ludziach i zbieram
Dary dla Paluszkow . Teraz przerwa
Na kawę w macu i do schronu.
Odezwę. Sie po południu.
Sorry za ort pisane z fona
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Nie gru 08, 2013 11:06 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

kuba.kaczor13 pisze:Witaj.
Ja juŻ od rana zapitalam po ludziach i zbieram
Dary dla Paluszkow . Teraz przerwa
Na kawę w macu i do schronu.
Odezwę. Sie po południu.
Sorry za ort pisane z fona

Nie ma sprawy - witaj niedzielnie! :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 08, 2013 11:07 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.14

Ewa L. pisze:[...]Chyba rzeczywiście potrzebował kilka dni na zapoznanie się z nowym miejscem.
Bardzo się cieszę. :1luvu:

i ja też!
teraz dzwoń na Pomorską i umów kastrację
:smokin:
... mry!

[edit]: Ewuś, Twój banerek odsyła do trzynastki!
Ostatnio edytowano Nie gru 08, 2013 11:10 przez ewa_mrau, łącznie edytowano 1 raz
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

[poprzednia][następna]