Biedna Agnes

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bellemere pisze:Ha, jak dostałam zwolnienie, to siedzę i Lunkę głaskam zawzięcie
A sama Luna właśnie śpi zwinięta w kłębuszek przy moich nogach, kochana kicia
Na obiadek dostała pomieszane mięsko wołowe z "kurczaczym", wszamała aż miło.
Bellemere pisze:215a co brałaś?
Mi wyszło w ekozwierzaku coś koło 130zł, ale do tego jeszcze przydałoby się kupić w aptece Tokovit E, co prawda witaminę E miałam przy mojej wstępnej mieszance w porządku, ale często bywa z nią problem. Ale to już chyba kilka zł kosztuje, dajmy na to że około 140zł poszłoby na wszystko (easy barf w opakowaniu 50g - trochę mało, ale większe opakowanie to już sporo kasy).
Spilett - ja tez nie xD będę kroić wszystko i tyle, a jak nie będzie ruszać "suplementowego sosiku" to część mięsa albo bardzo drobno posiekam, albo zmasakruję tłuczkiem
Bellemere pisze:Ha, jak dostałam zwolnienie, to siedzę i Lunkę głaskam zawzięcie
A sama Luna właśnie śpi zwinięta w kłębuszek przy moich nogach, kochana kicia
Na obiadek dostała pomieszane mięsko wołowe z "kurczaczym", wszamała aż miło.
Bellemere pisze:Rany, ale zakupy... Chociaż mi pewnie też łącznie tyle wyjdzie, ale ja to chcę rozbić na dwa: w styczniu kupić tylko to, co niezbędne, a w lutym potem dokupić, co jeszcze będzie trzeba
Ha, ja Wam tu wszystko relacjonuję na bieżącow przyszłym miesiącu chcę już zwiększyć ilość takich posiłków do dwóch, więc bez suplementów się nie obejdzie. Póki jest jeden niewielki, rzędu łyżki, to jedynie trochę tauryny by się przydało. Pocieszam się więc tym, że PON i Orijen mają jej sporo, jak na karmy
Marcyśka, to się rzeczywiście opłaca - zawsze warto sprawdzić. Ja czekam teraz na dostawę ze swiatzwierzaka.pl, bo Power of Nature jest u nich najtaniej. No i tym razem przyjaciółka zdecydowała się zrobić zakupy ze mną, tylko ona dla swoich dwóch króliczków - karma, sianko i przysmaczki też są tam o kilka zł tańsze, niż stacjonarnie. I tak zawrotny koszt wysyłki (4zł) podzielił się na pół
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 64 gości