Moderator: Estraven
Bellemere pisze:O rany, chciałabym to zobaczyć! Musiał być uroczy widok
Jeszcze było wchodzenie do zamkniętej szfy,na doniczję z kwiatkami,do konewki itd. Musi sprawdzić wszystkie kąty
Mogę prosić o pare fotek Luny Bellemere pisze:A tak, historie z zamkniętą szafą znamLuna jeszcze właziła do wersalki, przeciskała się przez mały otwór i spała pół dnia w pościeli
Bellemere pisze:Nawet mi nie mów, ja się kiedyś tak niechcący na niej położyłam...
Bellemere pisze:Ja też już mam taki nawyk, że zawsze sprawdzam, a jak czasem mi się zapomni, to właśnie się okazuje, że kicia postanowiła mi siętam podłożyć
Ha, a co to ma być, żeby kotek spał na twardym krześle? Podusia musi być!
Bellemere pisze:Gdzie się kotu śpi najlepiej? Tam, gdzie pani nie pozwala. Na stole.![]()

Bellemere pisze:Moja w sumie łazi, gdzie chce, nic nie daje zganianie jej. Jedyne co, to udaje mi się ją przeważnie utrzymać z dala od blatu w kuchni. Ale stół? A phi, najlepsze miejsce w domu, królewnie będę zabraniać?

Bellemere pisze:Też to widzę, tyle ile ja kasy wsadzam w kota przy moim niewielkim, studenckim budżecie, to dzięki. Ale tu jedzonko, żwirek, traweczkę może jeszcze się dokupi, kilka stron wcześniej opisywałam wrażenia z nową fontanną, a może jakieś przysmaki, jakąś szczotkę lepszą, bo ta obecna jakaś kiepska... I tak co miesiąc...(może poza fontanną)
Ja uważam ,że lepiej mieć dwa koty niż jednego bo koszty nie wzrastają a dajesz dom drugiemu kotkowi który tego potzrebuje.WIem,bo sama się o tym przekonałąm.KOszty i tak teraz podobnie wynoszą bo kupuję najlepszy żwirek,oczywiście najlepszy znaczy najdroższy 50zł-20kg i dodatkowo karma zawierająca 90%mięsa niż te karmy z 4% mięsa i samymi zbożąmi.Wolę wydać więcej na karmę ale wiem ,żę mój pupil będzie się odżywiał lepiej.Jeszcze wizyty u weterynarza.Teraz przyszło mi dać 500zł za operację i leki bo mój kot złamał sobie łapkę.A to są zbyt duże koszty więc musiałam zrobić bazarek.Jednak i tak wydam tyle ile trzeba by tylko mój kotek był zdrowy 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości