Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jo.anna pisze:I gdzie będzie? Dziewczyny, piszcie info też na wydarzeniu i górki, bo ludzie co wspierają i chcą wesprzeć $$ chcą być na bieżąco
karoo.kp pisze:Witam wszystkich
Zajączek chyba ostatecznie trafi do mnie, mam nadzieję, że już za dni kilka. Moja kotka - właściwie to nie wiem, czy zdrowa, za tydzień powtarzamy badania, ale liczę na to, że będzie OK.
Powolutku szukamy transportu, może ktoś ma pomysł, jak go przewieźć do Słupska? Na razie jest opcja, że ja się przejadę pociągiem do Tczewa, z transporterkiem, do Tczewa kotek będzie dowieziony, ale być może będzie ktoś jechał na północ ze znajomych? W sobotę/niedzielę, czy inny dzień?
jo.anna pisze:chodziło mi o to, aby na wydarzeniu zajączka na fb pisać, ale jeśli już napisane to mój post można uznać za nieaktualny
alab108 pisze:karoo.kp pisze:Witam wszystkich
Zajączek chyba ostatecznie trafi do mnie, mam nadzieję, że już za dni kilka. Moja kotka - właściwie to nie wiem, czy zdrowa, za tydzień powtarzamy badania, ale liczę na to, że będzie OK.
Powolutku szukamy transportu, może ktoś ma pomysł, jak go przewieźć do Słupska? Na razie jest opcja, że ja się przejadę pociągiem do Tczewa, z transporterkiem, do Tczewa kotek będzie dowieziony, ale być może będzie ktoś jechał na północ ze znajomych? W sobotę/niedzielę, czy inny dzień?
Witaj Karolino![]()
![]()
mapi_ pisze:Z Inowrocławia do Tczewa można się przejechać pociągiem.
To mniej niż 2 godziny w jedną stronę. I 88 zł za bilet powrotny.
Resztę lepiej wydać na kota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości