Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:I ta mała nikogo nie pyta, czy może, nawet swojego taty - tylko po prostu oświadcza, że do nas jedzie - i już!
Ojj ja bym pogryzl napewno !
Złoś
No tak, ale mi nie wypada, bo przecież podobno jestem damą...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:I ta mała nikogo nie pyta, czy może, nawet swojego taty - tylko po prostu oświadcza, że do nas jedzie - i już!
Złoś
MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:I ta mała nikogo nie pyta, czy może, nawet swojego taty - tylko po prostu oświadcza, że do nas jedzie - i już!
Złoś
Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:I ta mała nikogo nie pyta, czy może, nawet swojego taty - tylko po prostu oświadcza, że do nas jedzie - i już!
Złoś
no fakt ty jestes dama...ale ja nie jestem damem:P wiec moge pogryzc za ciebie sliczna:)
Złoś
Koczi pisze:co tam psotniku?nałobuziłeś już Dużej?
Lilka Mrau pisze:Koczi pisze:co tam psotniku?nałobuziłeś już Dużej?
Wyjątkowo nie łobuził ...większość dnia śpi dziś ^^
MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:Koczi pisze:co tam psotniku?nałobuziłeś już Dużej?
To chyba chory
Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:Koczi pisze:co tam psotniku?nałobuziłeś już Dużej?
To chyba chory
spoko spoko dzis nadrabia podwojnie, tylko najpierw sie najadl a pozniej skakal i biegal i lobuzil az zwymiotowal na srodku pokoju xD
solarie pisze:Trochę mnie nie było, a tu nowy wątek tak zagalopował, u Złosia jak zawsze coś się dzieje.![]()
Ja też nie zauważyłam, żeby Malaga zareagował jakoś na zmianę czasu, ale pewnie będzie miał problem z przestawieniem się z porami posiłków jak mi zacznę je podawać wg nowej godziny.
(A tak swoją drogą wstyyd, witam się w nowym wątku dopiero na dziewiątej stronie!)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 100 gości