3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 02, 2011 21:57 Re: 3 x G +R - vol.IV. Pies i my - jakoś nie idzie :(

a mnie zaś ktoś pod blok podrzucił wilczurke w typie Miko :( ..
napoczatku myślałam,że Miko wróciła 8O 8O ..
jutro ja obfoce i moze uda mi się ja umieścic w hoteliku dla psów :roll: ..
ja wierze w psy i Rastiego :ok: :ok: coraz rzadziej wierze w ludzi :( ..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto maja 03, 2011 11:29 Re: 3 x G +R - vol.IV. Pies i my - jakoś nie idzie :(

Zaginął mi wątek w odmętach forum, a tu tyle się działo! 8O

Georg-inia gratuluję dobrze zdanego egzaminu próbnego :ok: i trzymam kciuki za jeszcze lepszy wynik egzamiu właściwego :ok: :ok: :ok:

Będzie dobrze na pokazie! :ok: :ok: :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto maja 03, 2011 15:40 Re: 3 x G +R - vol.IV. Pies i my - jakoś nie idzie :(

Zajrzałam na wątek, zaczęłam czytać i pomyślałam o grilu u Was, że trzeba się niebawem jakoś umówić.
Patrzę za okno a tu sypie śnieg :roll: :strach:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro maja 04, 2011 7:48 Re: 3 x G +R - vol.IV. Rozrabiaki, panie dziejku...

Georg-inia pisze:A'propos psów... za niecały tydzień Rastek będzie brał udział w swoim pierwszym pokazie. Wczoraj, po powrocie z "psiej szkoły" zaczęłam przemyśliwać, czy się nie wycofać :oops: Na pewno pojedziemy tam, gdzie będzie pokaz, ale nie wiem, czy on da radę się skupić na tyle, żeby nie rozpieprzyć całego show... właściwie jestem pewna, że on nie da rady... i co? dupa wyjdzie, szkoda pracy wszystkich uczestników, zarówno ludzkich jak i psich. Moim zdaniem - on nie jest gotowy. Niby ma być powiedziane, że psy są na różnym etapie szkolenia, ale ja się boję, że on "pójdzie w długą". Pan Nauczyciel pewnie w tym momencie by mnie opierdzielił, że skoro ja nie wierzę, to jak ma wierzyć pies... I ja wiem, że "szukaj niedoskonałości u siebie, a nie u psa", ale jakoś tego nie widzę :( boję się okropnie, tyle ludzi naokoło, inne psy... nie damy rady :(

Inga, przełóż teorie na praktykę
i nie marudź
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt maja 06, 2011 11:42 Re: 3 x G +R - vol.IV. Rzygu rzygu rzyg :/

Mały, biały domek na przedmieściach. Godzina około 1.00 w nocy

To jest coś! nie tam, że pet w popielniczce! to jest takie... dużo takich fajnych. Zostały na stole na noc. Chcecie zobaczyć? Ech, ale fajne :dance:
Gabryś

aaaaaaa, co to? da się zjeść? super! obgryzłem jedno. Obgryzę jeszcze! i jeszcze! i jeszcze!
oj, chyba przesadziłem... niedobrze mi... bleeee... rzyyyg.... brzuch mnie boli, ałałała....
Gadget

dawaj to, dawaj! nie to, tamto se wsadź w czarny chudy tyłek, to tekturowe daj! mniammmm... małe było, nie ma więcej?
Rastek

CICHO! tu się śpi! przestańcie rozrabiać, smarkacze! wrumpfl... Duża, posuń się. I oddaj mój kawałek kołdry... zieeew...
Georg

Wciąż ten sam domek, tylko nieco zarzygany. Godzina 6.00. Wstaje Duży.

Nieeeenoooo, to jest jakieś chore. Nic nie można zostawić na wierzchu, co za cholerne futrzaki. Qrwa, kto wpierd...lił całą paczkę zapałek???!!!!!

Za oknem świeci słoneczko. Zapowiada się całkiem przyjemny dzień...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt maja 06, 2011 11:45 Re: 3 x G +R - vol.IV. Rzygu rzygu rzyg :/

:ryk: :ryk: :ryk:

chociaz powinnam byc oburzona, jak można zostawić pety i narażac biedne kotecki
:evil:

ale nie mogęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę
:ryk: :ryk: :ryk:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pt maja 06, 2011 11:47 Re: 3 x G +R - vol.IV. Rzygu rzygu rzyg :/

Inga, wasze koty miały po czym rzygać. A nasza Elza rzygnęła mi na głowę tak po prostu.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Pt maja 06, 2011 11:53 Re: 3 x G +R - vol.IV. Rzygu rzygu rzyg :/

sunshine pisze:Inga, wasze koty miały po czym rzygać. A nasza Elza rzygnęła mi na głowę tak po prostu.

o nie nie nie, proszę Cioci. Ja nie żarłem zapałek, a mój paw poranny była największy, najobszerniejszy i najbardziej spektakularny! Był tak wspaniały, że Duża pomyślała, że się przytkałem i dała zarówno pastę jak i mleka. MLEKA! czy Ciocia to rozumie? Paw musiał zrobić na Dużej wrażenie nieodparte :mrgreen:
Georg

Georg-inia

Post » Pt maja 06, 2011 12:03 Re: 3 x G +R - vol.IV. Rzygu rzygu rzyg :/

:ryk: :ryk:

popłakałam się w pracy ze śmiechu. jednocześnie prawie udusiłam walcząc ze sobą o to żeby nie roześmiać się na głos!

To Ci przekąska!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pt maja 06, 2011 12:08 Re: 3 x G +R - vol.IV. Rzygu rzygu rzyg :/

Inga jak zwykle, siedzi cicho, ale jak już coś napisze :ryk: :ryk: :ryk:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt maja 06, 2011 12:18 Re: 3 x G +R - vol.IV. Rzygu rzygu rzyg :/

One to robią specjalnie, ja to wiem, że specjalnie, a najfajniej się żyga jak pańcia posprząta w chałupie :roll:

Szkoda, że Twój Wiesiek tak daleko. Bo po przeprowadzce do Katowic będę miała do osiatkowania dwa balkony jeden nad drugim i to byłoby do kombinowania, bo z górnego nie ma do czego przyczepić siatki, bo jest dach zaraz. A do tego ja sobie wymyśliłam, żeby zrobić dziurę w podłodze górnego i drabinkę, żeby kotecki mogły sobie latać balkonami i takie tam. A mój TŻ, który teraz w pocie czoła wykańcza to mieszkanie ze stanu developerskiego do stanu do zamieszkania postukał się w głowę i stwierdził, że na robienie takich głupich pomysłów to on czasu juz nie będzie miał i ochoty też :evil: i jak go ładnie poproszę to osiatkuje mi ten dolny balkon, bo z górnym to inna sprawa i żadnych dziur nie będzie robił :evil:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt maja 06, 2011 12:23 Re: 3 x G +R - vol.IV. Rzygu rzygu rzyg :/

Inga super relacja jak zwykle :ok: :ryk: :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Pt maja 06, 2011 12:57 Re: 3 x G +R - vol.IV. Rzygu rzygu rzyg :/

Początek opowieści jak w horrorze :mrgreen:

Prawie popłakałam się ze śmiechu :ryk: Fantastyczna relacja :ok: :ryk: :ryk: :ryk:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Sob maja 07, 2011 19:35 Re: 3 x G +R - vol.IV. Takie tam fotopodobne

napisałam posta i mi cały internet wetło :twisted:
to będą obrazki, o!
trochę niewyraźne, ale co tam: Gadget i Rastek w spaniu synchronicznym ;)
Obrazek

Gabriello na słońcu
Obrazek

a to już ... klękajcie narody! Georg z otwartymi oczami! :love:
Obrazek

Georg-inia

Post » Sob maja 07, 2011 19:36 Re: 3 x G +R - vol.IV. Takie tam fotopodobne

śliczne 3 x G i 1x R :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]