Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 19, 2010 18:16 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

Buraska w doskonałej kondycji,żarełko to wróg :mrgreen: ginie w mgnieniu oka :D .Panna już śmiało wychodzi do ludzia i jest niezwykłym miziakiem. :D . Co do panieństwa :) na moje niewprawne oko mam ciche podejrzenie o to czy Burania przypadkiem nie jest panną z dzieciaczkami w brzuniu :?: :roll: Jutro oczywiście udaje się do weta na ogólny przegląd i tajemnica się wyjaśni 8)
Czy sterylkę zaklepywać u moich(małe rączki :P ),czy w Koterii(tam podobno duży ruch no i duże ręce weta :( )?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie gru 19, 2010 18:38 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

A ile u Ciebie by sterylka kosztowała? Ja jakby co to 50zł mogę wysłać ale dopiero 31 grudnia. Bo teraz to bidę klepię.
Mówiłam że przylepa z tej koteczki.... Też miałam podejrzenia, że może być kotna ale trochę chuda była i to taki kiepski czas na małe. Eh...
Oczywiście DT poinformowany o działaniach i czekam na przelew więc pewno coś niedługo spłynie.

Imię - nia mam pomysłu. Jakoś mało kreatywna jestem od pewnego czasu.
magdajedral

Post » Nie gru 19, 2010 22:20 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

U mojej Ani sterylka 150.Tymczasem Buri już zdążyła się "obrazić"na żarełko :),normalka... :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie gru 19, 2010 22:31 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

No to chyba mamy imię.....

To co zbieramy na sterylkę czy koteria, jesli da radę?
magdajedral

Post » Nie gru 19, 2010 22:49 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

jak wolisz Madzia-myślę że Koteria nie jest zła ale jutro się dowiem jakie terminy...
moja Ania lepsza ale 150 + morfo to się zrobi 210 i taniej się nie da... a ja do 10-go stycznia jestem grubo pod kreską...

smarti

Post » Nie gru 19, 2010 23:49 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

Z tego, co gdzieś na forum wyczytałam, Koteria "zawiesza" działalność w okresie międzyświątecznym.
Smarti, chyba kiedyś się wybiorę z moimi kociastymi do Twojej Ani....
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon gru 20, 2010 14:26 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

Burania miała usg-nie jest w ciąży(no chyba że w pierwszych dniach).
Brzusio ma wzdęty i ma w nim gazy.
Jak wróciłyśmy to znowu pochłaniała potworne ilości żarcia jakby ją ktoś gonil..
rano były dwie piękne kupy poza kuwetą (co jest :mrgreen: )widać musi mieć dwie.

Na gwałt potrzebuję nowych kuwet,jak najtańszych,konkretnie 4 :!: ,gdyby ktoś mial niepotrzebne może.

Miała morfo z biochemią-wyniki wieczorem.

Tak czystych uszu to ja w życiu nie widzialam-kicia ma ok 3,4 lata.
Madzia musicie zrobić koniecznie listy gończe kotki i porozwieszać-bo ona musi być dopiero co z czyjegoś domu-ani uszy się nie ubrudziły ani żadnej infekcji nie widać-kotka dobrze upasiona-może komuś uciekła albo wypadła np.z okna.
To jest czyjaś kotka i jest mega zadbana,jak twierdzi wetka.

Ma śladowy szmerek w gardziołku-na razie bez leków -czekamy na wynik morfo.
Koszt wizyty 65 zł-na razie na krechę oczywiście :oops:

smarti

Post » Pon gru 20, 2010 14:51 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

ktoś miał mi Nr konta podesłać :evil:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon gru 20, 2010 15:09 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

Ja :oops: ale zapomnialam :oops: :oops: :cry:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon gru 20, 2010 15:16 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

Iwonko zapłacę za tę wizytę w całości, tylko ubłagaj lecznicę o zwłokę. 31-go mam wypłatę to zrobię Tobie przelew. Numer konta mam.

Kuwetę też mogę odstąpić. Podaj tylko adres na PW i wyślę paczuszkę.

Ogłoszenia porobię, ale szczerze wątpię aby była niczyja z przypadku. Znam Mszczonów i tu ludziska nie lubią kotów. Podejdę jeszcze dziś do sąsiadki tej u której przesiadywała i do jeszcze jednych państwa co chyba jako jedyni w okolicy cenią sobie kociaste futerka :)
magdajedral

Post » Pon gru 20, 2010 15:30 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

Marzenia11 pisze:Ja :oops: ale zapomnialam :oops: :oops: :cry:

Bo ja bym chciała dorzucić się ile będę mogła.
Wiem ile wydała na Lalę to choć może tą krechę u weta zmniejszy.
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon gru 20, 2010 18:26 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

Smarti a co ze sterylka? Umawialas?
magdajedral

Post » Pon gru 20, 2010 19:19 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

Madzia,tak teraz myślę że bardziej to należałoby sprawdzić czy raczej jej ktoś nie szuka , czyli czy ogłoszenia nie wiszą.
Bo ona na 1000% była niewychodząca-jest taka czysta-żaden mój kot nigdy nie moał takich czystych uszu i ciałka bez jednego zadrapania..

smarti

Post » Pon gru 20, 2010 19:34 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

EdytaB_a pisze:
Marzenia11 pisze:Ja :oops: ale zapomnialam :oops: :oops: :cry:

Bo ja bym chciała dorzucić się ile będę mogła.
Wiem ile wydała na Lalę to choć może tą krechę u weta zmniejszy.

masz pw :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto gru 21, 2010 5:50 Re: Czarna kotka zniknęła, jest BURASKA i szuka DT!!!str.6

Znalazłam i przyklepuję. Co za czasy, że znowu muszę ją ścigać, ja nie wiem... :>
Jeśli nic mi się nie przypałęta przez jakiś czas, to jak aktualny TDT z tendencją do zostania DS Pana Kota kupi kuwetę, to mogę pożyczyć moją kuwetę. Może nawet z transporterem, jak go wypiorę, to będzie dobry dla zdrowego kota. To taka torba, jak ma Jadziunia.
Jeśli z ZuzCat ustalimy, że chwilowa przerwa w tymczasowaniu ;)
Co oznacza, że ją zabiorę, jeśli coś się nam napatoczy...

Ale w zamian żądam Smartowego wątku!! :twisted:

EDIT: Aaaa... to ja już wiem nawet, co za bidę przygarnęłaś :D I bardzo dobrze, to fajna koteczka, mega przytulak :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]