Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 46

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 24, 2019 22:07 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Zmieniłam czas rozpoczęcia bazarku. Licytacja rozpocznie się już 25.01.19 o godzinie 0.00 bo dzięki darczyńcom na bazarku mamy 20 cudownych fantów. Serdecznie zapraszam do pomocy Darwinkowi i dobrej zabawy. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
viewtopic.php?f=20&t=188557
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw sty 24, 2019 22:10 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MonikaMroz pisze:
mir.ka pisze:
MonikaMroz pisze:
mir.ka pisze:
MonikaMroz pisze:
Osiewiec można z tymi naszymi kotami :strach:
Ja w sobote właśnie mam w planach się farbować bo już jestem meeega siwa...

z powodu kotów?

z powodu wieku i dziedziczenia genów :smiech3: :smiech3: :smiech3:

jakiego wieku 8O
setki przeciez nie masz :mrgreen:

No każdy siwieje w innym wieku. nie muszę mieć setki żeby miec łeb siwy gdzie nie gdzie.

siwe jest piękne
Ostatnio edytowano Czw sty 24, 2019 22:14 przez MaryLux, łącznie edytowano 1 raz

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sty 24, 2019 22:13 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze:
MonikaMroz pisze:
mir.ka pisze:
MonikaMroz pisze:
mir.ka pisze:

z powodu kotów?

jakiego wieku 8O

No każdy siwieje w innym wieku. nie muszę mieć setki żeby miec łeb siwy gdzie nie gdzie.

siwe jest pięjne

Też tak uważam. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 24, 2019 23:30 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

To tak na koniec parę anegdotek na dobry sen.

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 24, 2019 23:31 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 24, 2019 23:32 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 24, 2019 23:33 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 24, 2019 23:35 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt sty 25, 2019 8:17 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze:
MonikaMroz pisze:
MonikaMroz pisze:
mir.ka pisze:
MonikaMroz pisze:
Osiewiec można z tymi naszymi kotami :strach:
Ja w sobote właśnie mam w planach się farbować bo już jestem meeega siwa...

z powodu kotów?

jakiego wieku 8O

siwe jest piękne

zgadzam się z Twoją wypowiedzią :mrgreen: :wink:

choć jesli chodzi o mnie wolę farbować
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt sty 25, 2019 8:18 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Wszamała całą puszeczkę gurmeta.

Obrazek

smacznego :kotek:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt sty 25, 2019 22:59 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Opowieść o pastorze wymiata

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt sty 25, 2019 23:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Poszłam, wróciłam......nie było mnie baaaardzo długo. :mrgreen:
Dziś miałam wizytę u kardiologa ( ja i mama ) . Wieczorem nastawiłam pralkę z opóźnionym startem tak bym jak wstanę miała skończone pranie i mogła je od razu powiesić. Wstałam o 8 , dałam dziewczynom śniadanie , powiesiłam pranie i przed 10 wyszłam z domu bo o 10 umówiłam się u mamy.Wizyty miałyśmy wyznaczone na 11,00 i 11,15 a na miejscu byłyśmy już o 10,40. Okazało się , że pani doktor miała poślizg i przed nami są jeszcze 4 osoby. Pani doktor jest dość dokładna więc wizyta trwa u niej co najmniej 20 minut. Moja mama która miała wejść o 11,15 do gabinetu weszła dopiero o 12,50 więc przed gabinetem atmosfera była trochę napięta.Ja mam dodany jeszcze jeden lek bo moje ciśnienie niestety nadal utrzymuje się zdecydowanie za wysokie a mama dostała skierowanie na holtera. Zapisałyśmy się na kolejną wizytę i w końcu byłyśmy wolne.
Wyszłyśmy , zaczął sypać śnieg i doszłyśmy do wniosku , że wybierzemy się do Ikei na obiad bo i tak jesteśmy w połowie drogi. Koło 15 byłyśmy w Porcie Łódź ( to takie duże centrum handlowe ) . Poszłyśmy do Leroy Merlin bo chciałam zobaczyć słuchawkę do prysznica bo moja się psuje , później do salonu Orange bo zwiększyłam sobie ilość kanałów telewizji , weszłyśmy do CCC bo mama chciała zobaczyć buty a właściwie ja chciałam żeby sobie jakieś kupiła ale tam jej się nic nie podobało więc zaciągnęłam ją do Deichmana . Oglądała ale bez przekonania aż w końcu wybrałam jej buty takie botki na wyższej podeszwie , na grubym traktorze . Na początku nie chciała ale w końcu się poddała i przymierzyła te buty i.......okazało się , że są super wygodne i mama je kupiła.
Weszłyśmy do Kakadu i kupiłam dziewczynom smaczki które Poli bardzo smakują a Zuzia wzgardziła a dla siebie kupiłam coś takiego bo nie mogłam się powstrzymać .

Obrazek

Zmęczone i zadowolone poszłyśmy na obiadek w Ikei bo zdążyłyśmy porządnie zgłodnieć - była godz.16. Na obiadek wzięłyśmy klopsiki w sosiku, frytki, sos z żurawiny i zielony groszek .

Obrazek

Po obiadku był deserek i duuużo kawy :mrgreen:

Obrazek

Najedzone z nową dawką sił ruszyłyśmy na zakupy w Ikei . Nie były to oszałamiające zakupy bo ja kupiłam zestaw drewnianych wieszaków , nakładki na wieszaki i słoik z zamknięciem bo mam taki na kawę i jestem bardzo zadowolona, dwa rodzaje żarówek i dla dziewczyn szczurka .

Obrazek

Mama kupiła dla zaprzyjaźnionej sąsiadki na jej urodziny zestaw - dwa rondelki w tym jeden z pokrywką i garnek i podkładkę drewnianą pod telefon .
O 18 wracałyśmy autobusem przez pół Łodzi do domu ale co nam tam. W autobusie ciepło , wygodnie siedziałyśmy , objechałyśmy Rudę, Chojny, Kurczaki, Dąbrowę by dojechać na Widzew. Prawie przed 20 byłyśmy w domu.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt sty 25, 2019 23:24 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze::201461 :201461 :201461

:piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]