♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 23, 2014 18:08 Re: ♥♥♥ Marcelek i Kajtek ♥♥♥

Muszę przyznać, że Kajtuś znalazł nowy domek równie szybko, jak pojawił się w Twoim... No ale pozostaje mi życzyć mu wszystkiego najlepszego i oczekiwać od czasu do czasu wieści z nowego lokum :)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon cze 23, 2014 18:29 Re: ♥♥♥ Marcelek i Kajtek ♥♥♥

Aniu - nie dołuj się proszę, wybacz sobie ten mały błąd, każdy je popełnia, potraktuj go jak nauczkę i ciesz się dalej wspaniałą rodziną i życiem, futrzaki nie ucierpiały, wiesz już jak Marcelek reaguje na drugiego kotka i kiedyś przyjdzie czas na dokocenie - a może Twój M. przyniesie jakąś potrzebującą kocinkę do domu :wink:

Każdy kotek pozostawia ślad w naszym sercu, ja tak jak MamaGiny też pokochałam Twojego łobuziaka i musiałam Go oddać :placz:
Pako

Post » Pon cze 23, 2014 18:32 Re: ♥♥♥ Marcelek i Kajtek ♥♥♥

Aniu przykro mi :(
Jednak tyle dobrze, że maluszek już ma nowy domek, naprawdę ekspresowo i super, bo nie zdążył się jeszcze na dobre przyzwyczaić.
Za to my ludzie przyzwyczajamy się do zwierzaka w mgnieniu oka, tak więc rozumiem Twój smutek :(
Dawaj znać jak tylko będziesz miała wieści o Kajtusiu, ale z tego co piszesz na pewno będzie miał wspaniały, kochający domek :ok:

Trzymaj się Kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pon cze 23, 2014 18:34 Re: ♥♥♥ Marcelek i Kajtek ♥♥♥

Trzymam kciuki za nowy domek Kajtka, mam nadzieję, że to porządni ludzie.

A Ty na pewno jakoś urobisz męża. Już niejednej tu na forum się to udało :ok:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pon cze 23, 2014 20:27 Re: ♥♥♥ Marcelek i Kajtek ♥♥♥

Dokładnie, będzie dobrze. Trzymaj się mocno, Kajtuś napewno był u Ciebie bardzo szczęśliwy. A w nowym domku zadbają o niego najlepiej jak potrafią :)
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pon cze 23, 2014 20:36 Re: ♥♥♥ Marcelek i Kajtek ♥♥♥

Aniu, Kajtuś będzie miał super domek.
Ja bardzo często jestem dt dla różnych bied. Zawsze płaczę kiedy któregoś tymczaska oddaję a później dzwonię i zamęczam pytaniami i wpraszam się na wizyty. Okropna jestem :evil: Dlatego wiem co czujesz, pokochałaś maluszka całym sercem. Masz Marcelka, Lunę przytul się do nich i bądź smutna.
I pamiętaj, że moja dymna panienka szuka dobrego domku, zpakować :lol:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto cze 24, 2014 7:45 Re: ♥♥♥ Marcelek i Kajtek ♥♥♥

Dziękuję Wam za słowa wsparcia, ale mam wrażenie, że słabo na nie zasługuję. Wiem, że czasu nie cofnę, naprawdę to była lekcja w moim życiu i nauczka na przyszłość, to pewne.

ewan Nie mogę kochana wziąć dymnej panienki, nie mogę. Dobrze, że koteczka będzie miała DT, czy założysz jej wątek na forum?. Dymniaczki naprawdę są bliskie memu sercu. Każdy kot jest wspaniały, czy to dymny, czy czy czary czy pręgowany czy jeszcze inny, ale odkąd Marcelek jest z nami, to .. dymniaczki naprawdę są bliskie memu sercu :) Wierzę w to, że dymna panienka znajdzie domek, mocno za to trzymam kciuki :1luvu:

Marysiu Bardzo mnie cieszy to, że Marcelek tak dobrze zareagował na koteczka, wiem że jest wspaniały do dokocenia, wiem już na przyszłość jak to będzie. Marcel, to naprawdę wspaniały i kochany kocurek, który wniósł do naszego życia codziennego bardzo dużo miłości i radości. Jest też Lunka, wspaniała sunia, która lubi koty i kocięta - co niektórych dziwi gdy opowiadam, że nasza sunia pije wodę z jednej miski razem z kotem :D Robią wielkie oczy i myślą, że robię sobie z Nich żarty, ale gdzie tam. Ona po prostu taka jest, pozytywnie nastawiona do kotów, nasza kochana :)

Spilett,Milenka,Rilla,Vanesia :1luvu:

Dostałam rano od Pani e-maila :

"Witam,
Kajtek został przywitany dobrze, pieska traktuje jako zabawkę, a drugi nasz kotek Toffik troszkę na niego prychał, (zresztą z wzajemnością ), ale już jest dobrze. Mocno chce się bawić, ale przespał całą noc.
Pozdrawiam, Matylda"

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto cze 24, 2014 7:54 Re: ♥♥♥ Marcelek i Kajtek ♥♥♥

dobrze będzie :)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto cze 24, 2014 9:45 Re: ♥♥♥ Marcelek i Kajtek ♥♥♥

ab. pisze:Rozmawiaj z M i kiedyś przyjdzie odpowiedni czas na drugiego kotka.
Ja marudziłam ponad pół roku i mąż się zgodził, a właściwie to zrobił mi prezent na rocznicę ślubu.
Taką decyzję trzeba podejmować wspólnie, wiem co mówię, bo poprzednią kotkę wzięłam do domu bez konsultacji z mężem i prawie 9 lat słuchałam, że to mój kot.
TŻ kochał Klarę[*], bawił się z nią, jeździł do weterynarza, ale widziałam, że ciężko mu było się do tej miłości przyznać, bo przecież on jej nie chciał. Jak odeszła to płakał tak samo jak ja.
Teraz jest inaczej, obie kotki to nasza wspólna decyzja (Grandzia troszkę wymuszona, ale wspólna) i widzę jaka radość sprawiają mu przebywanie z nimi.

a ja dwa lata temu wzięłam na tymczas Elenkę :) (to była tylko moja decyzja, ale sytuacja też inna bo ja pracuję), która po krótkim pobycie u nas zdecydowała,że zostaje :mrgreen: i ona jest kotem mojego męża :lol: , woli przychodzić do niego niż do mnie :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto cze 24, 2014 11:23 Re: ♥♥♥ Marcelek i Kajtek ♥♥♥

Nie umiałabym być tymczasem, zaryczałabym się na śmierć :( :oops:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Wto cze 24, 2014 21:04 Re: ♥♥♥ Marcelek i Kajtek ♥♥♥

Aniu to był naprawdę żart, z propozycją oddania Ci dymnej panienki :lol:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro cze 25, 2014 13:56 Re: ♥♥♥ Marcelek ♥♥♥

Marcelkowo i Lunkowo ♥♥♥

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro cze 25, 2014 15:18 Re: ♥♥♥ Marcelek ♥♥♥

Cześć :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marcello mój bajkowooki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Lunka jest wspaniała, na prawdę.
Kocham owczarki niemieckie z całego serca, mój Dragon[*] jest ciągle w moich myślach i wspominam go każdego dnia :D
Może, może kiedyś.... :ryk:

Miziam zwierzaczki i pozdrawiam :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Śro cze 25, 2014 16:32 Re: ♥♥♥ Marcelek ♥♥♥

Obrazek

Obrazek

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro cze 25, 2014 17:05 Re: ♥♥♥ Marcelek ♥♥♥

Są zaprzyjaźnieni jakby zawsze mieszkali razem :ok:
Pako

[poprzednia][następna]