kalair pisze:Kciuki dziewczyny mocne. Witajcie!
Witaj Bożenko!Dziękujemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Kciuki dziewczyny mocne. Witajcie!
Monika53 pisze:Witamy
kiche_wilczyca pisze:Cały czas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vailet pisze:Zastanawiam się z tym sklepem bo ja telefonicznie zawsze zamawiam.Poprostu nie umiem innaczeji płacę przy odbiorze.Czy to innaczej nie wyjdzie,drożej bo płatność przy kurierze?
zabers pisze:vailet pisze:Zastanawiam się z tym sklepem bo ja telefonicznie zawsze zamawiam.Poprostu nie umiem innaczeji płacę przy odbiorze.Czy to innaczej nie wyjdzie,drożej bo płatność przy kurierze?
ze strony: http://www.swiatkarm.pl/s,regulamin,136.html![]()
(kliknij miniaturkę)
filifionkaa pisze:Jak wróci dr Słodki, zasugeruj 2rzeczy:
* karma fibre response RC
* pasta Ig-PRO DC
Poza tym uważam, że to bardzo niedobrze, że sugerujesz się zawsze tym, co wyczytasz tu na forum, zamiast ufać lekarzom. Masz wątpliwości? Zadzwoń do weta, niech wytłumaczy dlaczego zalecił tak, a nie inaczej.
filifionkaa pisze:Jak wróci dr Słodki, zasugeruj 2rzeczy:
* karma fibre response RC
* pasta Ig-PRO DC
Poza tym uważam, że to bardzo niedobrze, że sugerujesz się zawsze tym, co wyczytasz tu na forum, zamiast ufać lekarzom. Masz wątpliwości? Zadzwoń do weta, niech wytłumaczy dlaczego zalecił tak, a nie inaczej.
vailet pisze:Zastanawiam się z tym sklepem bo ja telefonicznie zawsze zamawiam.Poprostu nie umiem innaczeji płacę przy odbiorze.Czy to innaczej nie wyjdzie,drożej bo płatność przy kurierze?
MonikaMroz pisze:vailet pisze:Zastanawiam się z tym sklepem bo ja telefonicznie zawsze zamawiam.Poprostu nie umiem innaczeji płacę przy odbiorze.Czy to innaczej nie wyjdzie,drożej bo płatność przy kurierze?
Ja na Telekarmie też jak zamawiam płacę przy odbiorze. Mam 10 zł za przesyłkę i jak mi kurier przynosi to nie płacę więcej tylko za to co zamówię plus 10 zł. przesyłka. Nie ponosisz żadnych więcej kosztów tylko dlatego że kurier ci przywiezie. On tylko dostarcza.
Witaj w piątkowy wieczór
olafen pisze:A ja witam i pozdrawiam
Weekend się dla niektórych zaczyna - dla mnie dopiero jutro po południu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości