PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 18, 2011 23:19 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kamari pisze:
vip0 pisze:Postaram się nie zapomnieć...ale jak cię nie obudzę, to przepraszam, wiekowa już ze mnie kobita i zwoje mózgowe mi sie plączą, co skutkuje zmianami sklerotycznymi.

Ja rozumiem sklerotyczka, ale czemu wiekowa ? 8O

Przecie to już starość późna :ryk:
najszczesliwsza

Post » Pt lis 18, 2011 23:22 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

No przecież musiałam tą sklerozę jakoś uzasadnić :mrgreen: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt lis 18, 2011 23:24 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Obrazek
najszczesliwsza

Post » Pt lis 18, 2011 23:26 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Sklerozę mozna uzasadnic nadmiarem tłuśtosci w jedzonku, ale wiekiem 8O 8O 8O Toc ja juz nie powinnam pamiętać , jak sie nazywam i ile mam kotów :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt lis 18, 2011 23:26 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:No przecież musiałam tą sklerozę jakoś uzasadnić :mrgreen: .

Ale zaraz wiekiem ? 8O

Odbierz zaraz pw :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob lis 19, 2011 4:44 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Agata POBUDKA DRRRRYYYYŃŃŃŃ DRYŃŃŃŃŃ

(chciałam wkleić budzik, ale nie umiem ;-()
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob lis 19, 2011 6:09 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Dziewczyny - sorry za prywatę
Prośba Wielka do fejsbukowiczów
http://apps.facebook.com/fundusz_pasji/ ... 9?fhid=712

możecie poprzeć Sonię? to córka mojej serdecznej koleżanki -bardzo zdolna dziewczyna, poza tym "mama" przygarnietego z podwórka szkoły baletowej Hektora :D
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Sob lis 19, 2011 10:25 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

puszatek pisze:
vip0 pisze:Jeszcze chciałam o Alusiu.
Czytając maile od pani J. powiem szczerze, że trochę się obawiałam.
Pisała, żę Aluś potrafi ugryźć, że jest nieoswajalny do końca i wogóle....
Wszystkie moje koty są miziakami, może Plamek trochę mniej kiedyś, ale nigdy nie wykazywał najmniejszej agresji w stosunku do mnie czy innych ludzi.
A tu taki Aluś....
No więc prostuję następną niezgodność rzeczywistości z relacją poprzedniej właścicielki Alka.
Aluś po prostu będąc w domu sam po 18 godzin najzwyczajniej w świecie dziczał.
Ja to tak widzę. Sama pani J. pisała, że może mu poświęcić najwyżej pół godziny dziennie.
On był bardzo spragniony ludzia, po prostu.
W tej chwili bez obaw mogę go miziać, już prawie nie burczy, za to coraz częściej włącza mu się mruczanka.
Lubi siedzieć obok mnie i patrzeć jak coś robię.
Gada i zaczepia, odpowiada na pytania :D .
Z Michaliną zawarli pakt o nieagresji, nawet czasem ocierają się o siebie przechodząc.
Wiecie co, dumna jestem z siebie i z Alka. :D

Małgosiu...wytłumaczenie jest bardzo proste....ta kobieta go nie kochała :cry:
Ty po prostu jesteś inna...kochasz każdego kota :lol: i chwała Ci za to... :D

AMEN :1luvu: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lis 19, 2011 10:28 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ktoś chciał budzik - proszę bardzo Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lis 19, 2011 11:03 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Zaspałam!
najszczesliwsza

Post » Sob lis 19, 2011 20:27 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:Zaspałam!

:oops: :oops: :oops: ...no mówiłam...skleroza...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob lis 19, 2011 20:29 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Oświadczam, że majencja to super babka i ma świetnego syna :D .
Szkoda, że przeszli jak przeciąg :( ...
A dla mamyGiny podziękowania wielkie :1luvu: .

vip

Post » Sob lis 19, 2011 20:33 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Muszę szybko, bo Duża się rozpycha.
Chciałem bardzo podziękować cioci Małgosi za moje prywatne pudełko. :1luvu:
Piękne jest i podpisane, i już mi Duża nie zabierze, bo moje jest.
Dziękuję! :1luvu:
Punio szczęśliwy.
:D

vip

Post » Sob lis 19, 2011 20:53 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Och będę skromna i powiem , że mój synio przez....pączkowanie poczęty - ot cała mamusia- temu taki simpaticzny :twisted: , no może nie cała :mrgreen:
Było nam niezmiernie miło poznać Małgosie i Jej Zwierzyniec :1luvu: Plamuś i Punio to spaślaczki - dały się wymiziać szybciutko. Aluś siedział pod szafka ale nie protestował przy drapaniu w szyjkę , nie gryzł i nie warczał- wyglądał na całkiem zadowolonego. Toż to porządny domowy kot :1luvu: Michalina została schowana na wszelki wypadek bośmy przed jej śniadaniem byli :twisted:
Przywieźliśmy w drodze powrotnej z Łodzi 4 kotki na DT i DS bo właścicielka idzie do domu emeryta :? Maciuś do jutra jest u nas w łazience, jutro Junior zawiezie go do DS. Jesooo jaki miziak !!! 8O 8O W zyciu takiego nie widziałam 8O Wykastrowany kocurek a zachowuje sie jak kotka w rui 8O . No ale z drugiej strony jak nie ma jaj to chyba może mieć ruję co???
Trochę mię tylko doooopa boli - prawie cięgiem 480 km za kierownicą.
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob lis 19, 2011 20:59 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Nie bądź skromna, Maju, syn naprawdę bardzo sympatyczny i przystojny :D .
Mnie też było bardzo miło Ciebie poznać...szkoda, że Zosi nie widzieliście, no ale Zosia to boidoopa, Agata była u mnie kilka razy, a Zosię widziała chyba dwa :mrgreen: .
Mam nadzieję, że jak jeszcze kiedyś podążysz w naszym kierunku, to odwiedzisz mnie na dłużej. Serdecznie zapraszam :D .
Aluś siedział nie tyle pod szafką, ile w szafce :oops: ...no co ja zrobię, tam spać lubi, w końcu skapitulowałam i pudełko tam włożyłam, niech ma...

vip

[poprzednia][następna]