Good Jak uporam się z wklepywaniem danych wizyt z poradni psychologicznej będę już niemal na czysto. Dane z poradni psychiatrycznej dam do wklepywania zmienniczce
Ja kiedys pół roku nie chodziłam na wykłady z baaaardzo ważnego przedmiotu, korzystałam z cudzych notatek i dostałam 4+. Magda, będzie dobrze Tylko ja nie wyobrażam sobie zakuwania przy dwójce dzieci i mężu. Ja ogólnie nie lubiłam zakuwać i wtedy wszystko mnie rozpraszało. Ale jak się uczyłam czegoś, co mnie interesowało, to wiedza sama mi wchodziła. I wtedy audytorium, z którym dzieliłam się wiadomościami, ciekawostkami jak najbardziej było pożądane.
nie powiem, że jest łatwo przy całej tej watasze mojej się uczyć. Dlatego często zostaję po godzinach w robocie i tu w ciszy i spokoju wkładam sobie do łba różne rzeczy
Ja też lubią w międzyczasie opowiadać o czymś czego sie ucze a co jest ciekawe, wiec pewnie dowiecie się trochę o naszym mózgu jak zasiądę do neuropsychologii we wtorek mam pierwszy egzamin z kierunków psychoterapii a w czwartek właśnie neuro