Broszka,zerw.przepona,jelita w płucach, cz. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 30, 2011 12:16 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- jest wynik histopat

Hurra Maleńka, przynajmniej to! :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw cze 30, 2011 18:04 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- po zabiegu

Broszka pisze:Jak wygląda drożdżyca? Może seniorka też to ma?
Trochę późno się zorientowałam że między paluszkami zrobiła się kopalnia brudu... Teraz chyba nie wystarczy umycie -

ale to nie było "zwykłe" mycie, tylko właśnie specjalnym żelem odkażającym i tłukącym grzyby i drożdże ... nazwa jakaś chyba na hexo ... nie pamiętam, bo wetka dała mi to w dużych strzykawach. Po myciu i masowaniu stópek dopiero się płukało i osuszało. A łapki z drożdżycą wyglądały własnie na brudne, tzn. na takie "oklejone" brudem...
Super, że Broszeczka nie ma TEGO paskudztwa ... :ok:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw cze 30, 2011 18:41 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- jest wynik histopat

katarzyna1207 pisze:
Broszka pisze:Jak wygląda drożdżyca? Może seniorka też to ma?
Trochę późno się zorientowałam że między paluszkami zrobiła się kopalnia brudu... Teraz chyba nie wystarczy umycie -

ale to nie było "zwykłe" mycie, tylko właśnie specjalnym żelem odkażającym i tłukącym grzyby i drożdże ... nazwa jakaś chyba na hexo ... nie pamiętam, bo wetka dała mi to w dużych strzykawach. Po myciu i masowaniu stópek dopiero się płukało i osuszało. A łapki z drożdżycą wyglądały własnie na brudne, tzn. na takie "oklejone" brudem...
Super, że Broszeczka nie ma TEGO paskudztwa ... :ok:

byłam z seniorką u weta i na szczęście to nie jest drożdżyca a brudy nie były aż takie straszne pokłady jak mi się wydawało :) Wyszorowaliśmy i będę teraz pilnować ich czystości :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw cze 30, 2011 20:40 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- jest wynik histopat

No to za zdrowie :piwa: Super, że u Broszeńki to nie same-wiecie-co, że seniorka też ok :D Niech się wreszcie zły los odwróci :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lip 01, 2011 9:09 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- jest wynik histopat

No! I czy na wszystkich wątkach nie mogą też być tylko takie wieści? :piwa: :piwa:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lip 01, 2011 11:30 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- jest wynik histopat

Bezzębny brudasek pozdrawia cioteczki :kotek:
Obrazek

aparat beznadziejny i nadaje się na złom - nie dość że zapisuje co dziesiątą fotkę to jeszcze ostrość się skopała :evil:

Muszę Wam powiedzieć że Zylexis czyni cuda - Broszeńki futerko zrobiło się w krótkim czasie znów czarne i błyszczące :)
Dostała również jakiegoś wilczego apetytu i wciąż marudzi że jest głodna i tak się łapczywie obżera że coraz częściej zdarza jej się wypawikować posiłek zaraz po zjedzeniu :|
No i nagle znów rośnie jak szalona, żeby nie powiedzieć że w oczach :love:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt lip 01, 2011 11:53 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- jest wynik histopat

Broszka pisze:Bezzębny brudasek pozdrawia cioteczki :kotek:
Obrazek

aparat beznadziejny i nadaje się na złom - nie dość że zapisuje co dziesiątą fotkę to jeszcze ostrość się skopała :evil:

Muszę Wam powiedzieć że Zylexis czyni cuda - Broszeńki futerko zrobiło się w krótkim czasie znów czarne i błyszczące :)
Dostała również jakiegoś wilczego apetytu i wciąż marudzi że jest głodna i tak się łapczywie obżera że coraz częściej zdarza jej się wypawikować posiłek zaraz po zjedzeniu :|

:ok: :1luvu:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pt lip 01, 2011 12:09 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- jest wynik histopat

Broszeńko teraz już musi być tylko lepiej :1luvu: :ok:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Pt lip 01, 2011 22:41 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- jest wynik histopat

Broszka pisze:Bezzębny brudasek pozdrawia cioteczki :kotek:
Obrazek

A po co się myć, skoro się zaraz i tak ubrudzi? :D
Za rośnięcie, futerko i apetyt Broszki! :piwa: :ok: :ok: :ok: !
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Sob lip 02, 2011 11:31 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- jest wynik histopat

Świetne wiadomości :dance: :balony:
Rośnij zdrowo, mała Broszeczko :1luvu: :ok:
I cały czas trzymam :ok: :ok: :ok: za zdrowie wszystkich kotek :)
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Nie lip 03, 2011 18:47 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- jest wynik histopat

Doczytalam, ze sporo dobrych wiadomości :) Super!!!!
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pon lip 04, 2011 7:56 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- jest wynik histopat

viewtopic.php?f=1&t=126089&start=795
Broszko, zajrzyj do Kefirowego wątku - może coś z tą miską wymyślimy?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon lip 04, 2011 7:59 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach- jest wynik histopat

dagmara-olga pisze: viewtopic.php?f=1&t=126089&start=795
Broszko, zajrzyj do Kefirowego wątku - może coś z tą miską wymyślimy?
zajrzałam :D

o, Conchita :) jak tam wypoczynek? udany?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw lip 07, 2011 13:53 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach-Broszka rośnie :)

Broszeńka po kolejnej serii trzech Zylexisów czuje się bardzo dobrze - futerko zrobiło się ładnie czarne i błyszczące i dopisuje jej apetyt :piwa:

Rośnie teraz jak szalona, ostatnie ważenie pokazało 2,5kg
Tak się opycha jedzeniem że lada moment chyba dobije do 3 8O

A ja nie wierzyłam w styczniu jak ktoś pisał że dogoni rówieśników :roll:
Chyba już nie można dłużej jej nazywać karzełkiem :lol:
czy mam zmienić tytuł wątku i banerek?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw lip 07, 2011 14:24 Re: karzełek,zerw.przepona,jelita w płucach-Broszka rośnie :)

sobie tak myślę, ze banerek może już mówić o kocie po ciężkiej operacji - żeby może komuś pomogło przeczytanie tych informacji
wsparcie jej i tak jest nadal potrzebne, tylko i na szczęście jej stan jest lepszy!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

[poprzednia][następna]