Sylwuś Krzyś miał identyczną huśtawkę jak Piotruś

W nocy odkryłam że nie mam się co martwic tylko zabrać za siebie - już w styczniu pisałam że mam jo-jo 3 kg, nie zauważałam że było już lepiej skoro teraz się przejęłam

Co mi tam - przekopiuję sobie własne posty bo niczego nie umiem znaleźć... zgubiłam całego posta dość długiego napisanego w nocy

kussad pisze:Jestem ponownie od wczoraj tradycyjnie ukradkiem. Moja mała miewa łupież podczas linienia więc może wykorzystamy Wasze doświadczenia
kussad pisze:Mikuś uwielbia tran w kapsułkach, nie wiem czy polubi go suczka.![]()
Muszę uzupełnić zaległości w odwiedzania Waszego wątka - nie pamiętam sześciolatki znam tylko Jenny a wcześniej chłopców
kussad pisze:Czy znacie może metodę na usunięcie z futra ładunku elektrycznego - nasza mała aż kopie
- faktycznie szybko przestałam się w to bawić bo okazało się że sugeruję kierunek ruchu wahadełka, na temat bioprądów przy dotknięciu później usłyszałam kilkakrotniekussad pisze: Kiedyś dawno temu gdy interesowałam się radiestezją ktoś powiedział że poczuł ode mnie bioenergię

kussad pisze:Zakończyłam swoją karierę łyżwiarską kilka lat temu niezbyt miło. Chodziłam na łyżwy ze swoim wtedy dość małym synem i uczyłam go jeździć. Bardzo nam się podobały te wspólne wyprawy ale pewnego razu dookoła lodowiska jeździł bardzo szybko jakiś młody chłopak. Chyba właśnie robiłam obrót albo pokazywałam jakiś inny nowy element w chwili gdy w pełnej prędkości chłopak mnie przewrócił. Upadłam prosto na rękę i ją złamałam.
Syn urósł i potem chodził na łyżwy w ciekawszym towarzystwie
Co wiecie na temat szczepień zwierząt i ich częstotliwości - właśnie nas to czeka i zastanawiam się co zrobić