Kicorek pisze:A dziś na śniadanie restauracja zaserwowała tuńczyka. Tym razem okazał się jadalny
no wiesz, po kurczaku z ryzem trudno, zeby bylo inaczej
rozpuscisz je jak dziadowskie bicze
Moderator: Estraven
Kicorek pisze:A dziś na śniadanie restauracja zaserwowała tuńczyka. Tym razem okazał się jadalny
Kicorek pisze:(...)
A dziś na śniadanie restauracja zaserwowała tuńczyka. Tym razem okazał się jadalny
Kotheczko, nie przesadzaj, potem to już będzie "zupa dnia"kothka pisze:Szef kuchni stara się jak może![]()
![]()
![]()
Jeszcze trochę i na zamówienie będziesz menu ustalać,dla każdego coś innego
pluszak pisze:Kotheczko, nie przesadzaj, potem to już będzie "zupa dnia"kothka pisze:Szef kuchni stara się jak może![]()
![]()
![]()
Jeszcze trochę i na zamówienie będziesz menu ustalać,dla każdego coś innego
Kicorku, czy masz w planach jakieś ekhem, przyszłościowe panów wystawianie?
Kicorek pisze:Dziś po pracy podjechałam do MariiD, która wydziergała śliczny włóczniaczek dla Hestii
Po powrocie jednak zastanawiałam się, czy nie składać reklamacji, bo chciałam 25 cm wewnętrznej średnicy, a włóczniaczek ma 22, po rozciągnięciu jakieś 23 cm
![]()
Ale chyba nie ma potrzeby - sami zobaczcie:
Kicorek pisze:A przedtem Cyryl tam się ułożył - nie przeszkadzało mu, że pół kota było poza włóczniaczkiem

smil pisze:Kicorek pisze:Dziś po pracy podjechałam do MariiD, która wydziergała śliczny włóczniaczek dla Hestii
Po powrocie jednak zastanawiałam się, czy nie składać reklamacji, bo chciałam 25 cm wewnętrznej średnicy, a włóczniaczek ma 22, po rozciągnięciu jakieś 23 cm
![]()
Ale chyba nie ma potrzeby - sami zobaczcie:
Ja tam widzę jeszcze luzy![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Bajera i 10 gości