Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lis 23, 2014 15:42 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ten fajniejszy to ten z nazwiskiem na S a nie na R :mrgreen: mój ojciec mówił ostatnio o fajnej lecznicy, ale on mieszka na Dąbrowie i raczej ja też tam nie dotrę. Chociaż do tej pory jeździłam na Pabianicką 8O

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Nie lis 23, 2014 15:51 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Uuu, to mnie się jeszcze na tego na S nie udało trafić, ale bardzo lubię panią dr, chyba jego żonę :wink: Ja słyszałam że super pani doktor jest na Siemiradzkiego, i że jak sterylizacja to tylko tam, a ponieważ jest taka super to ustawiają się do niej długie kolejki - co mnie trochę martwi :twisted: A druga bardzo dobra jest podobno na Przybyszewskiego 12 w "Sforze".
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mandala20

Od: Pon wrz 22, 2014 15:41

Post » Nie lis 23, 2014 15:56 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Tak, to jest małżeństwo z panią doktor, bo pani doktor ma takie same nazwisko na S, ale za diabła nie mogę sobie przypomnieć tegoż nazwiska :roll: dobrze mieć więcej niż jednego zaufanego weta, ja nie miałam i teraz jestem na lodzie. Dlatego szukam i węszę tu i tam 8)

kotelsonciorny

Post » Nie lis 23, 2014 16:15 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

W tym tyg idziemy na odrobaczenie i chyba wybiorę się właśnie na Przybyszewskiego, więc jak coś dam znać jak było :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mandala20

Post » Nie lis 23, 2014 18:53 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Obczaj koniecznie, może ja też się tam wybiorę jeśli okaże się OK. Najpierw jednak muszę zrobić rekonesans, czyli pójdę pozadawać dziwne pytania :oops: pamiętam jak poszłam Pod Żabkę i trafiłam na doktora R. Chciałam się tylko dowiedzieć, czy mogę Pafnucka zaszczepić i w jakiej formie bo on był w swoim życiu wtedy szczepiony tylko raz, więc nie przyjął serii. Zostałam przez pana doktora opieprzona, bo kocur miał gila pod nosem (o czym powiedziałam na wstępie) i ja nie umiałam powiedzieć czy przeszedł on koci katar. No nie, mnie takimi informacjami DT nie uraczył. Potraktował mnie jak idiotkę 8O Powiedział, że może ten mały gilek pod nosem to taki urok kota i tyle.

A teraz uwaga uwaga, Annuszka walnęła mi pierwszego w swoim życiu baranka w głowę :smokin:

kotelsonciorny

Post » Nie lis 23, 2014 19:01 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:
A teraz uwaga uwaga, Annuszka walnęła mi pierwszego w swoim życiu baranka w głowę :smokin:

Wooow! Co pijemy? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie lis 23, 2014 19:12 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

vanesia1 pisze:
kotelsonciorny pisze:

Wooow! Co pijemy? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Rozważam wiśniówkę :mrgreen:

No i muszę dokończyć Sagę Zmierzch, została nam druga część Przed świtem. Chyba przechrzczę koty na Bellę i Edwarda :twisted:

kotelsonciorny

Post » Nie lis 23, 2014 19:13 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:Obczaj koniecznie, może ja też się tam wybiorę jeśli okaże się OK. Najpierw jednak muszę zrobić rekonesans, czyli pójdę pozadawać dziwne pytania :oops: pamiętam jak poszłam Pod Żabkę i trafiłam na doktora R. Chciałam się tylko dowiedzieć, czy mogę Pafnucka zaszczepić i w jakiej formie bo on był w swoim życiu wtedy szczepiony tylko raz, więc nie przyjął serii. Zostałam przez pana doktora opieprzona, bo kocur miał gila pod nosem (o czym powiedziałam na wstępie) i ja nie umiałam powiedzieć czy przeszedł on koci katar. No nie, mnie takimi informacjami DT nie uraczył. Potraktował mnie jak idiotkę 8O Powiedział, że może ten mały gilek pod nosem to taki urok kota i tyle.

A daj spokój z nim, ja teraz mam zamiar dzwonić wcześniej i pytać kiedy będzie pani Agnieszka, żeby przypadkiem na niego nie trafić :twisted:

kotelsonciorny pisze:A teraz uwaga uwaga, Annuszka walnęła mi pierwszego w swoim życiu baranka w głowę :smokin:

To musi być piękna chwila dla Mamusi :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mandala20

Post » Nie lis 23, 2014 19:17 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Nawet nie potrafię opisać, jak bardzo cieszą mnie takie malutkie kroczki. Duma rozpiera mą wątłą pierś :ryk:

kotelsonciorny

Post » Nie lis 23, 2014 20:51 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:Nawet nie potrafię opisać, jak bardzo cieszą mnie takie malutkie kroczki. Duma rozpiera mą wątłą pierś :ryk:

to tak jak pierwsze baranki Nuriczka.... do dziś mnie strasznie cieszy jak przychodzi sam na mizianki no i obecnie hitem są wspólne mizianki bez syków i łapoczynów :roll: oraz wspólne spanie <3
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Nie lis 23, 2014 21:00 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

MamaMeli, a co to za Klub Nadopiekuńczych Kociar w Twoim podpisie? Bo totalnie bym się tam nadawała, mój TŻ podpisze się pod tym wszystkimi kończynami :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mandala20

Post » Nie lis 23, 2014 21:04 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

klub nie ma swojego wątku ponieważ każdy wątek który ma w podpisie członkini Klubu może się wpasować w wątek naczelny. Jeśli wyjmujesz swojemu kotkowi śpioszki i gilki, przykrywasz kocykiem, oglądasz pod mikroskopem każdą qpę i lecisz do weta z każdym kichnięciem - zapraszamy do skopiowania podpisiku :D
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Nie lis 23, 2014 21:08 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

MamaMeli pisze:klub nie ma swojego wątku ponieważ każdy wątek który ma w podpisie członkini Klubu może się wpasować w wątek naczelny. Jeśli wyjmujesz swojemu kotkowi śpioszki i gilki, przykrywasz kocykiem, oglądasz pod mikroskopem każdą qpę i lecisz do weta z każdym kichnięciem - zapraszamy do skopiowania podpisiku :D

Ja liczę ilość sikowych kulek w kuwecie, zapisuję częstotliwość kup (teraz, gdy barfują), zaglądam w uszy przy każdej okazji. Brawo matka :ryk:

kotelsonciorny

Post » Nie lis 23, 2014 21:11 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

O! to ja też się nadaję do tego zacnego grona! :lol:
Obserwuję nawet, jak kot oddycha leżąc, mam fioła na punkcie częstotliwości robienia kup. Czasem niepokoi mnie mina kota. Ze jakiś taki smutny?

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Nie lis 23, 2014 21:13 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

O proszę :D to zapraszam do kopiowania banerka :twisted:
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

[poprzednia][następna]