Bianka 4 pisze:Nooo to Dziecko wie kiedy wracać... jak Michalina już po spacerze
No. Niegrzeczna była Michasia, obszczekała jakiegoś jegomościa z amstaffem....zaczepia takie psiska, przecież taki amstaff to by ją nosem wciągnął

I kupy nie było

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bianka 4 pisze:Nooo to Dziecko wie kiedy wracać... jak Michalina już po spacerze
Bazyliszkowa pisze:Nie było mnie, ale jestem - nie ma to, jak iść do kogoś na niedzielny obiad i nie gotować w domu
Bianka 4 pisze:Znam ten ból... Mój Noblik, niewyrośnięty owczarek szetlandzki - 33 cm w kłębie, czyli małe stworzonko, jak widzi amstafa lub innego psa tego typu, to wydaje mu się, że jest przynajmniej owczarkiem niemieckim, najchętniej by zagryzł. Wygląda jak kupa futra fruwająca na końcu smyczyMusiałam zmienić mu obrożę na szelki, bo miałam wrażenie że sobie głowę urwie
kamari pisze:Zastrajkował mi wczoraj internet, dzisiaj też z trudem odpaliłam![]()
![]()
![]()
Kciuki za pierwszy dzień pracy![]()
![]()
justyna p pisze:Na razie taki próbny dzień w pracy, ale Małgosia pewnie daje z siebie wszystko![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości