Mirmiłki :) - KONIEC cz. III. Prosimy o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 28, 2012 15:10 Re: Mirmiłki :)

Foteczki. Dziś refleksyjnie i sennie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Aniada

Post » Sob lip 28, 2012 15:57 Re: Mirmiłki :)

Zająca macie :?: :!: 8O
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Sob lip 28, 2012 16:49 Re: Mirmiłki :)

Aniada pisze:Opublikowałam wszystkie komentarze, kwicząc ze śmiechu. Maneki, cuudnie napisane. Wszyscy jesteście świetni.
Ale ja wierzę w Kotkinsa. Kotkins stworzy nam taką kontrę, że się wszyscy schowamy do pufy! Wiem to.
Kotkins, gdzie jesteś?!

Kotko Wodna, ja się muszę Twoją teorią ze znajomym (wielce lubiącym koty) księdzem podzielić. Jest niesamowita. Będziemy mieli ubaw po pachy. :mrgreen:

A tak w ogóle: wiecie, że mój mąż miał JAMNIKA? 12 lat. Bardzo go kochał. Jamnik wyglądał jak kotkinsowy Melon (ale, nooo, był nieco szczuplejszy :twisted: ) i miał na imię Dżok. Straszna była z niego zaraza: potrafił podkopać się pod ogrodzeniem budowy, wpaść na nią i rozdrażnić 2 rottweilery. Ale i tak był kochany. Odszedł na zapalenie płuc, bardzo ciężkie.

Bo jamniki to psy lubiące kopać :D .Moja znajoma ma działkę i zawsze zabiera swojego jamnika ze sobą.Zobaczyła jak pies lubi rozkopywać kopce usypane przez krety,po takim czymś krety wyprowadziły się do....sąsiadów 8) Jak ktoś ma krety na działce to powinien sobie sprawić jamnika :wink:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Sob lip 28, 2012 16:51 Re: Mirmiłki :)

To ostatnie ujęcie Bolusia jest rewelacyjne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Sob lip 28, 2012 17:01 Re: Mirmiłki :)

rudy kociak pisze:Jak ktoś ma krety na działce to powinien sobie sprawić jamnika :wink:

I tu też wychodzi przewaga kotów. Wystarczy mieć jednego ciekawskiego kota, który delikatnie rozgrzebie kopce i w poszukiwaniu kretów powsadza łapkę w każdy aż do pachy.
Po dwóch sezonach kretów nie ma a kopce nie są rozryte a tylko lekko rozgładzone. :P
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Sob lip 28, 2012 17:04 Re: Mirmiłki :)

Hańka pisze:Zająca macie :?: :!: 8O

Oj tam, z profilu niepodobny :wink:

Obrazek
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Sob lip 28, 2012 17:28 Re: Mirmiłki :)

A uszy miał ogromne, muskularne, uszami mógłby, gdyby chciał... :mrgreen:
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Sob lip 28, 2012 17:41 Re: Mirmiłki :)

- Sama jesteś zając. - powiedziała Ania oddalając się dumnym krokiem.
Aniada

Post » Sob lip 28, 2012 17:52 Re: Mirmiłki :)

Aniada pisze:Foteczki. Dziś refleksyjnie i sennie.

Obrazek

ostatnie zdjęcie wymiata, filozof wam rośnie, Schopenhauer, czy inny Hegel to przy nim będzie nikt :ryk:

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Sob lip 28, 2012 17:55 Re: Mirmiłki :)

Aaaa dzie tam! Zgrzał się, duszno było strasznie, i na tym akurat zdjęciu wystawia dziób do wentylatora. Ale wielce mądrze wygląda, to fakt! :lol:
Aniada

Post » Sob lip 28, 2012 17:59 Re: Mirmiłki :)

Aniada pisze:Aaaa dzie tam! Zgrzał się, duszno było strasznie, i na tym akurat zdjęciu wystawia dziób do wentylatora. Ale wielce mądrze wygląda, to fakt! :lol:

Boluś, to jak niektórzy ludzie, co założą okulary i od razu inteligentniej wyglądają :P

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Sob lip 28, 2012 18:00 Re: Mirmiłki :)

maneki pisze:
Aniada pisze:Aaaa dzie tam! Zgrzał się, duszno było strasznie, i na tym akurat zdjęciu wystawia dziób do wentylatora. Ale wielce mądrze wygląda, to fakt! :lol:

Boluś, to jak niektórzy ludzie, co założą okulary i od razu inteligentniej wyglądają :P

O to, to!!! Dobrze mieć taką aparycję. :mrgreen:
Aniada

Post » Sob lip 28, 2012 18:10 Re: Mirmiłki :)

Aniada pisze:

- Sama jesteś zając. - powiedziała Ania oddalając się dumnym krokiem.

Skąd wiesz?Obrazek
Obrazek
LUBMY SIĘ

Hańka

Post » Sob lip 28, 2012 20:12 Re: Mirmiłki :)

Ale jak jamnik zapalał wczoraj ogień w zniczu oplimpijskim wszyscyście wiedzieli, prawda???
Pięknie zpalił.
Naprawdę!

Naprawdę chciałabym zobaczyć Amelkę wkładajacą swoją bialą 12 centymetrową puchatą łapenię do kreciej nory, naprawdę.
No, ale ona "mało łowna" była wszak.

Aniado.
Odkąd jamniki rozbiły atom (Melon zeznaje,że był to przypadek, podobno sam spadł z szafki podczas jamniczych akrobacji kanapowych!), nikt im nie dorówna.
To był jednak poczatek tej no...nowej ery...czy cóś.

Jak się przeryją do jądra Ziemi i zaczną strować jej ruchami w Wszechświecie to wspomnicie moje słowa...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob lip 28, 2012 22:46 Re: Mirmiłki :)

Widzisz, Hańka? Ja Cię znam jak zły szeląg! :mrgreen: Strasznie masz jednak... uszy wyleniałe. Łyknij oleju z pestek winogron, dobrze radzę.

Kotkins wymiótł w blogowych komentarzach i ma wielkiego poplecznika - mego męża, który też jamnika posiadał. Też uważa, że po cywilizacji jamniczej nadchodzą Kotowie, bo w jego najwłaśniejszym życiu tak się zdarzyło. Gazda kibicuje zatem Kotkinsowi, a ja muszę pomyśleć nad repliką, by debata utrzymała poziom. 8)
Aniada

[poprzednia][następna]