Moderator: Estraven
aglo pisze:Nie chce wyjść.
Chociaż jak patrzę przez okno i widzę, jak śnieg zacina ostro, to mnie też nie chce się wychodzić.
Gdziekolwiek
aglo pisze:Grzeczny to byłby, gdyby wylazł 10-go
Pogoda była tego dnia super
Właśnie moje koty testują moją silną wolę wykorzystując koci terroryzm zwany także jedzeniowym szantażem emocjonalnym :twisted:
MaryLux pisze:aglo pisze:Grzeczny to byłby, gdyby wylazł 10-go
Właśnie moje koty testują moją silną wolę wykorzystując koci terroryzm zwany także jedzeniowym szantażem emocjonalnym :twisted:
yyyyyy....?
aglo pisze:MaryLux pisze:aglo pisze:Grzeczny to byłby, gdyby wylazł 10-go
yyyyyy....?
koci terroryzm zwany także jedzeniowym szantażem emocjonalnym - domaganie się jedzenia jakieś 3 godziny przed porą karmienia, robienie z siebie 'biednego przymierającego głodem kotka'.
![]()
Bruno jest mistrzem w tej dziedzinie...Jak on piska!Kiedyś muszę się zmobilizować i go nagrać.
KAsia Amy pisze:Cześć Inusiu!
Bazyliszkowa pisze:Może podesłać wam troszkę zimy?![]()
kinga w. pisze:Bazyliszkowa pisze:Może podesłać wam troszkę zimy?![]()
No, thank you! U nas zabieliło solidnie, ale aż tak to nie ma. I lepiej żeby nie było.
Avian pisze:Bry Inusiu
Za 6 dni wiosna ... może zdąży stopnieć ten paskudny biały
MaryLux pisze:kinga w. pisze:Bazyliszkowa pisze:Może podesłać wam troszkę zimy?![]()
No, thank you! U nas zabieliło solidnie, ale aż tak to nie ma. I lepiej żeby nie było.
A u mnie miejscami (dobrze, że nie wszędzie) jest AŻ TAK. Oczywiście w trybie natychmiastowym tramwajowe rozkłady jazdy nadają się tylko na tapetę, a kierowcom TIRów resztki mózgów pozamarzały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 685 gości