Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 09, 2010 20:08 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Gibutkowa pisze:
katarzyna1207 pisze:A co tam ...sobie pozwolę ... ostatnie zdjęcie Paputka u mnie w domu ...

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Ja tam jakąś wielką fanka zardzewiałych kotów nie jestem ale ta zła mina podbiła moje serce :1luvu:

8O 8O ależ Paputek się tak uśmiechał ..., to kochany kotecek jest ... A nowy domek zakochany w nim po uszy... :wink: Jak kotecek życzy sobie poleżeć na stole, to rodzinka obiaduje na stojąco ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie maja 09, 2010 20:12 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:
Gibutkowa pisze:
katarzyna1207 pisze:A co tam ...sobie pozwolę ... ostatnie zdjęcie Paputka u mnie w domu ...

Obrazek

Ja tam jakąś wielką fanka zardzewiałych kotów nie jestem ale ta zła mina podbiła moje serce :1luvu:

8O 8O ależ Paputek się tak uśmiechał ..., to kochany kotecek jest ... A nowy domek zakochany w nim po uszy... :wink: Jak kotecek życzy sobie poleżeć na stole, to rodzinka obiaduje na stojąco ... :mrgreen:

Bardzo się cieszę że rozpieszczają Paputka

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Nie maja 09, 2010 20:53 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:
Gibutkowa pisze:

Obrazek

My tam na stojąco nie obiadujemy tylko prosimy kociaste żeby łaskawie doopsa sunęły coby talerz na brzeżku położyć :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw maja 13, 2010 15:14 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

:crying: :crying: :crying: PO CO.... No niech mi ktoś powie ...PO CO DRANIOWI był potrzebny pasek od mojej najlepszej torebki ... ??? :crying: No ... :evil: ...policzę sobie do 1000 ... i może mi przejdzie... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw maja 13, 2010 15:22 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Kasia jak ja się zwracam z pytaniem do mojego chłopa:
"Czy Sibel musi łazić po tych drzwiach", mój chłop odpowiada:
"A gdzie jest? Na drzwiach. Skoro tam wlazła to znaczy chyba że MUSI." :mrgreen:
Ot proste i logiczne.
Kasiu... no po prostu mu był potrzebny i absolutnie niezbędny. :mrgreen:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw maja 20, 2010 15:53 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

:crying: :crying: Miszczuniu ma grzyba....A mnie ręce kończą się gdzieś na wysokości kolan.... :cry: ... wczoraj po odkryciu grzybka u Kropkowatego w panice zatargałam do weta jednorazowo około 23 kg kotów ( i ze 3 kg transporterów) .... pękł mi kręgosłup, a i oczy nie chcą wrócić na swoje miejsce .. o takie mam.. 8O ... Dobijcie mnie... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw maja 20, 2010 16:40 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze::crying: :crying: Miszczuniu ma grzyba....A mnie ręce kończą się gdzieś na wysokości kolan.... :cry: ... wczoraj po odkryciu grzybka u Kropkowatego w panice zatargałam do weta jednorazowo około 23 kg kotów ( i ze 3 kg transporterów) .... pękł mi kręgosłup, a i oczy nie chcą wrócić na swoje miejsce .. o takie mam.. 8O ... Dobijcie mnie... :mrgreen:

:roll: :roll: :roll: nieciekawie... wcale nie zazdroszcze :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob maja 22, 2010 21:42 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

:(

Kasiu no to się zmartwiłam
bo Ty nie powinnaś tyle targać

I jak?ma ktoś jeszcze grzyba oprócz Kropiastego?

Trzymam żeby pieczarki se poszły lepiej na rajczule

:ok: :ok: :ok:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Nie maja 23, 2010 8:46 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Kociama pisze::(

Kasiu no to się zmartwiłam
bo Ty nie powinnaś tyle targać

I jak?ma ktoś jeszcze grzyba oprócz Kropiastego?

Trzymam żeby pieczarki se poszły lepiej na rajczule

:ok: :ok: :ok:

Hehe.. Ty też wielu rzeczy nie powinnaś... :mrgreen: Na razie u innych grzyba nie widać, u siebie też póki co nie stwierdziłam ...Miszczuniu zaszczepiony, za miesiąc do kontroli i zobaczymy... A co to są "rajczule"? :wink:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon maja 24, 2010 22:21 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Dobrze że nie halucynki. Nie wyobrażam sobie Kropkowatego na jeszcze większym speedzie 8O :lol:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon maja 24, 2010 22:29 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Gibutkowa pisze:Dobrze że nie halucynki. Nie wyobrażam sobie Kropkowatego na jeszcze większym speedzie 8O :lol:

wszystko jest mozliwe w jego przypadku, wiec lepiej siedz cicho i nie kracz :mrgreen:

Kociara82

Post » Wto maja 25, 2010 23:30 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Prrroszę Kropencjuszowi nic nie imputować, baaardzo się zmienił (zmienia?), wyłazi z niego straszny obrońca pozostałych futerek... Biedny był jak pakowałam wtedy całe towarzycho do weta, chciałam się zabrać na jeden raz, to musiałam po 2 koty w 1 transporter upchnąc i Sznurówkę w przenośkę. Mama Frania ze swoim Misiaczkiem dali się bez protestu upchnąć, ale Zuźka nie chciała razem z Parysem i strasznie żeśmy się tam kotłowali i lamentowali ...Biedny Kropuś natychmiast przybiegł i aż dostał takich histerycznych drgawek i miauków, bo chciał bronić, ale nie wiedział kogo i jak...w końcu zasłonił sobą wejście do transporterka i dalej się trząsł i jojczał...Normalnie byłam pod wrażeniem... a uszy to już mają wszystkie wypolerowane przez niego na błysk... :mrgreen: I przesyła obślinione buziaczki wszystkim ciociofankom, żeby o nim nie zapomniały, jak już całkiem się ustatkuje... :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro maja 26, 2010 7:30 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Ciocie cały czas pamiętają i przesyłają głaski dla Kropencjusza i całej gromadki :)
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Śro maja 26, 2010 11:08 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Koffany Kropulec :1luvu:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro maja 26, 2010 12:04 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Beasia pisze:Ciocie cały czas pamiętają i przesyłają głaski dla Kropencjusza i całej gromadki :)

no wlasnie :)

Gibutkowa pisze:Koffany Kropulec :1luvu:

nioooo :)

Kociara82

[poprzednia][następna]