Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:A co tam ...sobie pozwolę ... ostatnie zdjęcie Paputka u mnie w domu ...
Uploaded with ImageShack.us
Ja tam jakąś wielką fanka zardzewiałych kotów nie jestem ale ta zła mina podbiła moje serce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:A co tam ...sobie pozwolę ... ostatnie zdjęcie Paputka u mnie w domu ...
Ja tam jakąś wielką fanka zardzewiałych kotów nie jestem ale ta zła mina podbiła moje serce
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:A co tam ...sobie pozwolę ... ostatnie zdjęcie Paputka u mnie w domu ...
![]()
ależ Paputek się tak uśmiechał ..., to kochany kotecek jest ... A nowy domek zakochany w nim po uszy...
Jak kotecek życzy sobie poleżeć na stole, to rodzinka obiaduje na stojąco ...
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:A co tam ...sobie pozwolę ... ostatnie zdjęcie Paputka u mnie w domu ...
![]()
ależ Paputek się tak uśmiechał ..., to kochany kotecek jest ... A nowy domek zakochany w nim po uszy...
Jak kotecek życzy sobie poleżeć na stole, to rodzinka obiaduje na stojąco ...
katarzyna1207 pisze::crying:Miszczuniu ma grzyba....A mnie ręce kończą się gdzieś na wysokości kolan....
... wczoraj po odkryciu grzybka u Kropkowatego w panice zatargałam do weta jednorazowo około 23 kg kotów ( i ze 3 kg transporterów) .... pękł mi kręgosłup, a i oczy nie chcą wrócić na swoje miejsce .. o takie mam..
... Dobijcie mnie...
Kociama pisze::(
Kasiu no to się zmartwiłam
bo Ty nie powinnaś tyle targać
I jak?ma ktoś jeszcze grzyba oprócz Kropiastego?
Trzymam żeby pieczarki se poszły lepiej na rajczule
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Dobrze że nie halucynki. Nie wyobrażam sobie Kropkowatego na jeszcze większym speedzie![]()
Beasia pisze:Ciocie cały czas pamiętają i przesyłają głaski dla Kropencjusza i całej gromadki
Gibutkowa pisze:Koffany Kropulec
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 49 gości