No jak co dalej? Kalair, liczyć nie umiesz? po XXX będzie XXXI

Lafi jak zwykle śliczna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Muszę się podzielić wieścią..Mój JJ od poniedziałku zaczyna NOWĄ (mam nadzieję-lepszą) pracę!Wczoraj zakończył kadencję w starym zakładzie.
Zakład najgorszy w promieniu wielu km. Oby teraz było lepiej!![]()
talaaa pisze:kalair pisze:Muszę się podzielić wieścią..Mój JJ od poniedziałku zaczyna NOWĄ (mam nadzieję-lepszą) pracę!Wczoraj zakończył kadencję w starym zakładzie.
będze lepiej
![]()
![]()
![]()
my z TŻtem zmienilismy ponad roku temu prace oboje,naraz, bylo - albo oboje zmieniamy prace albo sie nie uda i pod most![]()
udało się, teraz jest o niebo lepiej, albo i o pięć nieb
kalair pisze:talaaa pisze:kalair pisze:Muszę się podzielić wieścią..Mój JJ od poniedziałku zaczyna NOWĄ (mam nadzieję-lepszą) pracę!Wczoraj zakończył kadencję w starym zakładzie.
będze lepiej
![]()
![]()
![]()
my z TŻtem zmienilismy ponad roku temu prace oboje,naraz, bylo - albo oboje zmieniamy prace albo sie nie uda i pod most![]()
I wyszło na dobre?Ja niedawno zaczęłam pracę-jestem zadowolona. Dzisiaj pracuje ze mną ostatni dzień moja współpracowniczka,a od wtorku będę z nową.
![]()
Wszystko się zmienia!
talaaa pisze:kalair pisze:talaaa pisze:kalair pisze:Muszę się podzielić wieścią..Mój JJ od poniedziałku zaczyna NOWĄ (mam nadzieję-lepszą) pracę!Wczoraj zakończył kadencję w starym zakładzie.
będze lepiej
![]()
![]()
![]()
I wyszło na dobre?Ja niedawno zaczęłam pracę-jestem zadowolona. Dzisiaj pracuje ze mną ostatni dzień moja współpracowniczka,a od wtorku będę z nową.
![]()
Wszystko się zmienia!
okazało sie ze moja prca zadowalająca wrecz bardzo dobra (stara była średniawa i za średniawe pieniążki)
TŻ w nowej awansował w ciagu pierwszych trzech m-cy i jego praca jest rewelacyjna (stara była do d...)
więc takie zmiany u nas na dooooooobreeeeeeee...
u Was napewno tez
kalair pisze:Muszę się podzielić wieścią..Mój JJ od poniedziałku zaczyna NOWĄ (mam nadzieję-lepszą) pracę!Wczoraj zakończył kadencję w starym zakładzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 33 gości