Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 5

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 10, 2020 14:22 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 5

Miau Zuniu, ja Cię rozumiem :201461 Tylko szkoda Twojej Dużej, że tak się namęczyła i nic. Dobrze, że chociaż kiełbaski jesz :ok:

Nasz Duża też się wyspała. Ale jak wstawała o 11.00, to mówiła, że jeszcze by pospała, tylko kotom trzeba dać jeść :D
Sabcia
Ostatnio edytowano Sob paź 10, 2020 19:46 przez jolabuk5, łącznie edytowano 1 raz
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Sob paź 10, 2020 16:06 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 5

Zuniu musisz brać tabletki żeby wrócić do zdrowia. Ja też nie lubię lekarstw. Chociaż teraz dostaje Apelke w syropku nie jest taka gorzka jak poprzednie tabletki.
Migotka

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob paź 10, 2020 17:35 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 5

Sabciu, Zuniu, proszę - żadnych fochów!!! Macie jeść i pić coby tańcować na moich złąpkowinach i ŚLUBIE!!!
Nie będę honorować L-4!!! :evil: . Bardzo proszę, brać się w garść, najeść się (bo ... na złapkowinach ... będzie mało papu :( ). Kurczę, nie miałem czasu ugotować :placz: . Na domiar złego to ... jeszcze Chico grymasi :strach: . Chico, dziewczyny to ja miałem zapraszać więc nie fochaj się na Lusię. OCZYWIŚCIE, że jesteś zaproszona :D
Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Sob paź 10, 2020 19:47 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 5

Tak jest! Wedle rozkazu, Tato-Dropsie :D

Migotko, chodź z nami na zrękowiny :1luvu:
Sabcia
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Sob paź 10, 2020 20:33 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 5

ewkkrem pisze:Sabciu, Zuniu, proszę - żadnych fochów!!! Macie jeść i pić coby tańcować na moich złąpkowinach i ŚLUBIE!!!
Nie będę honorować L-4!!! :evil: . Bardzo proszę, brać się w garść, najeść się (bo ... na złapkowinach ... będzie mało papu :( ). Kurczę, nie miałem czasu ugotować :placz: . Na domiar złego to ... jeszcze Chico grymasi :strach: . Chico, dziewczyny to ja miałem zapraszać więc nie fochaj się na Lusię. OCZYWIŚCIE, że jesteś zaproszona :D
Drops.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob paź 10, 2020 23:13 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 5

Zuzia zwymiotowała całą kolację :evil: :evil: :evil:

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Sob paź 10, 2020 23:14 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 5

Ojej :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob paź 10, 2020 23:27 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 5

jolabuk5 pisze:Tak jest! Wedle rozkazu, Tato-Dropsie :D

Sabcia

Dziękuję za zaproszenie, naturalnie że będę a Hugo i Pusia też mogą przyjść. Niby ich nie lubię bo mnie biją ale to rodzina.
Migotka

Gosiagosia

Post » Nie paź 11, 2020 2:28 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 5

Czesc Kotki i Duzi! Zuniu i Migotko, trzymamy kciuki za Wasze apetyty i zebyscie zjadaly lekarstwa. Trzymamy tez kciuki za dobra zabawe na nadchodzacej uroczystosci :)
Zuniu nie wymiotuj! U nas wczoraj wolnozyjaca koteczka zjadla i tez zwymiotowala, ale to dlatego bo glupia duza posypala jej jedzonko kolostrum. Chciala dobrze, a wyszlo tak. Kotki sa takie delikatne.
Poza tym wszystkie kotki wolnozyjace maja sie dobrze. Po sterylizacji zmienil sie stosunek mamy do dzieci. Wczesniej dzieciakow unikala gdy mialy juz ponad 4 miesiace, a teraz sa chetnie razem, nawzajem sie myja, bawia.
Dzis duza kupila udziec z indyka, pokroila w kostke i co niektorzy, w tym ja - chetnie zjedli jako przysmak! Indyk jest zdrowy, ma sporo potasu, a ja mialam dosc niski potas w badaniu krwi. Duza sie cieszy, ze mi smakuje.
Jutro bedzie pieczona dynia. Czesc zjedza duzi a czesc bedzie dodawana w malych ilosciach do jedzenia kotkow. Odrobina dyni jest ponoc taka zdrowa. Duza zrobi sobie pumpkin spice latte. Milego weekendu!
edit: szkoda, ze sie nie udal ten sprytny fortel z maselkiem. Nie z Zunia te numery!
Fredziu!
Zapisz sie do newslettera PETA i pomagaj zwierzetom wysylajac email!
https://www.peta.org/about-peta/learn-a ... -to-enews/

pibon

Od: Pon lip 09, 2012 10:26

Post » Nie paź 11, 2020 5:16 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 5

Gosiagosia pisze:
jolabuk5 pisze:Tak jest! Wedle rozkazu, Tato-Dropsie :D

Sabcia

Dziękuję za zaproszenie, naturalnie że będę a Hugo i Pusia też mogą przyjść. Niby ich nie lubię bo mnie biją ale to rodzina.
Migotka

Hugo i Pusia oczywiście też są zaproszeni. :1luvu: Jeśli nie udało im się wpaść na złapkowiny, to czekamy na ślubie - za tydzień o tej samej porze, czyli 17.10 o 20.00 :ok: :ok: :ok:

Anna2016 pisze:Zuzia zwymiotowała całą kolację :evil: :evil: :evil:

Ojej, Zuniu, bardzo się zmartwiłam :( Ale może to tak jak u mnie - też zwróciłam wszysciutko, Duża aż podziwiała, że tyle się we mnie zmieściło, potem cały dzień nie jadłam, a teraz już jem normalnie. Coś mi zaszkodziło po prostu. Może Tobie też?

Witaj Mia, jak fajnie, że napisałaś :1luvu: :1luvu: :1luvu: Tak, Duże mają czasem głupie pomysły, jak nasza, kiedy dała nam tę nieznaną próbkę karmy, która mi zaszkodziła i cały dzień byłam chora :twisted:
Na złapkowinach było fajnie, ale najważniejszy jest ślub (17.10, czyli za tydzień w sobotę o 20.00) i bardzo Was wszystkich zapraszam w imieniu Taty-Dropsa :1luvu: Przyjdźcie koniecznie! :ok: :ok: :ok:
My z indyka jemy mielone mięsko, smaczny jest!
Sabcia
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Nie paź 11, 2020 7:31 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 5

U mnie wszystkie już po śniadaniu Migotka jak zwykle mało zjadła ale może to nie jej pora.

Obrazek

Gosiagosia

Post » Nie paź 11, 2020 7:41 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 5

Ciociu Anna2016, jak się macie? Martwię się
Kubuś

A inne koty?
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie paź 11, 2020 7:47 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 5

Ofelia mi się wczoraj spieniła.
Szczęśliwie wieczorem przypomniałam sobie że trzeba jej podać pastę na ząbki. Ostatnio zapomniałam :oops: No to kota za fraczki, do łazienki, ciep pastę na jedną stronę pysia, ciep na drugą. Zwykle tylko mlaska, ale tym razem się spieniła. Autentycznie. Łaziła po domu mlakając, trzepiąc łepetyną i kapało jej z pyska.
A ja idąc do wyrka w to wlazłam :evil: :placz:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie paź 11, 2020 8:34 Re: Moje koty -Sabcia Usia Kitek Calinka Mini i Kitka 5

pibon pisze:Czesc Kotki i Duzi! Zuniu i Migotko, trzymamy kciuki za Wasze apetyty i zebyscie zjadaly lekarstwa. Trzymamy tez kciuki za dobra zabawe na nadchodzacej uroczystosci :)
Zuniu nie wymiotuj! U nas wczoraj wolnozyjaca koteczka zjadla i tez zwymiotowala, ale to dlatego bo glupia duza posypala jej jedzonko kolostrum. Chciala dobrze, a wyszlo tak. Kotki sa takie delikatne.
Poza tym wszystkie kotki wolnozyjace maja sie dobrze. Po sterylizacji zmienil sie stosunek mamy do dzieci. Wczesniej dzieciakow unikala gdy mialy juz ponad 4 miesiace, a teraz sa chetnie razem, nawzajem sie myja, bawia.
Dzis duza kupila udziec z indyka, pokroila w kostke i co niektorzy, w tym ja - chetnie zjedli jako przysmak! Indyk jest zdrowy, ma sporo potasu, a ja mialam dosc niski potas w badaniu krwi. Duza sie cieszy, ze mi smakuje.
Jutro bedzie pieczona dynia. Czesc zjedza duzi a czesc bedzie dodawana w malych ilosciach do jedzenia kotkow. Odrobina dyni jest ponoc taka zdrowa. Duza zrobi sobie pumpkin spice latte. Milego weekendu!
edit: szkoda, ze sie nie udal ten sprytny fortel z maselkiem. Nie z Zunia te numery!

az sprawdziłam co to takiego to pumpkin spice latte, nigdy sie z tym nie spotkałam
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]