Pięknie Rude się prezentują na okienku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Tak po prawdzie to częściowo ta kanapa już na drugi dzień tak wyglądała! Szarpią ją wszystkie trzy, z każdej strony, z góry i pod spodem, i z boków ech M. okłada kanapę kocami, żeby ją uchronić, bo nie wieże kiedy nikt nie patrzy, to koty pod koc wchodzą i dalej szarpią
klaudiafj pisze:Tak po prawdzie to częściowo ta kanapa już na drugi dzień tak wyglądała! Szarpią ją wszystkie trzy, z każdej strony, z góry i pod spodem, i z boków ech M. okłada kanapę kocami, żeby ją uchronić, bo nie wieże kiedy nikt nie patrzy, to koty pod koc wchodzą i dalej szarpią
agusialublin pisze:klaudiafj pisze:Tak po prawdzie to częściowo ta kanapa już na drugi dzień tak wyglądała! Szarpią ją wszystkie trzy, z każdej strony, z góry i pod spodem, i z boków ech M. okłada kanapę kocami, żeby ją uchronić, bo nie wieże kiedy nikt nie patrzy, to koty pod koc wchodzą i dalej szarpią
a nie mówiłam że kanapa skazana na klęskę jest już od pierwszego dnia![]()
![]()
![]()
no sama się prosi o drapanie obyło kupić mebel bez obicia
Moli25 pisze:Ważne ze kotki maja wygodne mebelki na których moga sie wyciągnąćnaostrzyć pazurki i w ogóle jest im super z Wami
mir.ka pisze:Właśnie przed chwilą listonosz dostarczył mi dzieło naszej forumowej Kotiny![]()
Sprawiła mi wielką niespodziankę, bo wiedziała , że chcę obraz Kai, ale nie mogłam się zebrać za szukanie odpowiedniego zdjęcia i okazało się ,że sama to zrobiła, wybrała najbardziej odpowiednie![]()
Tak to wygląda.
Obydwa pieski wiszą obok siebie
mir.ka pisze:
biedna Inusia![]()
ale to dla twojego dobra, żebyś była zdrowa i jeszcze bardzo długo mieszkała ze swoją Dużą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 1063 gości