Normalnie już prawie kot z niego

Cudny lilak - aż czuję jego zapach.

Moderator: Estraven
barbarados pisze::201461![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moli25 pisze:O ja cie pierdujaki cukierek
![]()
Śliczny, ale odwalilas mamo kawał dobrej roboty!!
klaudiafj pisze:Hej Kochana![]()
![]()
Nadrobiłam wszystkie zaległości i mina Prezesowej świetnaJednak śmiem twierdzić, że to nic nadzwyczajnego, zazwyczaj wygląda jakby się fochała i wszędzie chodzi swoimi ścieżkami i kontroluje - głownie sprawy ogródka, co potem widać na jej futerku, prawda?
Fuksik jest nie do poznania! Śliczny maluszek, ale jaki biedny u tego wetaPewnie płakał, co? Jak przebiła mu wetka skórę na wylot to mogła sobie darować resztę tego dnia, biedny cierpiał i nie wiedział dlaczego
Czy ten chip boli i czy czuć go pod palcem?
Maluszek bawi się już troszkę? Taką ma minkę zawsze zagubioną... ale już faktycznie wygląda jak kotekZaraz poszukam czegoś dla niego w sklepie
Toficzek nie wygląda na takiego co by z misek zlizywał - ale Gosia chyba napisała, albo Ty, że wszystkie chłopy takie same - więc potwierdzam - Maciuś też taki był! Swoje opędzlował tak szybko, że potrafił się ... wiadomo, a potem tupał nad głową Kitusi niecierpliwie, aż ta skończy i zostawi resztki na talerzu ;p
Elenka, kto by pomyślał, że to taka córeczka tatusia
Kwiatów masz całe mnóstwo, gdzieś pytałam czy masz 20 sadzonek róż, czy 20 odmian róż w ogrodzie?
Super mieć tyle kwiatów i patrzeć jak kwitną. Masz mszyce? Bez ledwo zakwitnie a już jest cały w mszycach zawsze :/ Nie wiem czemu, skąd to się bierze... A przeszkadza mi to, bo ja lubię herbatę z bzu - w dzieciństwie babcia mi taką parzyła - piłaś? Kwiaty bzu trzeba zalać wrzątkiem i zostawić pod przykryciem 5 min, wtedy można pić. Kwiaty bzu też maczają w cieście naleśnikowym i smażą, oprószają cukrem pudrem, dodają kapkę dżemu i taki deser serwują w dobrych restauracjach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 720 gości