Moderator: Estraven
MalgWroclaw pisze:Gupia duża. Jak ja się czuję, Haksiu? Jak mam się czuć?![]()
Było tak: gupia duża wyprała swój sweter ulubiony i powiesiła na kaloryferze. Poczekałam, aż wysechł, bo przecież nie będę na mokrym leżeć, zdjęłam z kaloryfera, ładnie ułożyłam niedaleko i rozłożyłam się cała, a duża mi to zabrała i jeszcze mówiła, że się spieszy i że mam zabrać łapki![]()
Gupia duża.
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Gupia duża. Jak ja się czuję, Haksiu? Jak mam się czuć?![]()
Było tak: gupia duża wyprała swój sweter ulubiony i powiesiła na kaloryferze. Poczekałam, aż wysechł, bo przecież nie będę na mokrym leżeć, zdjęłam z kaloryfera, ładnie ułożyłam niedaleko i rozłożyłam się cała, a duża mi to zabrała i jeszcze mówiła, że się spieszy i że mam zabrać łapki![]()
Gupia duża.
Fasolka
bagheera pisze:MalgWroclaw pisze:Gupia duża. Jak ja się czuję, Haksiu? Jak mam się czuć?![]()
Gupia duża.
Fasolka
Biały był, może? A uprasować zdążyła?![]()
Principessa

MalgWroclaw pisze:Sweterek czerwony. Mi do pysia w czerwonym![]()
zresztą, ładnemu we wszystkim ładnie![]()
a duża - gupia - wróciła niedawno do domu.
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Miau. Duża mówi, że przynajmniej dzisiaj deszcz nie padał. Ale mało kotów przyszło.
Fasolka

MalgWroclaw pisze:Miau. Duża mówi, że mało kotków przyszło i duża się okropnie martwi.
Podobno ptaki śpiewają przed świtem, jak wiosną i może kotki myślą, że idzie wiosna i nie trzeba paść brzuszków przed zimą![]()
Fasolka załamana
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Meteorolog1 i 10 gości