ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 23, 2011 13:08 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Dziewczyny szkoda czasu, to nie o kotkę chodzi tylko spamowanie...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pt wrz 23, 2011 13:43 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

CoToMa pisze:Dziewczyny szkoda czasu, to nie o kotkę chodzi tylko spamowanie...

No to już wolę taki spam od takie rzeczywistości :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt wrz 23, 2011 14:35 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Co rok nie rodzę, ale mam jednego bobaska na razie - Amelkę. nie sądzę aby człowiek miał rodzić co rok, bo ja np. bym się wykończyła - jedno na razie mi starczy heh. Macie rację, w poniedziałek umówię się na wizytę, co ja bym zrobiła z tyloma kotami. Moja kotka na razie nie jest przy nadziei i nie będzie. nie chodzi o spam, jak chcecie to mogę przesłać zdjęcia Micy tylko musiałabym je zrobić najpierw. pozdrawiam

rakel9

Od: Pt wrz 23, 2011 8:36

Post » Pt wrz 23, 2011 14:38 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

rakel9 pisze:Co rok nie rodzę, ale mam jednego bobaska na razie - Amelkę. nie sądzę aby człowiek miał rodzić co rok, bo ja np. bym się wykończyła - jedno na razie mi starczy heh. Macie rację, w poniedziałek umówię się na wizytę, co ja bym zrobiła z tyloma kotami. Moja kotka na razie nie jest przy nadziei i nie będzie. nie chodzi o spam, jak chcecie to mogę przesłać zdjęcia Micy tylko musiałabym je zrobić najpierw. pozdrawiam

:ok:
Sterylizowane kotki sa zdrowsze i spokojniejsze - właściciel tez moze być spokojniejszy :D
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt wrz 23, 2011 16:59 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Wreszcie jestem :D .
Witam na forum nową posiadaczkę koty :ok: .
Popieram- wysterylizować kotę, póki czas, ja tak zrobiłam i mam spokojną głowę, a Zosia szczęśliwa :D .
A z innej beczki...jak kończy mi się jakis towar biżuteryjny, w sensie części składowych, to zamawiam w pasart albo w qnszt.
Przesyłki w qnszt przynosi mi pani listonosz, przemiła osoba, ale jednak pci tożsamej :mrgreen: .
Natomiast z pasart przywożą kurierzy z Siódemki.
No właśnie, ci kurierzy....
Juz pomijam to, że w tej firmie przyjmując nowych pracowników robią chyba casting, żeby ich przedtem oblukać, bo kurierzy jeden w jednego przystojni, śliczni, uprzejmi, zębami błyskają i wogóle.
Ale czemu zawsze takie cudo przychodzi właśnie wtedy, kiedy wyglądam jak kupa? :(
W jakimś rozwleczonym dresie, owłosionym do granic możliwości, bo akurat Puniowi na przytulanki sie zebrało, włos byle jak zebrany, nieuczesany, z mieszkania wionie sraliną, bo Zofia zdecydowała się właśnie w tej chwili wypróżnić...no ogólnie masakra :evil: .
I jak tu wrazenie zrobić?
Jakbym tak się ładnie obrobiła, potrząsnęła lokami....
Ale nie, bo oni przyłażą wtedy, jak ja akurat wyglądam niewyjściowo :evil: .
Nie wiem, skargę jakąś złożę, albo co....
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt wrz 23, 2011 17:05 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Cześć Gosiu....Może niech ci kurierzy dzwonią i umawiają się z tobą na konkretną godzinę,żebyś te loki mogła zrobić... :ryk: Bo po mojemu to Ty zasługujesz na najlepszego faceta pod słońcem...jeśli oczywiście chcesz jakiegoś .Jak Plamuś?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt wrz 23, 2011 17:06 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:Wreszcie jestem :D .
Witam na forum nową posiadaczkę koty :ok: .
Popieram- wysterylizować kotę, póki czas, ja tak zrobiłam i mam spokojną głowę, a Zosia szczęśliwa :D .
A z innej beczki...jak kończy mi się jakis towar biżuteryjny, w sensie części składowych, to zamawiam w pasart albo w qnszt.
Przesyłki w qnszt przynosi mi pani listonosz, przemiła osoba, ale jednak pci tożsamej :mrgreen: .
Natomiast z pasart przywożą kurierzy z Siódemki.
No właśnie, ci kurierzy....
Juz pomijam to, że w tej firmie przyjmując nowych pracowników robią chyba casting, żeby ich przedtem oblukać, bo kurierzy jeden w jednego przystojni, śliczni, uprzejmi, zębami błyskają i wogóle.
Ale czemu zawsze takie cudo przychodzi właśnie wtedy, kiedy wyglądam jak kupa? :(
W jakimś rozwleczonym dresie, owłosionym do granic możliwości, bo akurat Puniowi na przytulanki sie zebrało, włos byle jak zebrany, nieuczesany, z mieszkania wionie sraliną, bo Zofia zdecydowała się właśnie w tej chwili wypróżnić...no ogólnie masakra :evil: .
I jak tu wrazenie zrobić?
Jakbym tak się ładnie obrobiła, potrząsnęła lokami....
Ale nie, bo oni przyłażą wtedy, jak ja akurat wyglądam niewyjściowo :evil: .
Nie wiem, skargę jakąś złożę, albo co....

:ryk: przepraszam nie moglam się powstrzymać,bo kiedy wygladam jak kupa,paczkę odbiera TŻ :mrgreen: :ryk:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt wrz 23, 2011 17:07 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

No...tylko trza go najpierw mieć :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt wrz 23, 2011 17:08 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:No...tylko trza go najpierw mieć :evil: .

no czasem bywa pomocny :twisted:

kotx2

Post » Pt wrz 23, 2011 17:09 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Jednak Tż do czegoś czasem się przydają...Tylko mojego to najczęściej wtedy nie ma i ja też taka rozmemłana odbieram przesyłki.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt wrz 23, 2011 17:10 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kotx2 pisze:

No ale Kotx nie ma żadnej przyjemności z tych kurierów :D A ty Małgoś naszykuj się od rana, jak coś zamawiasz :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt wrz 23, 2011 17:10 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kocurzyca41 pisze:Jednak Tż do czegoś czasem się przydają...Tylko mojego to najczęściej wtedy nie ma i ja też taka rozmemłana odbieram przesyłki.

wtedy pozostaje tzw.meksykanski szałer...dużo perfum i mocne wrażenie :twisted:

kotx2

Post » Pt wrz 23, 2011 17:11 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kamari pisze:
kotx2 pisze:

No ale Kotx nie ma żadnej przyjemności z tych kurierów :D A ty Małgoś naszykuj się od rana, jak coś zamawiasz :ok:

no własnie...tez jestem poszkodowana w jakis sposób :D

kotx2

Post » Pt wrz 23, 2011 17:13 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kocurzyca41 pisze:Cześć Gosiu....Może niech ci kurierzy dzwonią i umawiają się z tobą na konkretną godzinę,żebyś te loki mogła zrobić... :ryk: Bo po mojemu to Ty zasługujesz na najlepszego faceta pod słońcem...jeśli oczywiście chcesz jakiegoś .Jak Plamuś?

Cześć Reniu :D .
Loki to ja mam bez robienia, ale co, tak przy nim mam brudnożółtą frotkę ściągać, i trzepać tymi potargańcami?
A jak mu do oka nasypię, bo to nieuczesane przecież...
A niżej ten dres owłosiony...
Nie, to ja juz chyba wolę się faktycznie telefonicznie umawiać... :ryk: .

Ja tam się mogę popsikać czymś, czemu nie....tylko, że ja umiaru nie mam i jakbym się psikła, to faceta by od progu cafło...
No i jakoś mi tak nie współgra ten smród z kuwety i perfuma...

vip

Post » Pt wrz 23, 2011 17:15 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Wszystkim poszkodowanym proponuję puścić to na pełny regulator :ok: http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=zHFbhhi_XVc&NR=1
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]