Rudolf szukajacy jest przesliczny i widac ,że juz przystosowany do nowego domku jako kot kanapowy .....szukacie domku i robicie casting na ludzia , czy na odpowiednia kanape tez:)
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
ma śliczną, zadowolona buźkę
już widzę jak Tal-Rash wypytuje: a kanapę jaka macie?
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Tal-Rash wychodzi z założenia - jak "towar niechodliwy" to należy podnieść cene i reklamowac jako luksusowy
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
Malk pisze:"przykro mi, ale nie mogę oddać Państwu Rudolfa, on lubi spać tylko w pościeli w kwiatki"
kociaki są prześliczne
TYLKO w żółte lub czerwone kwiatki! A nie w kwiatki jeszcze ktoś pomysli że w każde kwiatki.
---
Maluszki po ważeniu:
Chester: 1166!!!!!!!!!!! (Po nim już widać mięśnie robi sie taki nabity paker)
Kira: 1070
Fibibibi: 1042 (No ale brzuch ma jakby była przy nadziei. Tyle dziś wszamała) (Była tez kupa. Prawie stała i bez krwi )
Rudolf: 1040
Biały nosek: 1015
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. -George Bernard Shaw
Dzisiaj został "zaatakowany" mój sprzęt w kuchni. A dokładniej zwaliły z szafki mój blender i wagę kuchenną która się zbiła. mają szczęście że mnie tam nie było.
No i stało się maluszki znalazły rodzinę.
Dziś przyjechali do mnie ludzie z małym dzieckiem takie około 3 lat. Nie wiem dokładnie na kotach aktualnie znam się bardziej niż na dzieciach.
Facet technik weterynarii więc zawsze wprawne jakoś oko.
Zabierają oba w tym tygodniu. Bardzo chcieli dziś ale wolałem sprawę przemyśleć i zadzwonić do pozostałych zainteresowanych że temat się zamyka i jak coś planują to teraz a nie za parę dni.
Niestety dość daleko bo 30km od poznania można powiedzieć w przeciwną stronę niż są Pobiedziska...
Tak więc adopcji koniec...
Nie wiem jak przyjmą nowe warunki czy nie będą tęsknić martwi mnie to i dobija psychicznie szczerze mówiąc, ale wiem że nie ma innej drogi...
Kira i Chester zostają na zawsze... Mamuśka już wychodzi na całe dni na dwór i będzie kotem dochodzącym...
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. -George Bernard Shaw
to teraz raporty z aklimatyzacji w domach proszę bardzo dobre wiadomości