Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze::201461
klaudiafj pisze:Ale kochane puszki ❤ a jaka jest ich historia? Co z mama?
ewar pisze:Znalazłam kociaczkiKciuki za zdrówko
![]()
![]()
Niech rosną i wyrosną na dorodne kotki .
mir.ka pisze:Następna noc za namiMałe pospały do 6.30, po ostatnim jedzeniu przed 1-szą w nocy. Frania i Kubuś ładnie jedzą z miseczki mokre, przy okazji brudząc futerka, bo przecież do miski trzeba wejść z przednimi łapkami
Wiki wczoraj po południu już zaczęła pić z buteleczki i są to w miarę normalne porcje dla kotki w jej wieku
Więc jest dobrze
Co 4 godziny podaję jej kroplówkę podskórną i już coraz lepiej wygląda. Małe zachowują się tak jak powinny, jedzą ,śpią w ciepełku (wczoraj grzejnik u nich w pokoju chodził z przerwami przez cały dzień) i załatwiają sie same, nie zawsze do kuwetki
Kotina pisze:mir.ka pisze:Następna noc za namiMałe pospały do 6.30, po ostatnim jedzeniu przed 1-szą w nocy. Frania i Kubuś ładnie jedzą z miseczki mokre, przy okazji brudząc futerka, bo przecież do miski trzeba wejść z przednimi łapkami
Wiki wczoraj po południu już zaczęła pić z buteleczki i są to w miarę normalne porcje dla kotki w jej wieku
Więc jest dobrze
Co 4 godziny podaję jej kroplówkę podskórną i już coraz lepiej wygląda. Małe zachowują się tak jak powinny, jedzą ,śpią w ciepełku (wczoraj grzejnik u nich w pokoju chodził z przerwami przez cały dzień) i załatwiają sie same, nie zawsze do kuwetki
Wspaniale dbasz o te maluszki![]()
Dzisiaj też miałam nieprzespaną noc .... jakieś choróbsko mnie dopadło i nie dało spać, a to tego Fituś zafajdał pół chaty ... ma rozwolnienie i trochę wymiotuje![]()
Muszę z nim iść do weta - może przy okazji i mnie przepisze jakieś leki
Moli25 pisze:Bo u Mirki jest swietny azyl tymczasowy.
Za zdrowie łobuzów malutkich i całej reszty Twoich tez
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości