Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 17, 2017 21:04 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18-Są...3 w DT

Ale kochane puszki ❤ a jaka jest ich historia? Co z mama?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Nie cze 18, 2017 5:57 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18-Są...3 w DT

Znalazłam kociaczki :D Kciuki za zdrówko :ok: :ok: :ok: Niech rosną i wyrosną na dorodne kotki .
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie cze 18, 2017 6:51 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18-Są...3 w DT

MaryLux pisze::201461 :201461

:1luvu: :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie cze 18, 2017 6:56 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18-Są...3 w DT

klaudiafj pisze:Ale kochane puszki ❤ a jaka jest ich historia? Co z mama?

Tylko tyle wiem ,że małe trafiły w czwartek po południu chore, z mocno zaropiałymi oczkami do schroniska, jak to najczęściej bywa bez mamy :placz: Były w tak fatalnym stanie ,że wolontariuszka, która je zobaczyła zawiozła je do całodobowej kliniki, gdzie spędziły noc w szpitaliku. Dostały leki i trochę doszły do siebie :) Ja już w czwartek od razu o nich wiedziałam i czekałam na nie :)
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie cze 18, 2017 6:57 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18-Są...3 w DT

ewar pisze:Znalazłam kociaczki :D Kciuki za zdrówko :ok: :ok: :ok: Niech rosną i wyrosną na dorodne kotki .

Dziękujemy za odwiedziny :D
i za wspaniały prezent, który super się sprawuje, bardzo się sprawdza przy takich małych :)
Obrazek

mir.ka

Post » Nie cze 18, 2017 7:06 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

Następna noc za nami :) Małe pospały do 6.30, po ostatnim jedzeniu przed 1-szą w nocy. Frania i Kubuś ładnie jedzą z miseczki mokre, przy okazji brudząc futerka, bo przecież do miski trzeba wejść z przednimi łapkami :D Wiki wczoraj po południu już zaczęła pić z buteleczki i są to w miarę normalne porcje dla kotki w jej wieku :) Więc jest dobrze :) Co 4 godziny podaję jej kroplówkę podskórną i już coraz lepiej wygląda. Małe zachowują się tak jak powinny, jedzą ,śpią w ciepełku (wczoraj grzejnik u nich w pokoju chodził z przerwami przez cały dzień) i załatwiają sie same, nie zawsze do kuwetki :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie cze 18, 2017 7:16 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

mir.ka pisze:Następna noc za nami :) Małe pospały do 6.30, po ostatnim jedzeniu przed 1-szą w nocy. Frania i Kubuś ładnie jedzą z miseczki mokre, przy okazji brudząc futerka, bo przecież do miski trzeba wejść z przednimi łapkami :D Wiki wczoraj po południu już zaczęła pić z buteleczki i są to w miarę normalne porcje dla kotki w jej wieku :) Więc jest dobrze :) Co 4 godziny podaję jej kroplówkę podskórną i już coraz lepiej wygląda. Małe zachowują się tak jak powinny, jedzą ,śpią w ciepełku (wczoraj grzejnik u nich w pokoju chodził z przerwami przez cały dzień) i załatwiają sie same, nie zawsze do kuwetki :wink:

Wspaniale dbasz o te maluszki :201461
Dzisiaj też miałam nieprzespaną noc .... jakieś choróbsko mnie dopadło i nie dało spać, a to tego Fituś zafajdał pół chaty ... ma rozwolnienie i trochę wymiotuje :(
Muszę z nim iść do weta - może przy okazji i mnie przepisze jakieś leki :roll:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Nie cze 18, 2017 7:32 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

Bo u Mirki jest swietny azyl tymczasowy.
Za zdrowie łobuzów malutkich i całej reszty Twoich tez :201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie cze 18, 2017 8:33 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

Kotina pisze:
mir.ka pisze:Następna noc za nami :) Małe pospały do 6.30, po ostatnim jedzeniu przed 1-szą w nocy. Frania i Kubuś ładnie jedzą z miseczki mokre, przy okazji brudząc futerka, bo przecież do miski trzeba wejść z przednimi łapkami :D Wiki wczoraj po południu już zaczęła pić z buteleczki i są to w miarę normalne porcje dla kotki w jej wieku :) Więc jest dobrze :) Co 4 godziny podaję jej kroplówkę podskórną i już coraz lepiej wygląda. Małe zachowują się tak jak powinny, jedzą ,śpią w ciepełku (wczoraj grzejnik u nich w pokoju chodził z przerwami przez cały dzień) i załatwiają sie same, nie zawsze do kuwetki :wink:

Wspaniale dbasz o te maluszki :201461
Dzisiaj też miałam nieprzespaną noc .... jakieś choróbsko mnie dopadło i nie dało spać, a to tego Fituś zafajdał pół chaty ... ma rozwolnienie i trochę wymiotuje :(
Muszę z nim iść do weta - może przy okazji i mnie przepisze jakieś leki :roll:

Z maluszkami doszłam już do wprawy po tych kilku latach opieki nad nimi. Jeśli tylko nic im nie dolega to jedzą i śpią, a jak śpią to rosną :)
Fitusiu zdrowiej :ok: on juz jest w poważnym wieku i jakieś dolegliwosci mogą sie zdarzyć :( Dżekuś cały czas ma problemy trawienne, na szczęście wpadek w domu udaje się unikać, choc kilka razy sie zdarzyły :( , piesio cały czas bierze essentiale forte 2 x dziennie.
Weci lepiej leczą od ludzkich lekarzy to może coś poradzą na Wasze niedyspozycje :)
Obrazek

mir.ka

Post » Nie cze 18, 2017 8:36 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

Moli25 pisze:Bo u Mirki jest swietny azyl tymczasowy.
Za zdrowie łobuzów malutkich i całej reszty Twoich tez :201461

Większe łobuzy nawet za bardzo się nie fochają tym razem, nawet Rudzia jeszcze ani razu małych nie osyczała, choć nie są zadowolone, ze zostały pozbawione jednego pokoju.
Obrazek

mir.ka

Post » Nie cze 18, 2017 8:38 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

kolacja :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Nie cze 18, 2017 8:41 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

zjem Was
Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Nie cze 18, 2017 8:41 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

taka długa jestem
Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Nie cze 18, 2017 10:14 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.18- 3 maluszki w DT :)

Mireczko :201494 :201494
Maluchy cudne :1luvu: niech zdrowo rosną i dużo jedzą.
Mają najlepszy domek tymczasowy. :201461 :201461

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

[poprzednia][następna]