Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 09, 2016 21:20 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - koci Mikołaj

A ja bym chciała jutro zacząć ale żeby na wczoraj było zrobione.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt gru 09, 2016 21:30 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - koci Mikołaj

A ja bym chciała mieć mieszkanie które mogłabym urządzić po naszemu. :(

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pt gru 09, 2016 21:31 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - koci Mikołaj

Dyktatura pisze:A ja bym chciała mieć mieszkanie które mogłabym urządzić po naszemu. :(

Bedziesz miała :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt gru 09, 2016 22:18 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - koci Mikołaj

Moli25 pisze:
Dyktatura pisze:A ja bym chciała mieć mieszkanie które mogłabym urządzić po naszemu. :(

Jeszcze trochę. Ł. złożył zapytanie do banku o zdolność kredytową jako kawaler. Zobaczymy jaki zdolny jest. :ryk: :ryk: :ryk:

Dyktatura

Post » Pt gru 09, 2016 22:21 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - koci Mikołaj

Dyktatura pisze:
Moli25 pisze:

Jeszcze trochę. Ł. złożył zapytanie do banku o zdolność kredytową jako kawaler. Zobaczymy jaki zdolny jest. :ryk: :ryk: :ryk:

Poki co jest z dolnego śląska :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob gru 10, 2016 7:33 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - koci Mikołaj

Jak się macie? Duża nie mogła mnie znaleźć, weszłam do domku z zooplusa.
Pralcia
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob gru 10, 2016 8:15 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - koci Mikołaj

Moli25 pisze:
Dyktatura pisze:
Moli25 pisze:

Poki co jest z dolnego śląska :ryk:

:) :-D :lol: :smiech3: :ryk: :20145 :20145 :20145

Dyktatura

Post » Sob gru 10, 2016 15:10 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - koci Mikołaj

MalgWroclaw pisze:Jak się macie? Duża nie mogła mnie znaleźć, weszłam do domku z zooplusa.
Pralcia

Pralcia. Dziąkujemy, mamy się dobrze, czekamy na obiadek. Ino pusiać nam się chce, w nocy żle się pusiało, bo wiater okropecznie hałasował.
Lubiasz tego domcia? Ja mojego od Mikołaja lubiam okropecznie.
Książniczka Ofelja
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob gru 10, 2016 15:13 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - koci Mikołaj

Ja za remontami nie przepadam, ale naprawdę mnie już denerwowała sypialnia, z podniszczonymi panelami, tapetą nie dodającą uroku i niewygodnym wyrkiem.
Nowe wyrko zamówione, nie wiem jeszcze kiedy przyjdzie, najwyżej trochę pośpię w salonie na narożniku. Bo po stare wyrko dzisiaj przyjadą chętni. Niech zabierają, dobrze że się jeszcze komuś przyda.

Dyktatura pisze:
Moli25 pisze:

Trzymam kciuki za "zdolność" :ok: :wink:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob gru 10, 2016 17:24 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - koci Mikołaj

Uff, wyro poszło. Jak ja się cieszę że nie będę musiała znosić go z 4 piętra! Dwóch facetów ledwo dało radę (zwłaszcza na zakrętach).
Koty w szoku. Najpierw obie zwiały do kuchni, Carmen za szafki, Ofelia na lodówkę. Już zeszły, chodzą zaniepokojone i pewnie myślą, gdzie się podziało łóżeczko. No nic, chwilowo będą musiały się przyzwyczaić do spania w salonie.
PS. Jaki syf miałam pod łóżkiem :oops: :oops: :oops: kot na kocie i kotem poganiał :oops: i do tego kocie zabawki
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob gru 10, 2016 18:33 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - koci Mikołaj

http://wstaw.org/w/4gpU/
Obrazek
Schowałam się z bezspieczmnym mniejscu :oops:
Mała Ciorna Carmen
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob gru 10, 2016 18:37 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - koci Mikołaj

MaryLux pisze:Masz uadny domek :)
Inka

Ciociu Ineczko. Dostałyśmy tego domcia z Ofelku na współkę i Ofelku mię czasem pozwala w nim siedzieć. No to wlazłam bo się bojałam że te człowieki co zabrały nasze łóżeczko wrócą i zabiorą cosik jeszcze, na przykład mię :strach: A do tego łóżeczka człowieki się nie zmieszczą, no więc jezdę bezspieczmna, co nie?
Mała Ciorna Carmen
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Sob gru 10, 2016 18:39 Re: Księżniczka Ofelia i Mała Czarna CarmenVI - koci Mikołaj

MB&Ofelia pisze:
MaryLux pisze:Masz uadny domek :)
Inka

Ciociu Ineczko. Dostałyśmy tego domcia z Ofelku na współkę i Ofelku mię czasem pozwala w nim siedzieć. No to wlazłam bo się bojałam że te człowieki co zabrały nasze łóżeczko wrócą i zabiorą cosik jeszcze, na przykład mię :strach: A do tego łóżeczka człowieki się nie zmieszczą, no więc jezdę bezspieczmna, co nie?
Mała Ciorna Carmen

A jeśli zechcą i tego domka zabrać? :strach:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]