Wszystkie koty jamnika Melona VII- o żeż MIAUWA!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 02, 2014 23:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

kotkins, nie panikuj...moe przeprowadzke zniosly lepiej niz ja a nowy dom pokochaly natychmiast jak poznaly....schody :-)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon lut 03, 2014 1:37 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

kotkins pisze:(...)
Kotkins jak wiecie zamartwiać się czymś zawsze MUSI, więc teraz mamy na tapecie "kocią przeprowadzkę" i zadręczanie się (...)
Planuję już obróżki z feromonami, obsikanie domu

rzecz jasna, przeczytałam to w tej wersji i z lekka opadłam szczęką na podłogę, zanim przy drugim nawrocie okiem doczytałam, że "feliwayem" :mrgreen:
KotkaWodna

Post » Pon lut 03, 2014 6:59 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

Chciałam tylko poinformowac, że mozna NIE MIEĆ własnego wątku i gadać ile się chce:-). Ja nie mam.......a jakoś trudno mnie przyporządkowować do grupy milczków.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon lut 03, 2014 7:38 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon lut 03, 2014 12:33 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

Neigh, ja wiem że można, ale nie chcę nikomu zaśmiecać wątku np. fotami moich futer.
Ja tam lubię mieć swój kącik :)
"Istnieje tylko jedno imię stosowne dla kota - Wasza Wysokość."
"(...)życie to zbyt poważna sprawa, by brać je na poważnie."

Helen Brown "Kleo i ja"

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=160260

megrita

Od: Nie lut 02, 2014 13:35

Post » Pon lut 03, 2014 13:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

No tak..........ja zdjęć nie robię, nie wstawiam......fakt

Uprzejmie informuję, ze Mau - rycy nie potrzebuje 166 zł, które na jego koncie się ostały - co mam zatem z kasą zrobić? Ma zejść na psy, czy są inne pomysły?
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon lut 03, 2014 14:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

Neigh pisze:No tak..........ja zdjęć nie robię, nie wstawiam......fakt

Jak na to stwierdzenie to zadziwiająco dużo twoich zdjęć się tu znalazło.... :P
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon lut 03, 2014 18:21 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

Kotkinsie, a chcesz feliwayem sikać w sprayu czy tzw. dyfuzorem? bo słuchy mnie doszły kiedyś, że skuteczniejszy drugi sposób - u nas się sprawdza :)

Melonik - jaki odważny! :) przypomniała mi się książka "Świat według psa. Opowieść jamnika Bolka"... :)
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Post » Pon lut 03, 2014 18:26 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

Kotkinsie - jeszcze raz wieeeeelkie dzięki wiesz za co. Jest dobrze i idzie ku dobremu.

Kobity, co robicie jak kot się elektryzuje? Bo mi się elektryzuje Mała Czarna. Co rusz kopie mnie prądem, zwłaszcza uszami. Aż się boję miziać, bo jak iskry pójdą, to sfajczy się chałupa :strach:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon lut 03, 2014 18:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

MB&Ofelia pisze:Kobity, co robicie jak kot się elektryzuje? Bo mi się elektryzuje Mała Czarna. Co rusz kopie mnie prądem, zwłaszcza uszami. Aż się boję miziać, bo jak iskry pójdą, to sfajczy się chałupa :strach:

a jakby ją wilgotną ręką smyrnąć i tak spróbować ładunki wyrównać - to nie da rady?
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Post » Pon lut 03, 2014 18:47 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

Anneke_ pisze:
MB&Ofelia pisze:Kobity, co robicie jak kot się elektryzuje? Bo mi się elektryzuje Mała Czarna. Co rusz kopie mnie prądem, zwłaszcza uszami. Aż się boję miziać, bo jak iskry pójdą, to sfajczy się chałupa :strach:

a jakby ją wilgotną ręką smyrnąć i tak spróbować ładunki wyrównać - to nie da rady?

Musiałabym smyrać wilgotną łapą za każdym razem jak dotykam kota :? Czarnidełko jest naelektryzowane jak piorun kulisty.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pon lut 03, 2014 19:15 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

MB&Ofelia pisze:Kotkinsie - jeszcze raz wieeeeelkie dzięki wiesz za co. Jest dobrze i idzie ku dobremu.

Kobity, co robicie jak kot się elektryzuje? Bo mi się elektryzuje Mała Czarna. Co rusz kopie mnie prądem, zwłaszcza uszami. Aż się boję miziać, bo jak iskry pójdą, to sfajczy się chałupa :strach:

Kupić spray antystatyczny. Nie dość, że na kopanie pomoże to jeszcze o futro zadba.
Np może być taki: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=13972

kfiatek 1983

Od: Wto paź 04, 2011 22:15

Post » Pon lut 03, 2014 19:22 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

kfiatek 1983 pisze:
MB&Ofelia pisze:Kotkinsie - jeszcze raz wieeeeelkie dzięki wiesz za co. Jest dobrze i idzie ku dobremu.

Kupić spray antystatyczny. Nie dość, że na kopanie pomoże to jeszcze o futro zadba.
Np może być taki: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=13972

Dla krótkowłosego też się nadaje? Bo przeczytałam, ze to raczej dla długo- i półdługowłosych, a moja Mała Czarna dachówka...
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pon lut 03, 2014 19:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=5592&cat=739 przy tym produkcie nie jest napisane nic o długości włosów, za to jest informacja że nie zostawia osadu i nie zmienia struktury sierści, ale może na hodowcach znajdzie się ktoś, kto z takimi produktami ma doświadczenie i może coś polecić.
Obrazek

ewciak

Od: Pt lis 09, 2012 8:47

Post » Pon lut 03, 2014 20:24 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VII- ale czy Neigh ma nogi

Napisali, ze dla długo i półdługo włosych ze względu na to, że antystatyki zazwyczaj również wspomagają rozczesywanie. To był tylko przykład - jakikolwiek antystatyk kupisz pomoże choć raczej nie w 100%. Oczywiście jest kilka "lepsiejszych" i kilka słabszych. Zaraz zmienię tablet na lapka i poszukam.

kfiatek 1983

Od: Wto paź 04, 2011 22:15

[poprzednia][następna]