Wiosenna norka u Alienorka - Julinka w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 16, 2013 22:07 Re: Zalana norka u Alienorka

Współczuję :(

KOTY Z NARNII

Od: Sob lut 06, 2010 20:34

Post » Sob lut 16, 2013 23:14 Re: Zalana norka u Alienorka

:( Ale pechozol :? Marzena nie trzeba ci pomóc cos popodnosić lub poprzestawiać. Po schronie mogła bym podjechać :?:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie lut 17, 2013 12:35 Re: Zalana norka u Alienorka

Spokojnie Dorotko - co było do zrobienia zrobione, Ala będzie za jakieś 2h w domu i pomoże mi z łóżkiem. damy radę :ok: .
Odpisałabym wcześniej, ale Julinka w pędzie do głaskania i barankowania wylała mi kawę na modem, więc musiałam go wysuszyć. Nie nudzi nam się - już kociaste o to dbają :roll: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie lut 17, 2013 12:49 Re: Zalana norka u Alienorka

Matko przeciez Ty nie możesz takich cięzkich rzeczy przesuwać :(
cholender że tez mieszkam tak daleko no
uważaj z tym łożkiem Kochana

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Nie lut 17, 2013 12:53 Re: Zalana norka u Alienorka

Ja nie- ale Ala może :ok: . Większe jaja będą jak w końcu nam przyjedzie łóżko Ali i jak wymienimy szafę u mnie w pokoju. Bo z nią już kiepsko niestety :(
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Nie lut 17, 2013 13:10 Re: Zalana norka u Alienorka

O, skąd to znam.. :? A tak bym se coś przemeblowała...
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie lut 17, 2013 13:17 Re: Zalana norka u Alienorka

morelowa pisze:O, skąd to znam.. :? A tak bym se coś przemeblowała...

morelowa - ja nienawidzę przeprowadzek, remontów i przemeblowywania- niestety czasem trzeba. A w porównaniu z moim, Twoje mieszkanie jest ogromne i superumeblowane :1luvu:

A tak w ogóle to wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kota Państwu i służbie życzą Alienorki :D :piwa: :balony:

Alienor

Post » Nie lut 17, 2013 13:54 Re: Zalana norka u Alienorka

Państwo i służba dziękują :D

Remont - nie. Ale przeprowadzka i urządzanie.. . przemeblowanie - tak. Mam nawet koncepcje, tylko do niej fizycznie nie dorastam :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Nie lut 17, 2013 14:51 Re: Zalana norka u Alienorka

Służba dziękuje za życzenia. Gangowi nie mam zamiaru nic mówic o żadnym święcie, bo i tak nie wyrabiam z Państwem. Jeszcze bardziej im się w główkach pomiesza. :evil: Nie powiem. I już. :evil:

Remonty -tak. Przeprowadzki - tak. Przemeblowania - tak. To świetna zabawa.
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie lut 17, 2013 20:57 Re: Zalana norka u Alienorka

Kinnia pisze:Służba dziękuje za życzenia. Gangowi nie mam zamiaru nic mówic o żadnym święcie, bo i tak nie wyrabiam z Państwem. Jeszcze bardziej im się w główkach pomiesza. :evil: Nie powiem. I już. :evil:

Remonty -tak. Przeprowadzki - tak. Przemeblowania - tak. To świetna zabawa.

Eeee, świetna zabawa 8O ? Nie dla mnie - zdecydowanie wolę już mieć urządzone i co najwyżej sprzątać. Lub przestawić herbaty i kawy z jednej szafki do drugiej - ale nic więcej.

Alienor

Post » Pon lut 18, 2013 11:16 Re: Zalana norka u Alienorka

Ponieważ towarzystwu się w tyłkach poprzewracało i na wołowinkę sparzoną kręcili nosem (zjedli tylko "rosół" z niej i trochę mięsa) dostali puchę - i się cieszą 8O . Księżna i Kotori dziś kuraczka świeżo uparowanego nie chciały, dobrze że Ciel wpadł i "posprzątał" po nich.

Alienor

Post » Pon lut 18, 2013 19:06 Re: Zalana norka u Alienorka

Właśnie dlatego ja skrzętnie ukrywam przed moimi wszelkie dni i święta i takietam. To byłaby istna zgroza jakby towarzystwo się jeszcze bardziej rozbestwiło niż jest. To pozostało by tylko wyprowadzić się i to daleko, bardzo daleko. Te małe bestie i tak "wymiatają" w domu i życiu.
Obrazek

Kinnia

Post » Pon lut 18, 2013 20:52 Re: Zalana norka u Alienorka

Obawiam się, że one mają takie jazdy bez względu na święta czy inne okoliczności - to co, było dobre 2 dni wcześniej, 2 dni później jest niejadalne (w sensie rodzaju jedzenia, bo mięsa starego im nie daję). Dziś organizm się mi trochę zbiesił, więc na kolację będzie druga część puszki i kuraka - zobaczymy co na to powiedzą. A ja tylko gady nakarmię i spadam spać.

Alienor

Post » Pon lut 18, 2013 20:55 Re: Zalana norka u Alienorka

Po takich atrakcjach jak ostatnio dziwne by było, gdyby pozostał "pokorny".
Obrazek

Kinnia

Post » Wto lut 19, 2013 7:51 Re: Zalana norka u Alienorka

Ala wróciła? Dałyście radę podłodze? Pewnie tak, skoro możesz iść spać :mrgreen:
A jak Twój organizm po atrakcjach?

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]