Cosia,Czitka,Balbi,Mić-idzie jesień!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 05, 2014 21:27 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-gwiazdami MOJEGO filmu!

Bardzo dziękuję za uznanie, no co, że statyczny, no co :evil:
To mam drugi, ja się rozwijam :ryk:
To jest filmik dla i o Guciu, ale na wątek Gucia wszyscy zaglądają. Uwaga, kutyna w górę :D
http://w340.wrzuta.pl/film/2VW4b9bncKN/gucio
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Pon sty 06, 2014 10:00 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-gwiazdami MOJEGO filmu!

Po Guciu też mi wyskoczyły "Sexi gorące laski na weekend" :ryk:
Obie składanki bardzo mi się podobały, szczególnie udanie dobrana muzyka :D

No i kto to mówił, że nie umie obsługiwać tych różnych komputerowych programików? 8) :P

B-dur

Od: Nie paź 02, 2005 11:17

Post » Pon sty 06, 2014 11:15 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-gwiazdami MOJEGO filmu!

Się wzruszyłam...
:D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon sty 06, 2014 11:53 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-gwiazdami MOJEGO filmu!

Czołówka niemal jak w "Gwiezdnych wojnach". :) :ok:

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Pon sty 06, 2014 15:52 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-gwiazdami MOJEGO filmu!

Marcelibu pisze:Się wzruszyłam...
:D

Sama się wzruszam od wczoraj filmem o Guciu nieustająco, jakaś gupia jestem :roll: :P
Napisów mi brakuje, będzie chwila, to dorzucę, oj, już zamykam ten komputer, ile można, że I need your love.... :roll:
Obrazek

czitka

Post » Pon sty 06, 2014 20:41 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-gwiazdami MOJEGO filmu!

Można, można! Jest super! :D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pon sty 06, 2014 23:15 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapadamy w zimowy sen...

Nie wiem o co chodzi, ale moje koty śpią i śpią. Od czasu do czasu budzę je, potrząsam nimi, oglądam ze wszystkich stron czy nie chore, a one oczy maślane półprzytomne otworzą na szparkę i bęc na drugi bok. Dzisiaj wprawdzie wybiegły do ogrodu, bo świeciło słońce, ale trawa jakaś mokra, w łapki zimno, do domu i bęc.
Kilka dni temu widziałam sąsiada w kaloszach, pobiegłam po aparat, żeby wiosnę obwieścić, ale sąsiad zniknął :evil: I do dzisiaj już się w ogrodzie nie pojawił, coś pograbił, coś na stos ułożył, trawę pozamiatał i przepadł.
Przyglądając się dalej podejrzanie zachowującym się kotom, postanowiłam je dzisiaj zważyć. NO trochę tych kilogramów jest razem, tak około 26, ale Micio zeszczuplał- tylko 6.6 kg., za to cała reszta niestety się nieco podtuczyła. Ja też :(
Od jutra ogłaszamy dietę totalną i zapadamy w zimową drzemkę.
Jak się nie odzywamy, to znaczy, że zrobiliśmy hurtowe bęc i czekamy wiosny :P
Obrazek

czitka

Post » Wto sty 07, 2014 8:34 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapadamy w zimowy sen...

Proszę mi tutaj zimy nie wywoływać jakimś zimowym snem lub temu podobnym. Bo jeszcze przyjdzie??? :mrgreen:

Marcelibu

Post » Wto sty 07, 2014 10:10 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapadamy w zimowy sen...

Jaki zimowy sen, jaki?
Przed chwilą radio podało, że we Wrocławiu 11 stopni ciepła.
Nie zasypiaj czitko proszę :D

Zazusia

Od: Pon lut 21, 2005 9:50

Post » Wto sty 07, 2014 14:42 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapadamy w zimowy sen...

Zima wyemigrowała do USA. :)
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto sty 07, 2014 22:29 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapadamy w zimowy sen...

Zazusia pisze:Jaki zimowy sen, jaki?
Przed chwilą radio podało, że we Wrocławiu 11 stopni ciepła.
Nie zasypiaj czitko proszę :D

Kimnę tylko do piątku 8)
No dobra, powiem prawdę....
Ktoś mnie odwiedzi, taki długo oczekiwany Ktoś, a właściwie dwa Ktosie :1luvu:
Rzeczywiście było dzisiaj cieplutko, u sąsiadów wyszły tulipany i to całkiem spore już.
Ale nie wyszedł sąsiad w kaloszach. Nie liczy się jeszcze :evil:
Obrazek

czitka

Post » Śro sty 08, 2014 8:52 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapadamy w zimowy sen...

No właśnie zapowiedzieli mrozy i cyrkulację północno-wschodnią. Czyli spore zimno. I to pewnie dłuższe, jak to z taką pogodą bywa...
Jak taki wyż rosyjski "stanie" to może miesiąc mrozić.
:evil:

Marcelibu

Post » Pon sty 13, 2014 12:06 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mić-zapadamy w zimowy sen...

Uwaga!!!!!! uwaga!!!!!!! :ok:
Obrazek
:dance: :dance2: :piwa: :1luvu:
Dzisiaj, dzisiaj rano!!!!!!
A tu się już ubawiłam dodatkowo :P
http://www.youtube.com/watch?v=1oLtZncTFcc
Obrazek

czitka

Post » Pon sty 13, 2014 12:47 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mic-13-tego nawet w styczniu jest wio

Może u Was, na ciepłym Zachodzie 8) .
U mnie dziś mróz (taki -2 st. C) i niefajnie jeździ się po zamarzniętych kałużach. I tam ma być do końca stycznia, podobno.

Marcelibu

Post » Pon sty 13, 2014 20:15 Re: Cosia,Czitka,Balbi,Mic-13-tego nawet w styczniu jest wio

zatańczył wiatr w drzew gałęziach
krzaki ze strachu zadrżały
chmury się szare rozbiegły
ptaki się w gniazdach schowały

zaśpiewał wiatr pieśni dzikie
strachem napełnił świat cały
lecz gdy się zmęczył i usnął
anioła koty ujrzały

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]