kamari pisze:Gosiu, u nas dzisiaj bardzo optymistycznie, czego i wam życzę![]()
![]()
Byłam, widziałam...ja póki co optymistycznie się nie nastawiam, zobaczymy, co jutro doktor powie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Gosiu, u nas dzisiaj bardzo optymistycznie, czego i wam życzę![]()
![]()
kotx2 pisze:jestem i witam
vip0 pisze:kamari pisze:Gosiu, u nas dzisiaj bardzo optymistycznie, czego i wam życzę![]()
![]()
Byłam, widziałam...ja póki co optymistycznie się nie nastawiam, zobaczymy, co jutro doktor powie.
Lidka pisze:Jeśli mogę coś doradzić w sprawie tej 15.
Calkiem dobrze sie sprawdza w charakterze podłoża do kuwet papier z niszczarek. Jeśli macie znajomych pracujących w biurach to warto załatwić. Ja w piwnicy robie tak, że nawet sypię do pudełek przeciętych na pół. Wystarczy kawałek worka foliowego, na to kawałek gazety i na to ten papier. Najlepszy jest ten drobniutki, ciety na małe strzępki. Bo ten w pskach jakos nie bardzo. Sprzatanie to moment - zwinięcie gazety i do śmieci. Dobrze jest troszkę podsypać neutralizatorem zapachu. Np takim
http://allegro.onet.pl/super-benek-poch ... 65661.html
Jako odawniacz najlepszy z tych, które próbowałam jest ten używany często przez hodowców
http://germapol.istore.pl/pl,product,13 ... aczem.html
Albo
http://allegro.onet.pl/neutralizator-za ... 51380.html
Niestety w sprawie jedzenia nie da sie tak fajnie zminimalizowac kosztów:(
najszczesliwsza pisze:Weszłam do domu tyle co, muszę ogarnąć własne koty i napiszę co i jak.
vip0 pisze:kotx2 pisze:jestem i witam
Witam!
I jak, przeżyłaś dzisiejszy dzień?
kotx2 pisze:vip0 pisze:kotx2 pisze:jestem i witam
Witam!
I jak, przeżyłaś dzisiejszy dzień?
nie było aż tak zle,wszystko sie jakos ułozyło...ale to tylko jeden z wielu cięzkich dni heh
odsapnę mniej wiecej za dwa tygodnie
i psychicznie i finansowo
dziś dzwoniła moja pani ginekolog
i okropnie mnie wystraszyła,bo zawsze dzwoni do swoich pacjentów,gdy cos się dzieje niedobrego...na szczescie miała dla mnie dobre wiesci,po prostu zapomnialam odebrac wyniki ...od dwóch tygodni o nich pamiętam
![]()
,przy okazji umowiłam się na kolejna wizytę,a pod koniec przyszłego tygodnia będę miec jeszcze większy młyn
a kiedy groby posprzatac mam to nie wiem
Lidka pisze:To ja jeszcze z uporem maniaka o ciepełku:)
Czy masz taryfę nocną:)
Mógłby byc grzejnik olejowy do wzięcia. Taki panel. Nie nowy ale za to za darmo. Jeśli jesteś zainteresowana to daj znać.
vip0 pisze:Lidka pisze:To ja jeszcze z uporem maniaka o ciepełku:)
Mógłby byc grzejnik olejowy do wzięcia. Taki panel. Nie nowy ale za to za darmo. Jeśli jesteś zainteresowana to daj znać.
Niestety nie mam, mam normalną taryfę i rozliczenia półroczne.
Lidka pisze:To ja jeszcze z uporem maniaka o ciepełku:)
kotx2 pisze:vip0 pisze:Lidka pisze:To ja jeszcze z uporem maniaka o ciepełku:)
jakie masz ogrzewanie
vip0 pisze:kotx2 pisze:vip0 pisze:Lidka pisze:To ja jeszcze z uporem maniaka o ciepełku:)
jakie masz ogrzewanie
Ano piec mam kuchenny...i musi ogrzać wszystko...
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Silverblue, zuza i 50 gości