Nemisiowe Okruszki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 28, 2012 22:14 Re: Nemisiowe Okruszki-cmentarne szczeniaczki do ADOPCJI str

Cudne są te maluszki, aż serce pęka jak się na nie patrzy...
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro mar 28, 2012 22:31 Re: Nemisiowe Okruszki-cmentarne szczeniaczki do ADOPCJI str

Ale jesteś :roll: Rzuciłam okiem i myślałam, że jakiś domek jest :wink:
Filmik obejrzę w pracy, w moim starym gracie brakuje jakiegoś oprogramowania i w dodatku nie chce się zainstalować.

Jeśli wielkości cocker spaniela to niewielkie :P Moim zdaniem dzięki temu mają większe szanse.

Bianko - dokładnie tak :!: Nie prosiły się na świat :| Ale w sumie jestem optymistką - i tak miały wielkie szczęście, że trafiły na "Jasdor i spółka" :P Musi być dobrze :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Śro mar 28, 2012 23:02 Re: Nemisiowe Okruszki-cmentarne szczeniaczki do ADOPCJI str

Dzięki :) Mam nadzieje, że się uda . Bałam się tam jechać, bo mi serce pęka, jak je widzę, ale to jest, jak zakaźna choroba. Jak raz dasz się skusić, to potem nie możesz bez tego żyć :roll: No i samo zdrowie ! Przez nie spędziłam 3 godziny na świeżym powietrzu :mrgreen:

dopisuję; i przez ten czas nie zapaliłam ani jednego papierosa, nie było czasu nawet o tym mysleć :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw mar 29, 2012 9:13 Re: Nemisiowe Okruszki-cmentarne szczeniaczki do ADOPCJI str

jasdor pisze:(...)
dopisuję; i przez ten czas nie zapaliłam ani jednego papierosa, nie było czasu nawet o tym mysleć :ok:

Ja też tak mam :P Ciekawe co u nich słuchać.
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Czw mar 29, 2012 10:22 Re: Nemisiowe Okruszki-cmentarne szczeniaczki do ADOPCJI str

Ja tam akurat co słychać to wiem. I słychać baaaardzo :mrgreen: Jeden wielki jazgot na 8 różnych piskliwych głosików.
Nie wiem, co z nimi będzie :( kto je weźmie. Każdy nastepny dzień działa na ich niekorzyść :(

jasdor

Post » Czw mar 29, 2012 14:39 Re: Nemisiowe Okruszki-cmentarne szczeniaczki do ADOPCJI str

Wiem ... Ale może jakieś domki się pojawią? Pewnie mają mnóstwo ogłoszeń, więc muszą się komuś dobremu spodobać.
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Czw mar 29, 2012 21:39 Re: Nemisiowe Okruszki-cmentarne szczeniaczki do ADOPCJI str

Nemi, nie mają ogłoszeń wcale. Dwa zrobiłam na lokalnej stronie, wydrukowałam papierowe i rozwiesiłam, gdzie mogłam. Więcej nie dam już rady. Nie ogarnę nawet dogomanii, choćbym chciała :( Dziś znów do 21.00 u psiaków. Stamtąd się odchodzi, jak zrobi się ciemno, choc mogłabym tam z nimi siedzieć cały czas. Są wspaniałe, wszystkie, te duże i małe.
Jestem zmęczona niebmożebnie, jadam rano, trzęsie mnie ze zmęczenia. Jednak to nie jest stracony czas. To najwspanialsze godziny w ciągu całego dnia.
Dzięki wielkie za wsparcie .

I poczochraj zwierzyniec od nas na dobranoc :ok:

jasdor

Post » Czw mar 29, 2012 22:26 Re: Nemisiowe Okruszki-cmentarne szczeniaczki do ADOPCJI str

Myślę, że papierowe ogłoszenia są bardzo ważne. Jak jestem w weta zawsze czytam :P

Jeśli mogę wziąć zdjęcia i tekst z linków, które podałaś, to jutro wieczorkiem bym im porobiła troszkę ogłoszeń. Co prawda całkiem wyszłam z wprawy... ale coś tam wydłubię.

Mogę dopiero wieczorem, bo muszę zbudować zagrodę dla jeży. Nie mam pojęcia jak to zrobić, a M nie pomoże, bo ciągle narzeka i rzuca tekstami w stylu "twoje małpy, twój cyrk" ... czy jakoś tak podobnie :roll: Źle mi jest i mam pustkę w głowie :|

I powiem Ci, że Ufinka jest wielką pociechą :P Starsze koty są takie ... nie wiem do końca jak to określić, bo mi słowo uciekło ... może dekadenckie ? A Ufi tryska pozytywną energią, gania za kulkami z folii aluminiowej, zawzięcie walczy z ośmiorniczką od Ciebie (przetrwała jak dotąd :wink: ), gania jak oszalała po schodach. Dziś zepchnęła Osamę ze stołu :roll: Do Ozziego podchodzi z należnym kocurowi szacunkiem i tylko go delikatnie nawęsza. Taka maleńka, czarna iskierka :P
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Czw mar 29, 2012 22:42 Re: Nemisiowe Okruszki-cmentarne szczeniaczki do ADOPCJI str

Założyłam wątek na Dogo

http://www.dogomania.pl/threads/225399- ... 85-o-pomoc

Prosimy o zaglądanie :P
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Czw mar 29, 2012 22:50 Re: Nemisiowe Okruszki-cmentarne szczeniaczki do ADOPCJI str

To my bardzo dziękujemy i tez prosimy o zaglądanie. Sami też będziemy w miarę możliwości czasowych. Niestety w pracy nadeszły duże ograniczenia i 8 godzin stracone bezpowrotnie :evil:

Nemi, masz ode mnie wszelkie upoważnienia do rozporządzania tą hałastrą :mrgreen: moimi danymi i telefonami również. Teksty możesz brać skąd Ci się tylko podoba . Bardzo dziękuję za nieocenioną pomoc :1luvu:

Aha . I jeszcze dodam, że M to był zawsze taki fajny M, i niech sie przestanie wygłupiać, bo mu szczeniaka podeślę :mrgreen:

jasdor

Post » Pt mar 30, 2012 20:04 Re: Nemisiowe Okruszki-cmentarne szczeniaczki do ADOPCJI str

Megana pisze:Czujność, czujność przede wszystkim, moja pani... :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Pt mar 30, 2012 20:06 Re: Nemisiowe Okruszki-cmentarne szczeniaczki do ADOPCJI str

Ufo wylądowało????!!

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt mar 30, 2012 20:08 Re: Nemisiowe Okruszki-cmentarne szczeniaczki do ADOPCJI str

Megana pisze:Ufo wylądowało????!!

Najprawdziwsze z prawdziwych :ryk:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pt mar 30, 2012 20:15 Re: Nemisiowe Okruszki-cmentarne szczeniaczki do ADOPCJI str

Poszło 5 szczeniaczków i duża sunia !!!! :ok:
Będę później

jasdor

Post » Pt mar 30, 2012 20:22 Re: Nemisiowe Okruszki-cmentarne szczeniaczki do ADOPCJI str

Bardzo się cieszę :piwa: Mam nadzieję, że reszta też szybko znajdzie domki :ok:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

[poprzednia][następna]