DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 17, 2009 22:43

kalair pisze:Gratuluję zakupu! Pokaż je! :D

Może przy okazji, kiedy wreszcie zrobię i będę wrzucała w kompa fotki Basi.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw cze 18, 2009 6:41

Czekam więc! :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw cze 18, 2009 6:54

Dobry :lol:
Tym razem jeszcze z domu, musiałam wcześniej wstać.
Wstać, żeby dobry list motywacyjny napisać :wink: ...

W pracy będzie kociołek, więc chyba do wieczora, pa.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw cze 18, 2009 7:04

Wielbłądzio pisze:Dobry :lol:
Tym razem jeszcze z domu, musiałam wcześniej wstać.
Wstać, żeby dobry list motywacyjny napisać :wink: ...

W pracy będzie kociołek, więc chyba do wieczora, pa.

Na pewno uda Ci się odezwać. :D
Miłej pracy!

Masz coś innego na oku? :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw cze 18, 2009 8:27

Mam, ale na razie cicho sza, specjalnie się nie łudzę na zapas... :roll:

Wielbłądzio

Post » Czw cze 18, 2009 8:40

Oki, cicho sza, ale kciuki i tak potrzymam :ok:
I witam w ten piekny słoneczny poranek :mrgreen:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw cze 18, 2009 8:40

Witam.

Ta-co-nie-ma-dziś-w-pracy-czasu :oops:

Wielbłądzio

Post » Czw cze 18, 2009 14:39

Mam czas :roll:
Tak naprawdę to siedzę i od kilku godzin się opieprzam, a robota czeka :oops: Ale mam wymówkę: głowa mnie boli, naprawdę :twisted:
Ktoś chciał mi sprawić przyjemność, rano dostałam duże pudełko Ferrero Rocher i żeżarłam już cztery, każda po około sto kalorii, czyli razem całkiem niezła kolacja :crying:
A tak poza tym: nie bardzo wyobrażam sobie pracę, w której naprawdę będzie co robić, tak jak na przykład w mojej poprzedniej :strach: Tu płacą mi (mało, bo mało - ale zawsze to lepiej niż zdychać w domu z depresji) właściwie za obecność... i jeszcze jedzenie dają...

Jakoś tak smutno, mimo sukienki i wysokich obcasów :(

Wielbłądzio

Post » Czw cze 18, 2009 15:41

Wielbłądzio pisze:A tak poza tym: nie bardzo wyobrażam sobie pracę, w której naprawdę będzie co robić, tak jak na przykład w mojej poprzedniej :strach: Tu płacą mi (mało, bo mało - ale zawsze to lepiej niż zdychać w domu z depresji) właściwie za obecność...

A ja nie wyobrażam sobie pracy gdzie można się poopieprzać... ;-)

Uśmiechnij się, jutro będzie lepiej :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Czw cze 18, 2009 18:43

Wielbłądzio pisze:Ale tym drugim też mogłabyś się tu pochwalić :wink: No albo chociaż tą wyprawioną czekoladowoczarną skórką, jeśli jej prawowity właściciel rzeczywiście niedawno poległ :roll:

Plus gratis ;) Nie chce mi się domyślać w tym kodzie, na którym zdjęciu jest ten brzydki biały kot ;) Siupsiupek dokonał dziś wyczynu swojego życia. Zawsze spoglądał z zazdrością i niedowierzaniem na Ziutka spacerującego po barierce. Parę razy już tam wlazł. Nie, nie wskoczył z ziemi tak jak Ziutek, ale wlazł z fotela. Nie udawało mu się jednak opanować trudnej sztuki łażenia po barierce wśród splotów siatki. Aż do dziś.
ObrazekObrazek ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt cze 19, 2009 8:08

Obrazek :wink: :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt cze 19, 2009 9:03

genowefa pisze:
Wielbłądzio pisze:Ale tym drugim też mogłabyś się tu pochwalić :wink: No albo chociaż tą wyprawioną czekoladowoczarną skórką, jeśli jej prawowity właściciel rzeczywiście niedawno poległ :roll:

Plus gratis ;) Nie chce mi się domyślać w tym kodzie, na którym zdjęciu jest ten brzydki biały kot ;) Siupsiupek dokonał dziś wyczynu swojego życia. Zawsze spoglądał z zazdrością i niedowierzaniem na Ziutka spacerującego po barierce. Parę razy już tam wlazł. Nie, nie wskoczył z ziemi tak jak Ziutek, ale wlazł z fotela. Nie udawało mu się jednak opanować trudnej sztuki łażenia po barierce wśród splotów siatki. Aż do dziś.
ObrazekObrazek ObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Faktycznie, niezwykle brzydki ten biały kot :mrgreen: Podobnie zresztą jak wszystkie pozostałe widoczne na zdjęciach :wink:

A nie mówiłam, że Siupeczek posiada jednak jakieś śladowe ilości szarych komórek i odrobinę sprytu...? Plusik gdziekolwiek nie chce wliźć/wskoczyć, to albo spada jak rozklapciana gruszka, albo się nie mieści, albo nie wie od której strony itp. itd. Ale i tak najgorzej wypada spadanie na tyłek po nieudanej próbie wskoczenia pod sufit w kuchni w wykonaniu spasionej Czarnej Żaby :roll: ...

Wielbłądzio

Post » Pt cze 19, 2009 9:17

Wczoraj po południu standardowo umarłam.
Już w autobusie byłoby mi tak słabo, że ledwo nie padłam z nóg :roll: , nie dałam rady wejść do Reala po zakupy, a po przekroczeniu progu mieszkania zdołałam tylko wyczyścić kuwety, zmyć tapetę i padłam... Ocknęłam się dzisiaj tuż przed siódmą rano :roll:
Chyba czasami trzeba spać... Tym bardziej, że w ten weekend mam w poważnych planach bycie na nogach i poza domem.

A Baśka jest kochana. Dziś rano pomagała mi przy malowaniu rzęs, chyba chciała wyczesywać z nich grudki tuszu tym swoim zadartym powiewającym burym ogonem :wink: No albo chciała, żebym jej też zrobiła poranny make-up, ale na to niestety zabrakło mi czasu :wink:

Wku... rza mnie coraz bardziej to chroniczne zmęczenie, a jednocześnie w żaden sposób nie mogę się od niego uwolnić :( Żebyście wiedziały, ile ja mam na biurku nowiutkich ciekawych nieprzeczytanych książek, jakie góry kolorowych i kociarskich babskich pism, ile płyt z nieobejrzanymi filmami... Wstyd mi strasznie przed samą sobą, że tak się zaprymitywiłam kulturalnie, jedyną moją 'ambitną' nocną rozrywką stało się ubieranie bimbolaleczek :oops:
W przyszłym tygodniu chyba pójdę do teatru :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pt cze 19, 2009 10:09

Mały OT: Genowefo, Ziutek jest przepiękny!! czarnuchy górą :D
Wielbłądziu, ty na pewno nie masz anemii? albo zapalenia płuc? ;) (wiem, że to głupia sugestia, ale ja się tak czułam po zapaleniu płuc...:) )

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pt cze 19, 2009 10:19

Oba chłopaki Genowefy są :1luvu: , nic nie ujmując babom :wink:

A co ja mam lub czego nie mam to nie wiem, ale wyniki krwi niby całe w porządku :roll: Nie wiem, teraz czuję się już znacznie lepiej psychicznie - czy to możliwe, żeby pomimo tego nadal wykańczały mnie różne skumulowane nerwy :roll: ? Mam tego dosyć, chciałabym i fizycznie wreszcie stanąć na nogi, przecież to nie jest życie :( ...

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]