Lemoniada pisze:Że się tak dyskretnie spytam: Czy ktoś może mi powiedzieć którego marca Femka obchodzi urodziny?
ja wiem
Moderator: Estraven
Lemoniada pisze:Że się tak dyskretnie spytam: Czy ktoś może mi powiedzieć którego marca Femka obchodzi urodziny?
moś pisze:Bardzo doglebnie podkreslilas i ladnie stylistycznie, tylko nie zrozumialam sedna
Adrianapl pisze:Lemoniada pisze:Że się tak dyskretnie spytam: Czy ktoś może mi powiedzieć którego marca Femka obchodzi urodziny?
ja wiem
Lemoniada pisze:Adrianapl pisze:Lemoniada pisze:Że się tak dyskretnie spytam: Czy ktoś może mi powiedzieć którego marca Femka obchodzi urodziny?
ja wiem
Powiedz
Adrianapl pisze:Lemoniada pisze:Adrianapl pisze:Lemoniada pisze:Że się tak dyskretnie spytam: Czy ktoś może mi powiedzieć którego marca Femka obchodzi urodziny?
ja wiem
Powiedz
chyba sie boje
Lemoniada pisze:Adrianapl pisze:Lemoniada pisze:Adrianapl pisze:Lemoniada pisze:Że się tak dyskretnie spytam: Czy ktoś może mi powiedzieć którego marca Femka obchodzi urodziny?
ja wiem
Powiedz
chyba sie boje
Mnie? Przecież ja nie gryzę

Adrianapl pisze:Lemoniada pisze:Adrianapl pisze:Lemoniada pisze:Adrianapl pisze:Lemoniada pisze:Że się tak dyskretnie spytam: Czy ktoś może mi powiedzieć którego marca Femka obchodzi urodziny?
ja wiem
Powiedz
chyba sie boje
Mnie? Przecież ja nie gryzę
Femki sie boje

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 45 gości