Drahma pisze:Tia, chłopczysko 100% i chyba ma już domek, tylko narazie ciiiichooo chyba pierwszy raz udało mi sie coś upchnąć na pniu![]()
Tomkowi??

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Drahma pisze:Tia, chłopczysko 100% i chyba ma już domek, tylko narazie ciiiichooo chyba pierwszy raz udało mi sie coś upchnąć na pniu![]()
Drahma pisze:Kolorek superaśny, koty na fotach faktycznie znudzone.
A Pan elektryk nie chciał zostać dłużej (wiesz jeszcze jedna para rąk do pieszczenia Azorka to chyba zawsze mile widziana![]()
)
A Stefan dzisiaj rano został zabrany, nie przez Tomka (ale Tomek chyba będzie go doglądał) tylko przez moją koleżankę z Zabajki. Teraz Stefcio jest kot pełną gębą cały klub jego i oczywiście własna Duża, z którą sie dzieli z taką koleżanką w czarnym fraku, jak będe w poniedziałek w klubie to zdam relację jak Stefo.
Aga86 pisze:To kolor odważny.
Ale ładnie wygląda.
U nas Aga ma w pokoju tez bardziej nasycony kolor - złamany pomarańcz i super to wygląda z meblami koloru wiśnia i sofa w kolorze kiwi.
moś pisze:Gattarko, bardzo ladny kolorek, uwielbiam pomaranczowe odcienie.Mamy taka kanape, fotel i zaslony i zyrandol w pokoju.Do tego zielone sciany.
jak bedziesz miala chwile to zajrzyj do plaskatych- masz z dzis dedykacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości