Moderator: Estraven

klaudiafj pisze:
Gosiagosia pisze:Ja wolę Twoje zdjęcia, są wesołe lub tajemnicze. A sesje z Marysią i Kitusią zawsze są świetne.
klaudiafj pisze:
Pozdrawiamy Was Kochane cieplutko w ten zimoey dzionek, a Dziewuszki całujemy! 
No to jak Kitusia zaczepia, to normalne że oberwalabym po nosku -dziewczynki ustalają granice zabawy

aannee99 pisze:klaudiafj pisze:
Idealne zdjęcie,szalenie mi się podoba!!!!!!!![]()
Klaudia,co do smakoli w labiryncie czy innych zabawkach tego typu,to ostatnio w tv było o otyłych zwierzętach,że bardzo często błędem właścicieli jest to,że dają te różne smakołyki futrzakom,a od nich tyją. Wypowiadał się specjalista,że w takich zabawkach normalna karma powinna być,taka jaką zwierzak je na co dzieńMówili też o tym,że często jest ten problem,że potem futrzak nie zawsze chce jeść karmę,że wybrzydza,bo czeka na smakołyki
Co do smakołyków masz rację - na opakowaniu pisze, że tylko 20 szt dziennie i o tyle zmniejszyć porcje karmy. Moja jak miały w labiryncie wsypane 3 saszetki smakołyków to karmy już wcale nie jadły, żywiły się tylko smakołykami :/ Ale jak dam tam karmę to za mało jej będą jadły... więc tak źle i tak nie dobrze. Jak dam do labiryntu karmę i w misce to labirynt będzie stał. Obecnie koty jedzą Friskis - to numer 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości