NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za TM:-(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 13, 2012 20:54 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

jasia0245 pisze:Zdjęcia śliczne, ale pomocne masz te zwierzaki. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dziękuję za komplement, ale myślę, ze te moje zdjęcia to raczej przeciętne, jedynie OBIEKTY na nich całkiem, całkiem :wink:
No i oczywiście PRACOWITE jak nie wiem co :mrgreen: :ryk: :1luvu:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Sob paź 13, 2012 21:31 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Dzisiaj miałam mało czasu na zajrzenie do Was Dziewczyny, nie byłam na żadnym wąteczku :oops:
Pracowałam...mocno....ciężko....bom pracowite dziewczę :mrgreen:
Prasowanie...wypucowanie całej lodówki - czego nienawidzę....zrobienie jednego przodu sweterka...malowanie kolejnego obrazka...
Wszystko naraz :mrgreen:
Tak mnie naszło, niestety...tak czasami mam :mrgreen:

Sweterek będzie dłuzszy, taki niby płaszczyk (ale kiedy go skończę, tego nie jest w stanie przewidzieć żadna wróżka...podobnie z obrazkiem)
Przodzik...
Obrazek

Rozpoczęty obrazek...
Obrazek

Łobuz...
Obrazek

Kropeczka na luzie...
Obrazek

Noc w noc...nos w nos...
Obrazek

Tak przeglądałam swoje zdjęcia w moim wątku i stwierdziłam, że na wszystkich zdjęciach mam ciągle tę samą pościel :ryk: :ryk:
Przysięgam!
Mam jeszcze inne komplety!
Niebawem pościel zmienię!!! :wink: :mrgreen: :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Sob paź 13, 2012 21:49 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Obrazek
Witamy w sobotni wieczór ^^

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Sob paź 13, 2012 21:53 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Witam sobotnio i deszczowo. I serdecznie.
AnnAArczyK pisze:Tak przeglądałam swoje zdjęcia w moim wątku i stwierdziłam, że na wszystkich zdjęciach mam ciągle tę samą pościel :ryk: :ryk: Przysięgam! Mam jeszcze inne komplety! Niebawem pościel zmienię!!! :wink: :mrgreen: :ryk: [/size][/i]

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Kto tu na posciel patrzy ja takie cuda sa do ogladania! :1luvu:

RAnia

Od: Sob mar 08, 2008 3:56

Post » Nie paź 14, 2012 9:18 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

AnnAArczyK pisze:(...)...wypucowanie całej lodówki - czego nienawidzę....zrobienie jednego przodu sweterka...malowanie kolejnego obrazka...
Wszystko naraz :mrgreen:
Tak mnie naszło, niestety...tak czasami mam :mrgreen:

Sweterek będzie dłuzszy, taki niby płaszczyk (ale kiedy go skończę, tego nie jest w stanie przewidzieć żadna wróżka...podobnie z obrazkiem)

Zwierzaki śliczne (pościel zupełnie nieważna :lol: ), widać, że .... rozpieszczone :D ale jak tu takich słodziaków nie rozpieszczać ?
:) AnnAArczyK :) czasami gdy tu zaglądam, to muszę sprawdzić, czy to przypadkiem nie mój wątek :wink:
- też nie cierpię mycia lodówki i odmrażania zamrażalnika :evil:
- też ciągle coś dziergam na drutach lub na szydełku (a najdłużej mi schodzi na wykończaniu robótki :oops: )
- też czasami próbuję malować obrazki, ale kiedyś, kiedyś mi to lepiej wychodziło i "siem jakoś zniechęcom" :(
- też kocham kwiatki i mogę ciągle koło nich "robić"
- też kocham zwierzaki i jestem panikara, gdy któreś kichnie czy "puści pawia" :roll:
- też tak mnie nachodzi i tak czasami mam ..... :mrgreen:
Do tego "pochłaniam" niezliczone ilości książek i lubię czasami "zaliczyć" szyfrokrzyżówkę :)
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Nie paź 14, 2012 9:21 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Najważniejsze to te obiekty na pościeli. Lunka jest śliczna, kropka również, Pers to lubię bo jakby był mój, no i młody rozrabiaczek super - gość. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Nie paź 14, 2012 15:54 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Foty rozbrajające, Żuczek jaki ma fajowy brzuszek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Nie paź 14, 2012 21:03 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Lilka Mrau pisze:Obrazek
Witamy w sobotni wieczór ^^

Też się witamy, tylko całą dobę póżniej :ok: :1luvu:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Nie paź 14, 2012 21:04 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

RAnia pisze:Witam sobotnio i deszczowo. I serdecznie.
AnnAArczyK pisze:Tak przeglądałam swoje zdjęcia w moim wątku i stwierdziłam, że na wszystkich zdjęciach mam ciągle tę samą pościel :ryk: :ryk: Przysięgam! Mam jeszcze inne komplety! Niebawem pościel zmienię!!! :wink: :mrgreen: :ryk: [/size][/i]

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Kto tu na posciel patrzy ja takie cuda sa do ogladania! :1luvu:

Cuda? :ryk:
Może i tak, tylko żeby ten najmłodszy Cudak był troszkę grzeczniejszy :mrgreen:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Nie paź 14, 2012 21:05 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Kotina pisze:
Kotina pisze:

......Zwierzaki śliczne (pościel zupełnie nieważna :lol: ), widać, że .... rozpieszczone :D ale jak tu takich słodziaków nie rozpieszczać ?
:) AnnAArczyK :) czasami gdy tu zaglądam, to muszę sprawdzić, czy to przypadkiem nie mój wątek :wink:
- też ciągle coś dziergam na drutach lub na szydełku (a najdłużej mi schodzi na wykończaniu robótki :oops: )
- też czasami próbuję malować obrazki, ale kiedyś, kiedyś mi to lepiej wychodziło i "siem jakoś zniechęcom" :(
- też kocham zwierzaki i jestem panikara, gdy któreś kichnie czy "puści pawia" :roll:
Do tego "pochłaniam" niezliczone ilości książek i lubię czasami "zaliczyć" szyfrokrzyżówkę :)
[/quote]

Witaj Kotinka :1luvu:
A wiesz, ja też mam kota na punkcie książek i krzyżówek? :D
Może Ty moja Siostra jesteś, co? :wink: :ryk:
Bo wiesz Kropeczka znalazła na forum prawie-brata, ja mogę mieć Siostrę!
Co do wykańczania prac ręcznych to cierpię...oj jak ja cierpię....i dlatego staram się je konczyć w miarę szybko :D
Na dowód, że czasem cosik konczę :mrgreen:
ObrazekObrazek ObrazekObrazek
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Nie paź 14, 2012 21:05 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

jasia0245 pisze:Najważniejsze to te obiekty na pościeli. Lunka jest śliczna, kropka również, Pers to lubię bo jakby był mój, no i młody rozrabiaczek super - gość. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Masz rację :D , dla nas najważniejsze są zwierzaki :1luvu:
Szukałam Twojego wątka, chyba cosik znalazłam :wink:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Nie paź 14, 2012 21:06 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Miraclle pisze:Foty rozbrajające, Żuczek jaki ma fajowy brzuszek :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kochana, nie tylko fajowy brzuszek i...charakterek też :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Nie paź 14, 2012 21:58 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Dzierganie , malowanie :ok: ktoś tu bardzo utalentowany jest :ok: Ślicznie ..

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pon paź 15, 2012 6:22 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

AnnAArczyK pisze:
Kotina pisze:
Kotina pisze:

......Zwierzaki śliczne (pościel zupełnie nieważna :lol: ), widać, że .... rozpieszczone :D ale jak tu takich słodziaków nie rozpieszczać ?

Witaj Kotinka :1luvu:
A wiesz, ja też mam kota na punkcie książek i krzyżówek? :D
Może Ty moja Siostra jesteś, co? :wink: :ryk:
Bo wiesz Kropeczka znalazła na forum prawie-brata, ja mogę mieć Siostrę!
Co do wykańczania prac ręcznych to cierpię...oj jak ja cierpię....i dlatego staram się je konczyć w miarę szybko :D
Na dowód, że czasem cosik konczę :mrgreen:
ObrazekObrazek ObrazekObrazek[/quote]

:1luvu: :1luvu:
AnnAArczyK, chciałabym mieć taką siostrę jak Ty, wiele mamy wspólnego :D Z moją siostrą w ogóle się nie dogadujemy. Wszystko nas dzieli, inne zainteresowania, inne priorytety - co dla niej ważne dla mnie nieistotne i na odwrót. Raz byłyśmy razem z naszymi małymi dziećmi na wczasach - ledwo wytrzymałam 2 tygodnie. Teraz rzadko się widujemy, bo za dużo nas dzieli, a za mało łączy, a czas - niestety - pracuje na naszą niekorzyść.
Obrazki podobają mi się - masz talent. Szkoda, że widać je takie malutkie. Jak znajdę to prześlę Ci namalowanego przez mnie konia - obrazek :) pochwalę się
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Pon paź 15, 2012 12:26 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

lidka02 pisze:Dzierganie , malowanie :ok: ktoś tu bardzo utalentowany jest :ok: Ślicznie ..

Eee, żeby zaraz talent - jam amatorka jezdem :mrgreen:...
To tak... z nudów... :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

[poprzednia][następna]