SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 06, 2012 12:58 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sty 06, 2012 13:29 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt sty 06, 2012 14:14 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

ale się porobiło... witajcie ponownie...

vip0 pisze:Dziewczyny, co jeszcze mogę wziąć oprócz gripexu i herbaty z malinami, żeby mnie postawiło na nogi?

już ci dziewczyny napisaly... mleko, miód, czosnek... można jeszcze masełko ;)
i wit c, względnie rutinoscorbin i polopirynka....
i łóżeczko do wygrzania.....
zdrowiej cioteczka.... :piwa:
ooo jeszcze możesz grzane piwo z sokiem z cytryny i miodem i też do łózka.....

idę jakiś obiadek zjeść i wrócę.....
co prawda kaszel mam taki, że dziękuję bardzo..... chyba plucka mi uciekają ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Pt sty 06, 2012 14:42 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Na gardło dobry jest kogiel mogiel z wyciśnięta całą cytryną. Je sie toto po troszeczku ale długo. Siostra tak sobie uciekła przed wycinaniem migdałów.

I jeszcze chciałabym prosić - zajrzyjcie do tego watku, pomocy potrzebują i starsze i młode koty, bo wspaniała opiekunka jest bardzo chora:(
viewtopic.php?f=1&t=137639&start=0

Tangerine, która założyła wątek jest wolontariuszką naszego katowickiego schroniska ale tym razem chodzi o koty w potrzebie z domu.
W takich przypadkach zawsze myślę o moich kotach co z nimi będzie:(
Zwłaszcza tymi starszymi, które całe życie spędziły razem:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt sty 06, 2012 19:01 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Gosiu, jesteśmy, rozumiemy i czekamy :1luvu: :ok:

Ale wrzuć czasem zdjęcia Punia...i Michalinki...i reszty... :wink:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt sty 06, 2012 20:29 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Jestem, cioteczki, właśnie wstałam :D .
Spałam jak kamień, nic mnie nie budziło, o bożym świecie nie wiedziałam.
To znaczy razem spaliśmy, ja i Plam.
Co prawda Aluś albo Punio mają większą powierzchnie grzejną, ale Puniowi się nudzi na łóżku po pięciu minutach, a Aleczek jeszcze nie łóżeczkowy :mrgreen: . O Zofii nie wspominam, bo przy niej to bym gucio pospała, dziewczyna ma adhd najwyraźniej :evil: .
No więc tak, mokre mam wszystko i wszędzie, tak, że jak wstałam, to musiałam się szybko przebrać...ale chyba powoli choróbsko się wypaca. W pysiu sahara, głowa jeszcze boli, ale ku dobremu idzie.

Marysiu, zdjęcia obiecuję, ale już chyba nie dziś :( ...ja w sumie to na bieżąco robię i zaraz wstawiam, no a dziś to nie bardzo mogłam.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt sty 06, 2012 20:31 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:Jestem, cioteczki, właśnie wstałam :D .
Co prawda Aluś albo Punio mają większą powierzchnie grzejną, ale Puniowi się nudzi na łóżku po pięciu minutach, a Aleczek jeszcze nie łóżeczkowy :mrgreen: . O Zofii nie wspominam, bo przy niej to bym gucio pospała, dziewczyna ma adhd najwyraźniej :evil: .
No więc tak, mokre mam wszystko i wszędzie, tak, że jak wstałam, to musiałam się szybko przebrać...ale chyba powoli choróbsko się wypaca. W pysiu sahara, głowa jeszcze boli, ale ku dobremu idzie.

Marysiu, zdjęcia obiecuję, ale już chyba nie dziś :( ...ja w sumie to na bieżąco robię i zaraz wstawiam, no a dziś to nie bardzo mogłam.

zdrówka zycze :piwa:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt sty 06, 2012 20:41 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

kotx2 pisze:

i już jesteś...czarownicą :?: :lol:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pt sty 06, 2012 20:42 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

puszatek pisze:
kotx2 pisze:

i już jesteś...czarownicą :?: :lol:

8)
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt sty 06, 2012 20:47 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Małgoś, dobrze że lepiej ale nie przesadzaj... zapodaj sobie kolejną dawkę specyfikow i do łóżka....

Ruduś sie pogniewał na mnie...
siedział u mnie na kolanach a ja mówię do niego, że grubas jest i brzuszysko mu się robi...a ten mnie cap w policzek 8O
co prawda nie drasnął mnie nawet, ja się wystraszyłam chyba bardziej... ale chyba się obraził na mnie, że mu od grubasów wymyślam :ryk:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pt sty 06, 2012 20:56 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:Małgoś, dobrze że lepiej ale nie przesadzaj... zapodaj sobie kolejną dawkę specyfikow i do łóżka....

Ruduś sie pogniewał na mnie...
siedział u mnie na kolanach a ja mówię do niego, że grubas jest i brzuszysko mu się robi...a ten mnie cap w policzek 8O
co prawda nie drasnął mnie nawet, ja się wystraszyłam chyba bardziej... ale chyba się obraził na mnie, że mu od grubasów wymyślam :ryk:

Dziewczyno, ale żeś narobiła 8O :!:
To Ty nie wiesz, że się takich rzeczy nie mówi kotu, a zwłaszcza kotu- facetowi?
Przegwizdałaś sobie na całego.
Jak ja wymyślam Puśkowi od grubasów, to się potrafi obrazić nawet na pół dnia.
I przez ten czas konsekwentnie i uparcie mnie ignoruje.

Basiu, Patrycjo- witam cioteczki pięknie :D !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt sty 06, 2012 20:58 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

zdrowia, zdrowia, dużo zdrowia Małgosiu :ok: :ok: :ok: :D
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pt sty 06, 2012 21:01 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

puszatek pisze:zdrowia, zdrowia, dużo zdrowia Małgosiu :ok: :ok: :ok: :D

A tam, Basia, dam radę...jeszcze ze trzy takie kuracje wstrząsowe i po ptokach :ok:
Ale dziękuję :1luvu: .

Lidziu, Taizu- witam również i dziękuję, że cioteczki zajrzały :1luvu: .
Alu- dobry wieczór :1luvu: .

vip

Post » Pt sty 06, 2012 21:06 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

vip0 pisze:To Ty nie wiesz, że się takich rzeczy nie mówi kotu, a zwłaszcza kotu- facetowi?
Przegwizdałaś sobie na całego

no już wiem, że się nie mówi...
ale chyba foch przeszedł bo dał sobie uszy wyczyścić i nawet nie fukał...
a teraz śpi u nas w nogach ;)

Gosiek zapodaj miksturkę i do łózka.... ;)

ja się zbieram do spania

spokojnej nocy dla wszystkich cioteczek :ok:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pt sty 06, 2012 21:09 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:
vip0 pisze:To Ty nie wiesz, że się takich rzeczy nie mówi kotu, a zwłaszcza kotu- facetowi?
Przegwizdałaś sobie na całego

no już wiem, że się nie mówi...
ale chyba foch przeszedł bo dał sobie uszy wyczyścić i nawet nie fukał...
a teraz śpi u nas w nogach ;)

Gosiek zapodaj miksturkę i do łózka.... ;)

ja się zbieram do spania

spokojnej nocy dla wszystkich cioteczek :ok:

A zapodam zaraz, a łóżeczka też jeszcze nie odmówię :mrgreen: .
Dobranoc, Asiu, śpij dobrze, zdróweczka dla Ciebie i Twoich dziewczyn :D :ok: !

vip

[poprzednia][następna]