Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 19, 2009 10:09 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Dzisiaj mija 11 miesięcy... [*] :cry:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon paź 19, 2009 13:45 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Zawsze będziesz w moim sercu Kasieńko :cry: [*]

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Pon paź 19, 2009 15:21 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Dotarłam,ale na smutną rocznicę :(
Aniu,przytulkam mocno
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon paź 19, 2009 20:37 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

kasia86 pisze:Dzisiaj mija 11 miesięcy... [*] :cry:

Obrazek Obrazek

Piękna koteczka! :1luvu: Kasieńko, światełko dla Ciebie ['] Śpij spokojnie.
Aniu, przytulam bardzo, bardzo mocno! Ja będę mieć za dwa dni bardzo smutną rocznicę :cry:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Wto paź 20, 2009 7:52 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Zapomniałam napisać, że w niedziele byłam w lecznicy z Bunia i Lusią.
U Buni nie podoba mi sie jej bardzo przerzedzone futerko na brzuszku, ale jest wszystko dobrze. Dostały preparat omegan i mam wszystkim dawać raz dziennie.
Lusia dostała steryd na astmę.

Co do moich bezdomniaczków, to ta stara kotka ma tylko jednego kla na przodzie i dlatego ten język jej tak wystaje, bo nie ma na czym się zaprzeć. Kotka ma też anemię i będzie dostawała ascofer. W piątek lub sobotę zostanie z powrotem wypuszczona na wolność.
Teraz chodzę karmić pozostałe wieczorem, i już od dwóch dni nie wdziałam Agatki. Wczoraj Ta Ozinka siedziała pod krzakiem i czekała, a ja myślałam, że pochowane są w komórkach. Zawsze je wołam i dopiero przylatują, a tu wczoraj niespodzianka. :)
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto paź 20, 2009 9:01 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Malutka Sisi jest już po usunięcia oczka i ma tymczas u magdaradek :1luvu:
Oto nowy wąteczek Księżniczki
viewtopic.php?f=1&t=102042&start=0
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto paź 20, 2009 9:41 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Oj to bardzo się cieszymy, że Sisi już na tymczasiku. :1luvu:

A co będzie z Bambo- Misiaczkiem?

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Wto paź 20, 2009 10:00 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Bardzo mi przykro Aniu :(
Kasieńko, brykaj szczęśliwa z Psotusiem, Popiołkiem i wszystkimi Słoneczkami za TM [']

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto paź 20, 2009 10:14 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Kasia bryka szczesliwa i bez bolu za TM z kotkiem Felkiem i Misia :)
To nic ze my tesknimy!

A co dalej z bezdomniaczkami??Bambo?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Wto paź 20, 2009 11:57 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Watek Bambo na kociarni
viewtopic.php?f=13&t=100878
i drugi na kotach
viewtopic.php?f=1&t=100877 założony przez naszą kochana Gibutkową. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto paź 20, 2009 18:13 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

A ja się cieszę, bo udało mi się namówić pewną osobę na sterylkę aborcyjną jej kotki, którą znalazła jako nastą na ulicy, a której wcześniej lekarz odmówił sterylki. Kicia jest już po zabiegu i czuje sie dobrze. :)
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto paź 20, 2009 19:05 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

kasia86 pisze:A ja się cieszę, bo udało mi się namówić pewną osobę na sterylkę aborcyjną jej kotki, którą znalazła jako nastą na ulicy, a której wcześniej lekarz odmówił sterylki. Kicia jest już po zabiegu i czuje sie dobrze. :)

Gratuluję :!: :D
To naprawdę wielki sukces :D

A Kasieńki też tak żal... :cry:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Wto paź 20, 2009 19:43 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Czasem ludzie użyja mózgu!
Oby takich ludzi częściej udało sie namówic na sterylke-wtedy nie byłoby tyle biednych ,domowych kotek wywalonych w ciąży na ulice!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto paź 20, 2009 20:50 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Dobry wieczór Aniu! Strasznie mi przykro, że starej kotce nie udało się znaleźć domku :( Dobrze, że chociaż już rodzić nie będzie... Przytulam mocno! :1luvu:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Śro paź 21, 2009 6:13 Re: Nasza kocia rodzinka. Niunia i Gagusia (FeLV+) :(

Aniu :ok:
A jak Twoje futerka sie miewają?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]