sweet-a pisze:Witaj Haniu - dasz rade
gdzie znaczy w jakiej branży czy gdzie przeszukuje ofertycatawba pisze:Sweet-a a w czym szukasz pracy?
Witaj Aniu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sweet-a pisze:Witaj Haniu - dasz rade
gdzie znaczy w jakiej branży czy gdzie przeszukuje ofertycatawba pisze:Sweet-a a w czym szukasz pracy?
wania71 pisze:Linie lotnicze, Anglicy, program do rezerwacji...I co Ty byś dziewczyno robiła na tej wsi???
Powodzenia! Zaproszenie jest aktualne, a wakacje, to nawet lepiej, bo jeśli chodzi o atrakcje marcowe, to jedynie - zapasy w błocie.
ze szkoły średniej jestem technikiem agrobizesu, studiuje politologie specjalizacja administracja publiczna czyli pracownik biurowy bym była zadowolonacatawba pisze:sweet-a pisze:Witaj Haniu - dasz rade
Witaj Aniumiałam na myśli branżę
sweet-a pisze:ze szkoły średniej jestem technikiem agrobizesu, studiuje politologie specjalizacja administracja publiczna czyli pracownik biurowy bym była zadowolonacatawba pisze:sweet-a pisze:Witaj Haniu - dasz rade
Witaj Aniumiałam na myśli branżę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter i 180 gości