Denis, Muff. Po remoncie!!!! Fotki- str. 69!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 11, 2008 7:53

Ludzie rzadko odwiedzający swoje wątki łączmy się! :lol:

PrzemekK

Od: Sob gru 09, 2006 19:56

Post » Śro cze 11, 2008 10:10

Dziewczyny, zamiast wielbić każdego przedstawiciela płci przeciwnej obecnego na tym forum, od razu z wyrzutami...zajrzał, fotki zamieścił, obiecał więcej, cieszcie się 8) Adaś, baran będzie dla wybrańców, ale...nic nie szkodzi, żebyś się trochę zintegrował ze Stowarzyszeniem Sąsiedzkim i poznał naszych gości z Węgier :lol:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Śro cze 11, 2008 20:48

Ależ przecież my cieszymy się z obecności przedstawicieli płci przeciwnej :twisted: :twisted:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Czw cze 12, 2008 11:15

Każdego samca zakrzykujecie na śmierć :twisted:

A dzisiaj i jutro nauka do samego rana- czyli kolejna sesja, mam nadzieję, że równie pozytywnie jak poprzednio zostanie zaliczona :lol: Uczelnia mnie ostatnio baaaardzo zawiodła, także podchodzę do tego wszystkiego zupełnie inaczej, niż poprzednio. Na spokojnie :P

Zupełnie inaczej jest jednak z cholerną Pocztą Polską, która działa mi już na nerwy. Czekamy już razem z połóweczką na X paczek, gdzie X jest najprawdopodobniej liczbą większą od 10. Książkami zbytnio się nie przejmuję, ale delikatnymi częściami zamiennymi do naszych kopiarek- już tak :evil: Przez te strajki musieliśmy zamówić te same części jeszcze raz i odebrać je osobiście. Ciekawe, czy PP zwróci nam te wszystkie poniesione koszty?! Niech ich monopol się jak najszybciej kończy i niech InPost & inna konkurencja rozrasta się szybciutko :P

FreEp

Od: Śro wrz 20, 2006 1:27

Post » Pt cze 27, 2008 18:16

Nooo, pouciekali wszyscy, czy co? :P

Powoli zbliżam się do końca sesji. Powoli zbliżam się też do poważnej choroby psychicznej związanej z nieodpartą chęcią wysadzenia głównej siedziby Poczty Polskiej :lol: Z resztą już wyszlochałem się w odpowiednim wątku na Koci-Łapci.

Sezon działkowo-grillowy oficjalnie rozpoczęty- działkowy Krówek i Bąbel bardzo dobrzy przetrwały delikatną zimę, choć o dziwo, pomimo dobrego karmienia- prawie nie urosły 8O Trochę szkoda, że musiałem pożyczyć rodzicom aparat, ale w końcu wyjechali na wakacje swojego życia i musieli mieć jakieś porządne aparacisko ;). A więc oni grzeją się gdzieś tam na końcu Europy, a my tutaj- w Warszawskich spalinach :lol:

Jeszcze 3 zjazdy na uczelni, może jakieś seminarium i też gdzieś uciekamy. No właśnie- seminaria. Parę tygodni temu wybrałem promotora, podobno według Pani prorektor- metodą "Amerykańską". Tak naprawdę oznaczało to wielki syf na uczelni, kilka list krążących wśród przeróżnych pokoi i pokoików i na przykład 40 osób u promotora, który może przyjąć jedynie 20 osób. Wnerwiłem się niemiłosiernie, gdy w TERMINIE o 8.00 rano chciałem się wpisać na listę do jedynej babeczki od specjalizacji związanej z żywieniem i co się okazało? Nie ma już miejsca, bo parę osób wpisało się tydzień i dwa tygodnie temu :evil: Trudno- agroturystyka też mi w miarę odpowiada... Jeszcze tylko chwila, jeszcze tylko rok i papa mojej ukochanej szkółce :twisted:

Ok, kończe już. Wszak nikt pewnie tego nie czyta, tylko fotki ogląda. A że fotek nie będzie jeszcze przez 3 tygodnie... :P

FreEp

Post » Pt cze 27, 2008 18:37

czyta czyta :D

Pozdrawiamy! :)
Gina,
Ariel & AKSAmitka a Iwan & Lion... [*]

wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=50579

Gina S.

Od: Śro lis 09, 2005 18:21

Post » Pt cze 27, 2008 18:47

Ja nie czytam :twisted:

Z wysadzaniem siedziby Poczty Polskiej poczekaj proszę aż podpiszą porozumienie o naszych podwyżkach, a potem to Ci nawet mogę pomóc 8)

PrzemekK

Od: Sob gru 09, 2006 19:56

Post » Pt cze 27, 2008 20:53

O!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt cze 27, 2008 21:08

FreEp pisze:Nooo, pouciekali wszyscy, czy co? :P

O, Adam się znalazł!
:twisted:

Udanej końcówki sesji :ok:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Sob cze 28, 2008 23:52

Noo, doczytałam ;)

Rzeczywiście, niezły bur... na tej Twojej uczelni. Mam nadzieję, że mimo to wszystko pójdzie dobrze. Trzymam za to kciuki :ok:

A jak z planami wakacyjnymi? Tradycyjnie Mazury? Czy macie jakieś inne pomysły?

No i koniecznie - jak juz odzyskasz aparat - wrzuć jakieś foty chłopaków 8)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Śro wrz 16, 2009 15:17 Re: Denis, Muff. Po remoncie!!!! Fotki- str. 69!

Kochani!
Wróciliśmy, potrzebujemy pomocy :( Kupiliśmy nową działkę, jak się okazało z dużą ilością kocich lokatorów...

viewtopic.php?f=13&t=100153

Jeżeli ktoś ma ochotę na cudownego kota, proszę o kontakt, informacje w wątku. Prześlijcie info po znajomych.

Wybaczcie, że ostatnio nie ma mnie na forum. U mojego dwupaka jak zawsze wszystko dobrze, nie chorujemy :) Praca dyplomowa obroniona na 5, teraz udaję się na drugi kierunek - psychotronikę...

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie!
A.

FreEp

Post » Śro wrz 16, 2009 15:27 Re: Denis, Muff. Po remoncie!!!! Fotki- str. 69!

O, witaj :D Cieszę się, że u Was wszystko OK :D
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Śro wrz 16, 2009 15:46 Re: Denis, Muff. Po remoncie!!!! Fotki- str. 69!

FreEp pisze:Kochani!
Wróciliśmy, potrzebujemy pomocy :( Kupiliśmy nową działkę, jak się okazało z dużą ilością kocich lokatorów...

viewtopic.php?f=13&t=100153

Jeżeli ktoś ma ochotę na cudownego kota, proszę o kontakt, informacje w wątku. Prześlijcie info po znajomych.

Wybaczcie, że ostatnio nie ma mnie na forum. U mojego dwupaka jak zawsze wszystko dobrze, nie chorujemy :) Praca dyplomowa obroniona na 5, teraz udaję się na drugi kierunek - psychotronikę...

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie!
A.

Nareszcie! :twisted:

Gratuluje!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia]