Rekonwalescentka dziękuje spod maminego szlafroczka za wszystkie kciuki i dobre życzenia. A mama przysięga, że moment gdy Meli wskoczyła na kanapę i położyła się obok Nuriczka był epokowy
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá György Bálint
Nuri. No oczywiście że jezdeś atrystokratę! Ja to zawsze wiedziałam. Lizam cię po uszkach i po pysiu, mój ksiąciu. Mała Ciorna Carmen
Meli. Biedmna jezdeś okropecznie, że musiał ci wet zrobiać niteczku. Nam też kiedyś zrobiał i wiemy, że to nieprzyjęmne. Mamy nadzieję że już się dobrze czujasz. Pozdrowiamy cię i lizamy po uszkach Książniczka Ofelja i Mała Ciorna Carmen
dziękujemy, mamy się dobrze, nadal nie ma naparzania łapkami w Nurisia, kubraczek jeszcze żyje, choć wieczorem założymy nowy bo ten się już rozciągnął co tworzy niebezpieczeństwo dobrania się przez panienkę tu i ówdzie jak będę jutro w pracy.
a tak sobie pusiamy
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá György Bálint