Bo możliwości przerobowe mam niestety ograniczone.
A jak papryka łatwa, to chętnie się poczęstuję przepisem

Chociaż jak casica mówi, że coś jest łatwe do przyrządzenia, to dla mnie może okazać się niemożliwe

Moderator: Estraven
casica pisze:Keczup wystawię na bazarku po powrocie, bo jak ktoś wylicytuije, to będzie trzeba wysłaćtego akurat nie lubię, tzn wysyłać.
casica pisze:moś pisze:Casica- Tam faktycznie żarcia dla pułku ułanowKiełbase sprobowalam, taka nie smażona- pycha
![]()
Ps, a to buraki![]()
Ps ps..chyba zostawilam szczoteczke do zebow
Zostawiłaś, w opakowaniuMogę Ci przysłać
redaf pisze:Foty obejrzane ze stosownym zachwytem i zazdrością.
Mój największy podziw jednakowoż wzbudziła...
...Mistrzyni Drugiego Planu
casica pisze:Jadę![]()
Zaspałam![]()
Bawcie się dobrze
edit: mój problem z Kariosem (pies) robi się z dnia na dzień poważniejszy. Podczas gdy my balowałyśmy, Justyn poszedł z córką porządkować dom przed przekazaniem. Karios warczał na nią już spoza furtki. Do Justyna się łasił i cieszył z jego przyjścia, po czym odwracał łeb i bardzo groźnie warczał na Joannę. W efekcie Justyn musiał go zamknąć. Niestety, to już druga dorosła osoba (o której wiem) w stosunku do której Karios wykazuje agresję. No nie jest fajnie.
MariaD pisze:Monostra, znajdź jakieś prehistoryczne gnaty i złom, zaproś casica na wykop i będziesz mieć blisko.
moś pisze:casica pisze:Jadę![]()
Zaspałam![]()
Bawcie się dobrze
edit: mój problem z Kariosem (pies) robi się z dnia na dzień poważniejszy. Podczas gdy my balowałyśmy, Justyn poszedł z córką porządkować dom przed przekazaniem. Karios warczał na nią już spoza furtki. Do Justyna się łasił i cieszył z jego przyjścia, po czym odwracał łeb i bardzo groźnie warczał na Joannę. W efekcie Justyn musiał go zamknąć. Niestety, to już druga dorosła osoba (o której wiem) w stosunku do której Karios wykazuje agresję. No nie jest fajnie.
Niefajnie, moze zrob tak jak radzila Maria
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 1070 gości