H&M+L.Meo umarł. Proszę o zamknięcie wątku.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 29, 2010 10:48 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Czemu nikt nie pyta, jak ja się czuję??? :twisted: Mam znowu atak gila, odetkało mi się lewe ucho, zatkało prawe :evil: . Już było lepiej - znowu charczę. Wieczorem zaczynają boleć zatoki, kładę się na chwilę i odpadam spać. W opakowaniu :roll: .
Meosio - dobrze: znowy spaliśmy przytulone "oba" (oczywiście na mojej poduszce). Szyjka ładnie zarasta futerkiem, bo był wygolony do bardzo, bardzo łysego (gdy go dostałam po operacji, to myślałam, że ma taki szeroki plaster naklejony) - cała "kryza". Kręcił rano "ósemki" - dostał najpierw 1/4 tabletki, potem śniadanie. Już nie gardzi karmą kocią 8) .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro gru 29, 2010 11:00 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Marcelibu pisze:Czemu nikt nie pyta, jak ja się czuję??? :twisted: Mam znowu atak gila, odetkało mi się lewe ucho, zatkało prawe :evil: . Już było lepiej - znowu charczę. Wieczorem zaczynają boleć zatoki, kładę się na chwilę i odpadam spać. W opakowaniu :roll: .
Meosio - dobrze: znowy spaliśmy przytulone "oba" (oczywiście na mojej poduszce). Szyjka ładnie zarasta futerkiem, bo był wygolony do bardzo, bardzo łysego (gdy go dostałam po operacji, to myślałam, że ma taki szeroki plaster naklejony) - cała "kryza". Kręcił rano "ósemki" - dostał najpierw 1/4 tabletki, potem śniadanie. Już nie gardzi karmą kocią 8) .

1. Bo tak :twisted:
2. Twoja poduszka? Twoja? :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro gru 29, 2010 11:02 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Monia jak się czujesz :?: 8)
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro gru 29, 2010 11:04 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Obydwu Koleżankom bardzo dziękuję za współczucie... :mrgreen: .

Poduszka moja - bo Meo ma kołderkę.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Śro gru 29, 2010 11:06 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

ja nie całkiem bezinteresownie ,robiłam dzis morfologię Tytkowi ,ale będę w pracy i nic się nie dowiem ,zadzwonisz wieczorkiem do mojej wetki i się dopytasz co i jak ?pięknie proszę :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 29, 2010 11:09 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

dorcia44 pisze:ja nie całkiem bezinteresownie ,robiłam dzis morfologię Tytkowi ,ale będę w pracy i nic się nie dowiem ,zadzwonisz wieczorkiem do mojej wetki i się dopytasz co i jak ?pięknie proszę :1luvu:

No pewnie. Daj mi numer, bo tamten wywaliłam.

Marcelibu

Post » Śro gru 29, 2010 11:11 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Marcelibu pisze:Obydwu Koleżankom bardzo dziękuję za współczucie... :mrgreen: .

Poduszka moja - bo Meo ma kołderkę.

:mrgreen:

Meonik nie ma poduszki?! 8O
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Śro gru 29, 2010 11:16 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Marcelibu pisze: Kręcił rano "ósemki" - dostał najpierw 1/4 tabletki, potem śniadanie. Już nie gardzi karmą kocią 8) .

:mrgreen: :ok:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Śro gru 29, 2010 11:18 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Dorota pisze:Meonik nie ma poduszki?! 8O

To jest skandal! 8)
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro gru 29, 2010 11:28 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Marcelibu pisze:
dorcia44 pisze:ja nie całkiem bezinteresownie ,robiłam dzis morfologię Tytkowi ,ale będę w pracy i nic się nie dowiem ,zadzwonisz wieczorkiem do mojej wetki i się dopytasz co i jak ?pięknie proszę :1luvu:

No pewnie. Daj mi numer, bo tamten wywaliłam.

22 863 71 26. dzięki wielkie.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro gru 29, 2010 11:45 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

Meo ma KOŁDERKĘ!!!!!!!!!!! :mrgreen: Na razie nie może mieć poduszki, bo ma rurkę i lepiej na twardszym. A w nocy i tak śpi na mojej poduszce. Specjalnie wzięłam taką płaską, żeby mu się pysio i szyjka nie zagłębiały i nie utrudniały oddychania.

Marcelibu

Post » Śro gru 29, 2010 14:46 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

:ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro gru 29, 2010 15:15 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

To ja juz sie nei zapytam jak sie Monia czuje :wink:
Uciesze sie z kolderki Meosia :mrgreen:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro gru 29, 2010 15:27 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

CoToMa pisze:

To jest skandal! 8)

Poducha dla Meonika :mrgreen:
Marcelibu , Meoniku , mocne kciuki za Wasze zdrowie :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro gru 29, 2010 15:29 Re: H&M+L. Meo - paraliż krtani, operacja się udała.

bubor pisze:
CoToMa pisze:

To jest skandal! 8)

Poducha dla Meonika :mrgreen:
(...)

Wlasnie! :twisted:

Dorota

[poprzednia][następna]