U mnie koty maja zbiorowa slabosc do wolowinki w galaretce z Bozity-mozna je obudzic z glebokiego snu po cichutku otwierajac opakowanie

Moderator: Estraven
Birfanka pisze:Pupusz mnie dobil
Wczoraj wieczorem w ostatniej chwili wyrwalam mu z zebow moja nowa welniana skarpetke, ktora wlasnie ze smakiem napoczynal
Na szczescie jestem czujna
Birfanka pisze:Kronik Trójkotnych ciag dalszy, czyli codziennosc z potworrami![]()
Pupusz mnie dobil
Wczoraj wieczorem w ostatniej chwili wyrwalam mu z zebow moja nowa welniana skarpetke, ktora wlasnie ze smakiem napoczynal
Na szczescie jestem czujna
Spac poszedl ze mna do pokoju normalnie, urok nowych chrupek juz przeminal. Rozkosznie mruczac wszedl na koldre i rozpoczal rytual deptudeptudeptu poczawszy od moich stop, po czym stopniowo posuwajac sie w gore, ulokowal sie w koncu na moich oskrzelach, kokoszac sie i mruczac jak pijany traktor, co juz zaczelo wywolywac moja wesolosc (oraz lekkie przyduszenie). Pysio mial na mojej twarzy i stwierdzilam, ze brodka mu pachnie Rubenalem, taki delikatny ziolowy zapach
![]()
W tym momencie otworzyl paszcze i (delikatnie, bez obawy) wzial w nia caly moj nos
Dobrze, ze juz lezalam, bo inaczej poteznie rybny chuch by mnie powalil
Dostalam wiec tylko nieopanowanego ataku konwulsji![]()
Pupusz, zdegustowany drgawkami podloza, zszedl mi z tchawicy na bok na lozko i stropiony patrzyl tak:
Pozniej grzecznie spedzil noc na lozku przy mojej glowie, zjadl prawie wszystkie swoje chrupki k/d (ale porcja byla kopiasta) i rano znow przyszedl na seans miziania, ale poczekal z tym do budzika![]()
Kochanego mam kota!![]()
![]()
![]()
Hańka pisze:KociaryPotwór najpierw potrenował na skarpetce, potem chciał Cię zabić podduszając a jak nie poskutkowało próbował dobić rybnym chuchem a Ty się cieszysz?! Rachunek sumienia zrób, czym się Jaśnie Pupuszowi naraziłaś
Birfanka pisze::strach:![]()
Ale zaraz, chwileczke, przeciez on chuchal, a nie wyciagal?![]()
Zrobil mi klasyczny wdmuch "usta-nos" (moze sie faktycznie przestraszyl, ze mnie poddusil tym kokoszeniem na moich sredniogornych drogach oddechowych?)![]()
tyle, ze ten rybny chuch by powalil slonia, ale moze zastosowal to specjalnie w celu ocucenia, zamiast amoniaku?![]()
Koty to chytre bestyje som!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Marmotka i 174 gości