goodfriend pisze:Rambo mi właśnie "moleści" monitor... Strasznie mu się spodobały te emotki![]()
No i nie widzę co piszę
Tak się napalił, że nawet pomiaukuje

U7 mnie robi to Safik, kocha kursorka!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
goodfriend pisze:Rambo mi właśnie "moleści" monitor... Strasznie mu się spodobały te emotki![]()
No i nie widzę co piszę
Agata&Alex pisze:goodfriend pisze:Rambo mi właśnie "moleści" monitor... Strasznie mu się spodobały te emotki![]()
No i nie widzę co piszę
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorota pisze:kalair pisze:..i przytulki..![]()
Ale bez przesady.
Przyjemnosc Duzym nalezy umiejetnie dozowac![]()
Mru
goodfriend pisze:No i rozsiadł się szanownymi 4 literami pomiaukuje, zagląda za monitor i łapie te tulające sięgłowy
annette88 pisze:dzień dobry, kretuszkiciotka niewyspana koszmarnie na ten egzamin
goodfriend pisze:Za kursorkiem to już jest ogólne szaleństwoI uwielbia patrzeć jak pojawiają się literki jak coś piszę
Nawet robił to takie "ksy ksy ksy" no niewiem jak to napisać ale wiecie o co chodzi
No kotek najważniejszy przecież no... A, że doopka pokaźna to totalnie nic nie widać..
kalair pisze:CZYJE TO OGONKI?![]()
I niech ktoś powie, że ten jeden jest normalny.![]()
![]()
kalair pisze:annette88 pisze:dzień dobry, kretuszkiciotka niewyspana koszmarnie na ten egzamin
Doberek Anetko! Biedulko, może się uda troszkę pospać poźniej.
goodfriend pisze:A propos ogonków Rambusiowi ogonek schudł i ma hmm glistkę jak LafiAle ten pokaźny ogon po lewej to chyba Safulkowy
Bezceremonialne zwalanie z biurka nic nie daje.. Za sekundę znów mam ograniczoną widoczność...I jeszcze dostaję ogonem po twarzy
dune pisze:kalair pisze:CZYJE TO OGONKI?![]()
I niech ktoś powie, że ten jeden jest normalny.![]()
![]()
Przestańze szykanowac kicie![]()
gdzie masz normy na kocie ogony?
Ale faktycznie ze ogonki sa rózne
mój Barnis miał wyjatkowo długi, jak kot stał, ogon klad sie na ziemi i jeszcze 15 cm wywijało sie cudnie, kazdy wet sie zachwycał
A kot Goski jest gruby i wielki a ogon ma cienki i krótki jakby sczurka, nie od kompletu
Goska sie na mnie obraziłabo cały wieczór sie z jej kota nabijalam
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:dzień dobry, kretuszkiciotka niewyspana koszmarnie na ten egzamin
Doberek Anetko! Biedulko, może się uda troszkę pospać poźniej.
jutro się wyśpię napewno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości